Mytišči – Petrohrad 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.)
konec
Atlant Mytišči
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
SKA Petrohrad
Pondělí 19.03.2012, 16:30 • Aréna Mytišči • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:54
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Štěpánek ztratil čisté konto v samotném závěru a je to pro něj velká škoda. M. Semjonov vypálil od modré do prostoru před brankoviště, kde se nacházeli nehlídaní Niskala a PATRIK ZACKRISSON. Ten puk napoprvé do sítě neprotlačil, ale napodruhé už Štěpánka překonal. Asistence: Maxim Semjonov.
     
    55:52
    Thoresen je vyloučený, přesilovka pro Atlant.
     
    53:39
    Vysoká hůl od M. Semjonova. Přesilovka pro hosty.
     
    47:23
    A přesilovka domácích je u konce. Na trestnou lavici zamířil Upper.
     
    46:31
    Rybin jde na trestnou lavici. Povídáme u Petrhoradu tu samou pohádku.
     
    46:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí si ve středu hřiště nerozumněli, Barulin ve snaze zabránit nejhoršímu vyjel z brány, ale nešťastně puk přenechal PATRICKOVI THORESENOVI, který si zpracoval puk a z úhlu trefil prázdnou branku. Bez asistence.
     
    44:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Definitivní hřbíček do rakve Atlantu! Po přesilovce pět na tři přišlo velké domácí vystřízlivění. Kolcov přihrál od zadního mantinelu do středu hřiště Weinhandlovi, ten přihrávku tečoval dále na levou stranu pro VIKTORA TICHONOVA, který nikým nehlídán popojel kousek dopředu a poté překonal Barulina. Asistence: Mattias Weinhandl, Kirill Kolcov.
     
    42:17
    Vyloučený je Weinhandl. Přesilovka pět na tři pro domácí a jedna z jeho posledních šancí, jak utkání alespoň nějak zvrátit!
     
    41:19
    Petrohrad už poněkolikáté v oslabení. Něprjajev hákoval.
     
    40:56
    Martensson byl tvrdě hlídán Belovem, přesto dokázal naslepo přihrát Rybinovi. Ten puk lehce tečoval a Barulin měl štěstí, že nechal proti jeho střele vysunutý beton.
     
    39:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Atlant velká ztráta. IGOR MAKAROV unikl po pravé straně, zamířil nad rameno Barulina, od něhož se puk odrazil a nakonec doputoval za brankovou čáru. Asistence: Viktor Tichonov.
     
    37:29
    Petr Průcha si umí vybrat místo! Thoresen ho od zadního mantinelu vyslal do skvělé pozice, český forvard z otočky vystřelil, jenže jeho pokus po ledě skončil mimo.
     
    32:00
    Příšerné, co teď spálil Atlant! Andersson byl společně se spoluhráčem sám před Štěpánkem, jenže nezachytil přihrávku. Trestuhodné!
     
    31:31
    A. Semjonov narazil protihráče na hrazení. A další dvě minuty pro hosty. Semjonov navíc dostal do zásoby 10 minut navíc.
     
    30:34
    ... tohle byla velká paráda od Žerděva! Přejel celé hřiště, obkličkoval se kolem třech hráčů, nakonec ale zavadil o jednoho protihráče a puk ztratil. Hraničilo to s faulem.
     
    29:30
    Tarasenko po výjezdu z trestné lavice, kde odpykával trest za Fjodorova, přihrál k tyči Průchovi a ten se ocitl sám před Barulinem! Jenže kousek ke skórování mu přece jenom chyběl.
     
    27:21
    Petrohrad v oslabení, potrestaný je za svůj faul Fjodorov. Jenže s rozhodčími nesouhlasil, mlátil hokejkou o zem, a tak dostal od rozhodčích trest do konce utkání! Dostal celkově za své přestupky 2 + 10 + 20 minut.
     
    26:28
    Velké vzrušení před brankou Štěpánka! Žerděv se z ničeho nic ocitl před hostující bránou, neuhlídal ho Kolcov, český brankář však betonem posunul bránu. I když domácí forvard by tak jako tak síť neorzvlnil.
     
    23:22
    Rozhodčí hned třikrát vylučovali. Nurislamov a Šiškanov usedli na trestnou lavici za domácí, za hosty si sedl pykat Tichonov. Průcha byl předtím faulován, pak se strhla mela, rozhodčí proto situaci takto vykompenzovali.
     
    23:15
    Velká šance hostujícího celku! Průcha krásně uvolnil svého spoluhráče v útoku, konkrétně Thoresena, ten vypálil, jenže v brance se fantasticky předvedl Barulin.
     
    19:59
    Sekundu před koncem se nehal vyloučit Tarasenko. Domácí tak ve druhé třetině budou mít přesilovku.
     
    16:46
    Přesilovka pro hostující tým, chvilku to bude 4 na 3.
     
    16:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Fjodorov nakonec přece jenom svou přihrávkou zprava našel volného spoluhráče před brankovištěm, tam se dobře prosadil nehlídaný ALEXANDER KUČERJAVENKO, který nadvakrát překonal Barulina. Asistence: Fjodor Fjodorov, Alexej Semjonov.
     
    15:05
    Zubarev a Arťuchin za svoje potyčky na trestné lavici. Dvě minuty se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    13:01
    I Petrohrad bude mít přesilovku. M. Semjonov odešel na dvě minuty za podrážení.
     
    08:59
    A Štěpánek poprvé v akci! Do střelecké pozice se na pravé straně dostal volný Lewandowski, avšak český gólman secvakl betóny a střelu polapil.
     
    07:10
    Domácí budou mít alespoň přesilovku. Na trestnou lavici usedl Vorobjov.
     
    02:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A takhle Atlant rozhodně začít nechtěl. DMITRIJ KALININ napálil puk od modré, jakmile mu ho po vhazování přihrál Thoresen, a přes teč domácího obránce Zubareva se střela dostala šťastně pro SKA nad lapačku Barulina. Asistence: Patrick Thoresen.
     
    02:03
    Velká šance hostů! Nahození se od zadního mantinelu dostalo k Makarovovi, který se octil sám před Barulinem. Jenže ani nadvakrát nedokázal domácího gólmana překonat.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 57. Zackrisson (M. Semjonov) - 3. Kalinin (Thoresen), 17. Kučerjavenko (Fjodorov, A. Semjonov), 40. Makarov (Tichonov), 45. Tichonov (Weinhandl, Kolcov), 47. Thoresen


    Atlant Mytišči: Barulin (Kotschnew) - M. Semjonov, Niskala, Zubarev, Belov, I. Višněvskij, Nurislamov - Zackrisson, Andersson, Žerděv - Lewandowski, Upper, Radivojevič - Rybakov, Kablukov, Rudenko - Šiškanov, Musatov, Gluchov.
    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Kolcov, Kalinin, Denisov, Pěrvyšin, V. Višněvskij, Vorobjov, A. Semjonov - Tichonov, Průcha, Thoresen - Martensson, Rybin, Weinhandl - Něprjajev, Fjodorov, Arťuchin - Kučerjavenko, Makarov, Tarasenko.

    Rozhodčí: Ronn, Gofman - Sadovnikov, Mozorov
    bahis siteleri