Petržalka – Bodva Moldava 0:1 (kon.)
konec
FC Petržalka
0:1 (0:0)
FK Bodva Moldava nad Bodvou
sk Neděle 11.03.2012, 10:30 • Rapidu Prievoz v Bratislave • MONACObet liga
     
    Koniec zápasu. (12:23:16)
     
    Dobojované. Koniec stretnutia a zaslúžené body pre Moldavu, ktorá bola počas celého stretnutia lepším mužstvom a zaslúžene zvíťazila.
     
    90+
    Hlavný rozhodca nadstavuje dve minúty a v závere ešte taktické striedania Vlada Goffu.
     
    87
    Rohový kop zahrávajú hostia De Azevedo šanca z toho nebola, domáci sa ubránili.
     
    86
    Jenčo bravúrne pokryl dolný roh brány, keď ho nedokázal prekonať z pravej strany De Azevedo.
     
    84
    Striedanie v domácom mužstve, na hraciu polochu sa v závere stretnutia dostane Ivan Horváth.
     
    80
    De Azevedo ponúkol domácim šancu, ktorú nedokázali využiť, aj keď obranu hostí prečíslili Kaňuk a Juhos ten v konečnej fáze pred hranicou velkého vápna spadol ako poleno.
     
    78
    Nič vhodné na komentár sa na hracej ploche nedeje, domáci sa bránia neustálemu tlaku hostí a majú toho ako sa hovorí plné kecky.
     
    73
    Hanzel pre zranenie dole, nahradí ho Juhos Patrik
     
    72
    Luboš Hanzel a Zoltán Bognár sa stretli vo vzduch hlavami čo viedlo rozhodcu k prerušeniu hry, v hre však budú obaja pokračovať Takže Luboš Hanzel nie ten ma ranu vhodnú na zošívanie.
     
    67
    Šancááá domáceho mužstva, po zahraní rohového kopu sa lopta dostala na kopačku Kaňuka, ktorý ju z prvej trafil naozaj perfektne, lopta však nabrala kurz tyč brány pri brankárovi hostí stáli v tých chvíľach všetci strážni.
     
    64
    Faulovaný Cmarko a ďalšia možnosť akoprísť k lopte na polovičke súpera. Lopta je však aj v tomto prípade gulatá a teraz sa gúľa pred bránou súpera.
     
    59
    Hostia zahrávali štandardnú situáciu z hranice veľkého vápna ju perfektne zahral De Azevedo, ktorý našiel na vzdielenejšej tyči dobre postaveného "zabudnutého" kubalu, ktorému nerobilo problém poslať loptu do preistoru brány za Jenčov chrbát.
     
    59
    Žltá karta pre Brányika za faul pred velkým vápnom.
     
    58
    Márna snaha o získanie lopty zahnala Brányka až k rohovej zástavke, kde sa k lopte dostal Kubala a loptu poslal do bezpečia na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    56
    Cmarkov poskus prejsť cez troch obrancov stroskotal pred hranicou veľkého vápna, tam sa skončila jeho pú smerom k bráne Jenča.
     
    54
    Stred ihriska patrí hráčom oboch mužstiev, tam sa odohráva dej druhého polčasu dnešného duelu ža prispenia silného vetra.
     
    53
    Ľuboš Hanzel pred domácim brankárom Jenčom a jeho rezolutny odkop od brány posiela loptu do bezpečia.
     
    51
    pekný futbalový moment v podaní hostí, začal na lavej strane na kopačke Kubalu, ktorý to posunul cez Ribára a Azeveda, ktorý chcel vysunúť Bognára, k lopte sa dostal skôr domáci brankára Jenčo.
     
    49
    Faul pred velkým vápnom na strane Petržalky lotu si stavajú Moldavčania, lopta trafila iba mur, ktorý si postavil Jenčo je z toho rohový kop hostí.

    Jozef Fajták

    Branky: 59. Kubala

    Karty:   26. Hanzel (PET), 59. Brányik (PET), 85. Ribár (PET)


    FC Petržalka: Jenčo, Stranianek Emil ml., Raček Alexander, Niňaj Branislav, Jurkovič Roman, Bránik Dávid, Kráľovič Miroslav, Hečko František, Hanzel Tomáš, Štefúň Dominik, Varga Miroslav.
    FK Bodva Moldava nad Bodvou: Poláček Martin, Jurko Roman, Kubala Martin, Cmarko Michal, Ribár Anton "K", DE Azevedo Dyjan Carlos, Kantár Nenad, Bognár Zoltán, Miroslavlevič Saša, Krážel Vladimír, Pavlovič

    Rozhodčí: MASTIŠ, Jankovič Poláček
    bahis siteleri