Boston – Washington 3:4 (kon.) | Colorado – Edmonton 3:2 (po s.n.)
konec
Boston Bruins
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
Washington Capitals
Sobota 10.03.2012, 19:00 • TD Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Kotouče létají do brankoviště! Marchand měl k brance velmi blízko.
     
    58:40
    Tim Thomas na střídačce, domácí hrají v šesti.
     
    56:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nakonec to ale stejně bude drama. Chára vypálil z kruhů, Vokoun vyrazil před sebe, kde se nepodařilo dostat puk do branky Marchandovi. Od Vokouna se však puk odrazil znovu a obránce JOHNNY BOYCHUK si sjel na hranici brankoviště pro gól, kterým snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Brad Marchand, Zdeno Chára.
     
    52:50
    Mike Knuble mohl asi definitivně položit Boston na lopatky. Ward mu naservíroval kotouč před prázdnou branku, jenže zkušený útočník trefil pouze tyč!
     
    39:39
    Brian Rolston mířil na přední tyč a podle opakovaných záběrů trefil právě konstrukci branky.
     
    37:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď to ale Washington sehrál moc pěkně. Wideman hledal cíleně na teč hůl BROOKSE LAICHA. Kotouč usměrněný z jeho hole zapadl pod břevno. Asistence: Dennis Wideman, Alexander Ovečkin.
     
    35:34
    Greg Zanon (BOS) dostává dvě minuty za hrubost. Třetí přesilovka Caps.
     
    32:02
    A pozor, Caps čeká další přesilovka. Odpískaný ofsajd se nelíbil Davidu Krejčímu (BOS), který odpálil kotouč a dostal dvě minuty za nesportovní chování.
     
    31:22
    Washington právě vstřelil branku!
    To už však neplatí o hře pět na pět. Corvo se v rohu hřiště srazil se Seidenbergem, čehož využil Sjomin, který rychle nahrál před branku, kde si na svůj zářez na pažbě počkal JAY BEAGLE. Asistence: Alexander Sjomin.
     
    29:53
    Co teď hosté spálili, to se těžko věří. Wideman vystřelil od modré, Thomas vyrazil před sebe a dorážející Perreault odmítl poslat hosty do vedení, přitom před ním zívala prázdná branka!
     
    28:59
    Hosté si zahrají přesilovku. Greg Zanon (BOS) špatně rozehrál a unikajícího Hendrickse pak musel zastavit držením.
     
    24:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Sotva jsem to dopsal, vyrobili hosté těžko uvěřitelnou chybu. Ovečkin v presu nahrával tak nepřesně, že puk se odrazil do jízdy BRADU MARCHANDOVI, který si roztáhl Vokouna a poté mezírkou mezi betony srovnal stav zápasu. Bez asistence.
     
    19:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    To se jim ale stejně nakonec daří! Medvědi vyhráli buly, rychle reagoval MILAN LUCIC, jehož střela prošla Vokounovi mezi betony a došourala se až za čáru. Asistence: Patrice Bergeron.
     
    18:14
    Teď si ale Boston připravil tutovku. Krejčí nasměroval puk ke vzdálenější tyči, kde zakončoval Seguin. Vokoun se stihl přesunout a udržet hostům dvoubrankové vedení!
     
    16:03
    Roman Hamrlík (WAS) u mantinelu trochu zbytečně fauloval a dostává dvě minuty za podražení. Domácí čeká druhá početní výhoda v dnešním zápase.
     
    13:20
    Za drobnější postrkávání před Vokounem jsou následně vyloučeni Karl Alzner (WAS) a Milan Lucic (BOS), oba hrubost.
     
    13:20
    S koncem přesilovky se dostal do velké šance David Krejčí. Střela Seidenberga se totiž odrazila od zadního mantinelu přímo před rodáka za Šternberku, který však trefil jen brusli Carlsona, od které se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    11:19
    Mathieu Perreault (WAS) dostává dvě minuty za hákování. Domácí si zahrají první přesilovou hru.
     
    08:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé. Další nástřel Orlova tečoval Brouwer, Thomas díky této teči znovu kotouč jen vyrazil a na brankovišti se jako nejdůraznější ukázal MATT HENDRICKS. Asistence: Troy Brouwer, Dmitrij Orlov.
     
    07:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Znovu Ovečkin vytvořil tlak na domácí branku. Boston dostal kotouč jen na modrou, odkud nahodil na Thomase Alzner. Kotouč se odrazil před ALEXANDERA SJOMINA a ten poslal Caps do vedení. Asistence: Karl Alzner.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 20. Lucic (Bergeron), 25. Marchand, 57. Boychuk (Marchand, Chára) - 8. Sjomin (Alzner), 9. Hendricks (Brouwer, Orlov), 32. Beagle (Sjomin), 38. Laich (Wideman, Ovečkin)


    Boston Bruins: Thomas (Turco) - Chára, Boychuk, Seidenberg, Corvo, Mottau, McQuaid, Zenon - Lucic, Krejčí, Seguin - Rolston, Bergeron, Marchand - Pouliot, Kelly, Caron - MacDermid, Campbell, Thornton.
    Washington Capitals: Vokoun (Neuvrith) - Alzner, Carlson, Schultz, Hamrlík, Orlov, Wideman - Ovečkin, Laich, Johansson - Chimera, Perrault, Sjomin - Hendricks, Beagle, Brouwer - Aucoin, Knuble, Ward.

    Rozhodčí: Peel, Pochmara - Morin, Miller
    bahis siteleri