Mytišči – Petrohrad 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
SKA Petrohrad
Pondělí 19.03.2012, 16:30 • Aréna Mytišči • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:54
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Štěpánek ztratil čisté konto v samotném závěru a je to pro něj velká škoda. M. Semjonov vypálil od modré do prostoru před brankoviště, kde se nacházeli nehlídaní Niskala a PATRIK ZACKRISSON. Ten puk napoprvé do sítě neprotlačil, ale napodruhé už Štěpánka překonal. Asistence: Maxim Semjonov.
     
    46:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí si ve středu hřiště nerozumněli, Barulin ve snaze zabránit nejhoršímu vyjel z brány, ale nešťastně puk přenechal PATRICKOVI THORESENOVI, který si zpracoval puk a z úhlu trefil prázdnou branku. Bez asistence.
     
    44:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Definitivní hřbíček do rakve Atlantu! Po přesilovce pět na tři přišlo velké domácí vystřízlivění. Kolcov přihrál od zadního mantinelu do středu hřiště Weinhandlovi, ten přihrávku tečoval dále na levou stranu pro VIKTORA TICHONOVA, který nikým nehlídán popojel kousek dopředu a poté překonal Barulina. Asistence: Mattias Weinhandl, Kirill Kolcov.
     
    39:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Atlant velká ztráta. IGOR MAKAROV unikl po pravé straně, zamířil nad rameno Barulina, od něhož se puk odrazil a nakonec doputoval za brankovou čáru. Asistence: Viktor Tichonov.
     
    16:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Fjodorov nakonec přece jenom svou přihrávkou zprava našel volného spoluhráče před brankovištěm, tam se dobře prosadil nehlídaný ALEXANDER KUČERJAVENKO, který nadvakrát překonal Barulina. Asistence: Fjodor Fjodorov, Alexej Semjonov.
     
    02:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A takhle Atlant rozhodně začít nechtěl. DMITRIJ KALININ napálil puk od modré, jakmile mu ho po vhazování přihrál Thoresen, a přes teč domácího obránce Zubareva se střela dostala šťastně pro SKA nad lapačku Barulina. Asistence: Patrick Thoresen.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 57. Zackrisson (M. Semjonov) - 3. Kalinin (Thoresen), 17. Kučerjavenko (Fjodorov, A. Semjonov), 40. Makarov (Tichonov), 45. Tichonov (Weinhandl, Kolcov), 47. Thoresen


    Atlant Mytišči: Barulin (Kotschnew) - M. Semjonov, Niskala, Zubarev, Belov, I. Višněvskij, Nurislamov - Zackrisson, Andersson, Žerděv - Lewandowski, Upper, Radivojevič - Rybakov, Kablukov, Rudenko - Šiškanov, Musatov, Gluchov.
    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Kolcov, Kalinin, Denisov, Pěrvyšin, V. Višněvskij, Vorobjov, A. Semjonov - Tichonov, Průcha, Thoresen - Martensson, Rybin, Weinhandl - Něprjajev, Fjodorov, Arťuchin - Kučerjavenko, Makarov, Tarasenko.

    Rozhodčí: Ronn, Gofman - Sadovnikov, Mozorov
    bahis siteleri