Košice – Banská Bystrica 2:1 (po pr.) | Skalica – Zvolen 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Košice
2:1 (0:0, 1:1, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 15.03.2012, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    61:18
    Košice dali gól!
    Nádherná súhra na jeden dotyk, Michel Miklík nahral krížnou prihrávkou na Stanislava Grona a ten vrátil na LUKÁŠA HVILU a ten už nemal problém zakončiť do opustenej bránky. Asistencie: Michel Miklík, Stanislav Gron.
     
    60:28
    Hostia si komplikujú situáciu. Jaroslav Jabrocký zbytočne zahákoval a odchádza na 2 minúty na trestnú lavicu. Domáci hrajú 4 na 3.
     
    38:50
    Dvojica hráčov Košíc úplne osamotená pred Chorošunom, Pašek snaď ani na trikrát neprekonal skvelého brankára hostí.
     
    35:43
    Košice dali gól!
    Pekná akcia dvojice Jenčík-Gron, Richard Jenčík prihral na MICHELA MIKLÍKA a ten jemným dotykom prekonal brankára hostí. Asistencie: Richard Jenčík, Ján Homer.
     
    34:07
    Veľká šanca hostí, Novajovský nahodil puk na bránku domácich, Hylák neodhadol odrazený puk a ten sa po odraze dostal až ku Kokavcovi. Útočník hostí puk pohotovo vystrelil a trafil zrejme hornú tyč Hylákovej bránky.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5 163 divákov.
     
    30:22
    Vladimír Dravecký dostal puk medzi dvoma obrancami a dostal sa až do samostatného zakončenia, naznačil strelu, čím si vytiahol Chorošuna z bránky, ale v tom najmenej vhodnom čase zlomil domáci útočník svoju hokejku.
     
    23:08
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia. JURAJ CEBÁK dostal prihrávku na modrú a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Tuukka Pulliainen.
     
    14:49
    Vylúčenie na strane domácich. Martin Chovan 2 minúty za hákovanie.
     
    14:08
    Z jarného spánku nás prebudila šanca Šedu, ten dostal prihrávku na modrej čiare. Na prvykrát tvrdo vystrelil a Chorošun vyrazil opäť len pred Šedu a ten na druhykrát netrafil odkrytú bránku.
     
    12:13
    Vylúčenie na oboch stranách. Ján Tabaček 2 minúty za hrubosť a Michal Kokavec 2 minúty za krošček.
     
    09:48
    Vylúčenie na strane domácich. Michal Novák 2 minúty za krošček.
     
    06:49
    Vylúčenie na strane hostí, Jaroslav Jabrocký to prehnal so svojím dôrazom a odchádza na trestnú lavicu na 2 minúty za narazenie na mantinel. Rozhodcovia mu ešte naparili 10 minútový osobný trest.

    Miroslav Samseli

    Branky a nahrávky: 36. Miklík (Jenčík, Homer), 62. Hvila (Miklík, Gron) - 24. Cebák (Pulliainen)


    HC Košice: Hylák(Halász) - Homér, Tabaček(A), Šeda, Kolba, Novák, Martin Chovan, Slimák - Bartoš, Kristek, Zálešák(K) - Jenčík, Gron, Miklík - Pašek, Hvila, Dravecký(A) - Matúš Chovan, Mlynarovič, Spilár
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun(Kostúr) - Novajovský, Grman(K), Huba, Cebák, Bambúch(A), Kubka, Beňa - Jabrocký, Jokila, Kristoffersson - Kútny, Heizer, Hlinka - Kokavec, Češík, Novák - Zuzin, Pulliainen, Hričina
    Tréner: Milan Staš

    Rozhodčí: P. Jonák, D. Konc - R. Gajan, V. Snášel

    Diváci: 5 163
    bahis siteleri