Havlíčkův Brod – Hr. Králové 4:2 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 1:6 (kon.) | Chomutov – HC Kladno 3:7 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 22.03.2012, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:35
    Klofáč navíc sám jel na branku. Po včasném a obětavém skoku hostujícího zadáka jeho akce končí.
     
    58:08
    Samostatný únik Nguyena na druhé straně. Hledal mezeru mezi betony, Chour však betony zaklapl včas, a zabránil tak páté inkasované brance.
     
    57:18
    Skvělou přihrávku dostal na modrou Malinský. Dokázal se vymanit se sevření obránce a jel sám na Brože. Volil bekhendovou vysokou střelu, kterou Brož vytáhl ramenem.
     
    50:51
    Po drobné potyčce před brankou putuje za katr Filip Nováček (HBR) - dvě minuty za vhození hole z předešlé akce.
     
    47:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková odpověď! Miškář vybídl do oblasti levého kruhu DAVIDA JAROŠE, který pumelicí vymetl růžek Brožovy branky. Domácí gólman rukavicí máchl marně. Asistence: Patrik Miškář.
     
    46:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Překrásná individuální akce posílá domácí mužstvo do tříbrankového trháku. PATRIK MÁLEK se protáhl kolem mantinelu vybruslil se až před Choura a nekompromisně zakončil k tyči. Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    43:23
    David Voříšek (HKR) dostává dvě minuty za podražení.
     
    42:40
    Nejprve Zohorna, po něm Krajcigr. Chour první střelu vyrazil, Krajcigr pohotově z mezikruží vypálil, ale opět jen do Choura. Gólman Hradce teď dvakrát významně zasahoval.
     
    39:42
    V posledních vteřinách přesilovky si vyjel zpoza branky Voříšek, položil si Brože, jenže nedokázal puk zvednou a úspěšně tak zakončit. Brož se roztáhl na brankovišti a nataženou rukou zabránil jasné brance.
     
    37:39
    Filip Nováček (HBR) se provinil vražením na hrazení.
     
    36:59
    I hosté střídají brankáře. Mezi tyče se postaví Martin Chour.
     
    36:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V době, kdy už byli hosté kompletní, se přes modrou čáru probil Patrik Málek, jeho střela propadla Petrovi do brankoviště, kde puk do sítě doklepl kapitán MARTIN POLÁK. Asistence: Patrik Málek.
     
    34:48
    Patrik Miškář (HKR) dostává dvě minuty za hákování.
     
    34:48
    Sleduje pohledný hokej. Sám na brankovišti se ocitl Nováček, na poslední chvíli mu pod hůl skočil Dominik Petr a předvedl exkluzivní zákrok pravým betonem!
     
    34:17
    Dochází ke změně brankářů. Do branky Havlíčkova Brodu nastupuje místo Vaněčka Jan Brož.
     
    33:24
    Totožná situace i na druhé straně v podání Patrika Málka. Volil kličku do bekhendu, i on ale narazil na připravený beton.
     
    32:03
    Samostatný úprk Davida Jaroše. Útočník Hradce nevymýšlel žádný blafák, prostě napřáhl a vystřel. Neudělal zrovna nejlépe, protože Vaněček měl beton na správném místě.
     
    30:38
    To napravil Dašnar, jehož pokus vykopl Vaněček betonem. Puk se následně dostal k Pilařovi, který si vybruslil před branku a nebýt včasného zákroku domácího gólmana, byl by to jasný gól. Kotouč stačil na poslední chvíli srazit těsně vedle tyče.
     
    28:48
    Havlíčkobrodský tým je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Kolouch.
     
    26:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové obracejí stav utkání ve svůj prospěch. Velký podíl na tom má Lukáš Vala, jenž střílel z těžkého úhlu na Petra, ten puk vyrazil, ale jen k úplně volnému DANIELU KOLOUCHOVI, který ho procedil skrze betony. Asistence: Lukáš Vala.
     
    23:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme rychle vyrovnáno! Hosté trestuhodně propadli v obraně. Podél mantinelu se vysunul Radim Zohorna a společně s LUKÁŠEM BLÁHOU šel sám na brankáře. Šikovnou zpětnou přihrávkou namazal Bláhovi, který pohodlně trefil mezeru mezi betony brankáře Petra. Asistence: Radim Zohorna.
     
    22:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná akce Hradce Králové končí první brankou utkání. TOMÁŠ ZAHRADNÍK po vhazování vybojoval kotouč, dostal se do přečíslení dva na jednoho, přihrál Davidu Jonášovi, který mu puk před brankou okamžitě vrátil, a Zahradník tak zakončoval do protipohybu brankáře Vaněčka přesně do horního rohu. Asistence: David Jaroš.
     
    18:02
    Překvapivá střela přes obránce málem nadělala pořádnou paseku. Vaněček jí vůbec neviděl, se štěstím ho trefila do betonu, puk se totiž hodně nebezpečně blížil mezeře mezi jeho betony.
     
    12:29
    Jasný faul na Nováčka, který se šikovně protáhl kolem dvou hráčů, a rázem se tak ocitl sám před gólmanem. David Voříšek (HKR) tak sáhl k podražení.
     
    10:05
    Jenže hned nato mohl skórovat Jaroš. I přes obětavý zákrok Krajcigra se puk dostal až na jeho hůl, ranou z předbrankového prostoru ale našel jen rameno gólmana Vaněčka.
     
    07:41
    Početní převahu si vyzkouší také hosté. Martin Polák (HBR) dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    05:11
    Hradec v obrovském sevření. Až nyní se mu podařilo vyhodit do středního pásma.
     
    04:16
    Horké chvilky teď čekají hosty. Martin Pumr (HKR) si jde sednou na trestnou za zdržování hry.
     
    04:00
    Další vyloučení na straně hostů. Hráčská lavici byla potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpykává Adam Čech.
     
    01:45
    Adam Čech (HKR) dostává dvě minuty za sekání.
     
    01:00
    Další šance Lukáše Bláhy. Po sérii odrazů se kotouč dostal až na jeho hůl před branku. Dominik Petr musel vytáhnout reflexivní zákrok betonem.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 24. Bláha (Zohorna), 27. Kolouch (Vala), 37. Polák (Málek), 47. Málek (Kraučk) - 23. Zahradník (Joraš), 48. Jaroš (Miškář)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (od 35. Brož) - Polák "C", Vala, Nguyen, Osmík, Lacina, Málek, Klofáč, Cejpek, Mendl, Bláha, Krajcigr, Bušek, Kraučuk, Semrád, Suchý, Kolouch, Abbrent, Nováček, Zohorna
    Královští lvi Hradec Králové: Petr (od 37. Chour) - Čech, Veselý, Šeda, Havránek, Hylena, Zahradník, Miškář, Malík, Drašnar "C", Hronek, Souček, Voříšek, Pumr, Malínský, Vik, Gančarčík, Bureš, Jaroš, Hejna, Pilař

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Petr Kotlík, Ondřej Polák
    bahis siteleri