Mytišči – Petrohrad 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
SKA Petrohrad
Pondělí 19.03.2012, 16:30 • Aréna Mytišči • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě a z KHL vše. Ještě dodám výsledek dalšího klání play-off, ve kterém Dynamo skolilo Nižnyj Novgorod těsně 3:2. Hezký zbytek dne a u dalšího on-line přenosu zase někdy nashledanou. (19:25:55)
     
    Svěřenci českého kouče Říhy měli tenhle zápas pod plnou kontrolou. Mytyšči nedokázalo využít několik přesilovek, které mu soupeř přímo podával pod nos, jeho útoky nestály za mnoho a v barnce SKA navíc čapal výborný Štěpánek. Ten pochytal, co mohl, trochu ho však může mrzet, že v závěru si nepřipsal do statistik čisté konto. Petr Průcha se rovněž nepředvedl ve vůbec špatném světle, jenže dnes ho trápila koncovka.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Tarasenko vyvezl puk do útočné třetiny. Tam ho drží, aby šetřil čas. Nakonec mu je ale odebrán celkem rychle a chopil se ho soupeř.
     
    59:00
    Minuta do konce. Nic zásadního se už asi během této chvíle nestane.
     
    57:50
    Jedna testovačka od Něprjajeva, který pálil od modré. Tohle ale Barulina překvapit nemohlo.
     
    56:54
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:54
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Štěpánek ztratil čisté konto v samotném závěru a je to pro něj velká škoda. M. Semjonov vypálil od modré do prostoru před brankoviště, kde se nacházeli nehlídaní Niskala a PATRIK ZACKRISSON. Ten puk napoprvé do sítě neprotlačil, ale napodruhé už Štěpánka překonal. Asistence: Maxim Semjonov.
     
    56:34
    Zackrisson by musel hrát baseball, aby tohle dorazil do sítě. Atlant přesto zůstává u puku...
     
    55:52
    Thoresen je vyloučený, přesilovka pro Atlant.
     
    55:39
    Domácí v plném počtu.
     
    55:30
    Velké zmatky před Barulinem. Nejprve mohl skórovat Arťuchin bruslí, po následné střele od modré se dlouho nevědělo, kde je puk, ale Barulin ho nakonec schoval pod sebe. Posunutá brána.
     
    55:02
    Arťuchin hledal před brankovištěm Vorobjova, ale domácí se ubránili. Puk je vyhozen do bezpečí.
     
    54:12
    Weinhandl dostal přihrávku na levou stranu, zápěstím vypálil, jenže doprostřed branky, kde stál pozorný Barulin.
     
    53:39
    Vysoká hůl od M. Semjonova. Přesilovka pro hosty.
     
    52:35
    Arťuchin se svou váhou znovu dotlačil svoje tělo před Barulina. Z dobré pozice vypálil, jenže trefil jen klečícího brankáře.
     
    51:40
    Zoufalý útok domácího celku. Nakonec Zackrisson hledal svou přihrávkou z pravé strany spoluhráče před brankovištěm, hokejkou však vyráží puk pryč Štěpánek.
     
    50:20
    Rybakov frustrovaně vypálil z velkého úhlu na branku. Tohle nebyla žádná hokejová paráda. Puk narazil do postranního mantinelu.
     
    49:23
    Domácí v plném počtu.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 57. Zackrisson (M. Semjonov) - 3. Kalinin (Thoresen), 17. Kučerjavenko (Fjodorov, A. Semjonov), 40. Makarov (Tichonov), 45. Tichonov (Weinhandl, Kolcov), 47. Thoresen


    Atlant Mytišči: Barulin (Kotschnew) - M. Semjonov, Niskala, Zubarev, Belov, I. Višněvskij, Nurislamov - Zackrisson, Andersson, Žerděv - Lewandowski, Upper, Radivojevič - Rybakov, Kablukov, Rudenko - Šiškanov, Musatov, Gluchov.
    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Kolcov, Kalinin, Denisov, Pěrvyšin, V. Višněvskij, Vorobjov, A. Semjonov - Tichonov, Průcha, Thoresen - Martensson, Rybin, Weinhandl - Něprjajev, Fjodorov, Arťuchin - Kučerjavenko, Makarov, Tarasenko.

    Rozhodčí: Ronn, Gofman - Sadovnikov, Mozorov
    bahis siteleri