Bardejov – Piešťany 6:2 (kon.)
konec
HK Bardejov
6:2 (1:0, 2:2, 3:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Čtvrtek 15.03.2012, 17:30 • ZŠ Bardejov, Bardejov • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    58:53
    Bardejov dal gól!
    Tak predsa to domácim vyšlo. TOMÁŠ PETRUŠKA utiekol po chybe obrane hostí a pohodlne vsietil gól do prázdnej brány. Asistencie: Alexander Valentín.
     
    45:23
    Bardejov dal gól!
    Studená sprcha pre hostí v podobe piateho gólu domácich. V presilovej hre domácich, rozhodená obrana hostí nepokryla ONDREJA GMITTERA. Ten si sklepol odrazený puk od Dzubinovej masky a dorazil puk do brány. Asistencie: Marcel Baláž, Michal Pichnarčík.
     
    42:30
    Bardejov dal gól!
    Domáci sa konečne odhodlali k strele. Nahodený puk od modrej čiary v podaní Školiaka, tečoval medzi betóny JOZEF MOLNÁR. Asistencie: Michal Školiak, Marek Náhlik.
     
    35:30
    Bardejov dal gól!
    TOMÁŠ PETRUŠKA si nakorčuľoval pred bránu z rohu klziska, naznačil prihrávku a vymietol pavučinu Dzubinovej brány. Asistencie: Radim Valchař.
     
    33:23
    Piešťany dali gól!
    Chyba domácich v obrane. S pukom si nakorčuľoval pred bránu Románek, ktorému sa do strely hodil jeden z obrancov. Románek s prehľadom obišiel hráča a nastrelil MICHALA PEŠKA, od kotrého sa puk odrazil do brány. Asistencie: Ján Románek.
     
    27:01
    Piešťany dali gól!
    Signalizovaný trest domácich sa ruší. Hostia si vytvorili tlak v pásme domácih. Od modrej čiary nahodil puk Peško, ktorý putoval od nôh JÁNA ROMÁNKA za chrbát Martona. Asistencie: Michal Peško.
     
    20:20
    Bardejov dal gól!
    Úder pod pás pre hostí v úvode druhej tretiny. Chybná rozohrávka Bokroša, z ktorej MARCEL BALÁŽ osamotený pred Dzubinom, nasadil Dzubinovi teplomer, keď mu puk prepadol popod ruku a pomalým skĺzom doputoval až do brány. Rozhodca stal za bránkou a všetko videl. Hostia tak zbytočne namietajú. Asistencie: Ľubomír Sabol.
     
    14:55
    Bardejov dal gól!
    Kopec šťastia na hokejke ALEXANDRA VALENTÍNA. Po prihrávke Schneidera spoza brány, zo zeme trafil puk kolenom hokejky, ktorý letel do šibenice Dzubinu. Asistencie: René Schneider.

    Dominik Dolhý

    Branky a nahrávky: 15. Valentín (Schneider), 21. Baláž (Sabol), 36. Petruška (Valchař), 43. Molnár (Školiak, Náhlik), 46. Gmitter (Baláž, Pichnarčík), 59. Petruška (Valentín) - 28. Románek (Peško), 34. Peško (Románek)


    HK Bardejov: Marton - Valentín, Gajdoš, Takáč, Pichnarčík, Školiak, Polaček, Šimo, Mojdis - Gmitter, Sabol, Baláž - Gráčik, Dancsák, Molnár - Petruška, Piatak, Valchař - Minčák, Náhlik, Schneider
    ŠHK 37 Piešťany: Dzubina - Hruška, Bokroš, Urban, Mišura, Bučka, Schneider, Macháč - Pupák, Chylo, Ručkay - Románek, Peško, Haring - Jánoš, Ďuriš, Chylo - Klčo, Mihálik, Lisoň

    Rozhodčí: Kubuš Jozef, Konc Juraj - Korba Peter, Korba Martin
    bahis siteleri