Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Žižkov – Jablonec 4:2 (kon.) | Teplice – Olomouc 3:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:0 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Neděle 25.03.2012, 17:00 • Všesportovní stadion Hradec Králové • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Ještě jedno střídání na domácí straně. Odstupuje Jaroslav Zelený, na poslední minutky zápasové tempo okusí Radek Voltr.
     
    89
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí si pojišťují tři body! Lví podíl na této brance má Tomáš Malinský, jenž prošel po levé straně a pak našel nezištnou přihrávkou PAVLA DVOŘÁKA, kterému zbývalo jediné – poslat míč z malého vápna do branky.
     
    82
    V té samé minutě přichází střídání na královéhradecké straně. Trenér Václav Kotal na plac posílá Pavla Dvořáka, dohrál naopak Pavel Černý.
     
    82
    Do rychlého brejku se hnal aktivní Tomáš Malinský, ten byl ostře zastaven Václavem Kalinou a narodila se další žlutá karta.
     
    82
    Teď to v pokutovém území Hradeckých hořelo. Nejprve jím prolétly dva nebezpečné centry a nakonec se do zakončení dostal i Jan Bořil. Jiří Lindr ale včas vyběhl a šanci zlikvidoval dobrým zákrokem!
     
    81
    Pavel Černý zastavil lehce za půlkou akci soupeře a dostane žlutou kartu.
     
    79
    Poslední střídání na hostující straně. Z trávníku se poroučí Jasmin Ščuk, přičemž jeho místo zaujme David Brunclík.
     
    77
    Avšak právě Vojtěch Štěpán jde za bouřlivého potlesku střídat. Na místo zatím jediného střelce nastoupí Tomáš Malinský.
     
    70
    Milan Fukal si počínal ne zrovna šťastně a dopustil se přestupku. Rozhodčí je dnes nemilosrdný a každou podobnou věc trestá žlutou kartu, výjimku nedostane ani hradecký kapitán.
     
    69
    Do slibné pozice se málem dostal Ondřej Zahustel, tomu chyběl krok k tomu, aby byl sám s míčem na penaltovém puntíku!
     
    62
    A máme zde další střídání. Opět na mladoboleslavské straně. Na hřiště se podívá Jan Bořil. Dolů naopak putuje Jan Chramosta.
     
    60
    Máme tu první střídání. Ze hry odchází Martin Fillo, jehož místo zaujme Jan Štohanzl.
     
    53
    Jasmin Ščuk si počínal na půlící čáře až příliš neobratně a musel zastavit jednoho z Hradeckých nedovoleným způsobem. Sudí je neoblomný a uděluje mladoboleslavskému hráči kartu barvy žluté.
     
    50
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 3982 diváků.
     
    41
    Martin Fillo se až moc zbytečně oháněl, za což také dostává žlutou kartu.
     
    42
    Domácí měli k dispozici přímý volný kop z pravé strany. Ten rozehrál Jaroslav Zelený, přičemž našel hlavu Jiřího Janouška. Druhý jmenovaný fotbalista mířil jen o kousek vedle Millerovy branky!
     
    41
    Neúnavný Vojtěch Štěpán se hnal do otevřené obrany Středočechů. Byl zastaven pouze za cenu faulu. Tomáš Janíček si za tento zákrok vysloužil od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    36
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom gól! Domácí se prosazují jako blesk z čistého nebe! VOJTĚCH ŠTĚPÁN nejprve ztratil míč v pokutovém území Boleslavi, nic však nezabalil. Aktivně napadal rozehrávku hostů, až se mu podařilo získat balón. Následně měl před sebou výbornou pozici, se kterou naložil tak, jak nejlépe mohl. Štěpán totiž chladnokrevně zakončil do horního růžky vzdálenější tyčky Millerovy klece!
     
    28
    Největší šance zápasu! V té se zjevil Ondřej Zahustel, před ním se totiž rozestoupila domácí obrana a boleslavský fotbalista tak postupoval sám do šestnáctky. Zahustel volil přízemní zakončení, na které stihl Jiří Lindr zareagovat a balón za svá záda nepustil!
     
    9
    Jan Šisler nevybíravě fauloval na půlící čáře Tomáše Janíčka. Hlavní sudí ihned vytahuje žlutou kartu. Janíček se těžce zvedá, vypadá to ale, že bude v pořádku.
     
    7
    Role exekuce se ujal Vojtěch Štěpán. Nebezpečně kroutil balón do pokutového území, tam jej nikdo netečoval. Kulatý nesmysl pak minul branku zhruba o půl metru.

    Sanny Muharem

    Branky: 36. Štěpán, 89. Dvořák

    Karty:   9. Šisler (HKR), 70. Fukal (HKR), 81. Černý (HKR) - 41. Janíček (MBL), 41. Fillo (MBL), 53. Ščuk (MBL), 82. Kalina (MBL)


    FC Hradec Králové: Lindr – Plašil, Fukal "K", Šisler, Poděbradský – Zelený, Hochmeister, Holeš, Jaroušek – Štěpán (77. Malinský), Černý (82. Dvořák).
    FK Mladá Boleslav: Miller – Kalina, Rolko "K", Šírl, Ščuk (79. Brunclík) – Zahustel, Kúdela, Janíček, Fillo (60. Štohanzl) – Chramosta (62. Bořil), Mareš.

    Rozhodčí: Jílek – Mencl, Makovička

    Diváci: 3982
    bahis siteleri