Černí Vlci – Sparta 0:6 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 5:3 (kon.) | HC Litvínov – Opava 8:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (2:1, 3:1, 0:1)
HC Kometa Brno
Středa 28.03.2012, 10:00Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    53:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnský tým přeci jen ještě vykřesal naději. Před Žajdlíkem dlouho poskakoval kotouč do té doby, než jej za záda libereckého brankáře neposlal ROBERT HAVLÁT. Asistence: Michal Furch.
     
    34:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dnes je velký den SAMUELA SOLENSKÉHO. Ten totiž, ač měl na zády přilepeného obránce, se prodral k puku, donutil Huzlíka k jeho vyražení, po němž už pro něj nebyl problém doklepnout kotouč za jeho záda. Asistence: Jan Eichler.
     
    31:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Opravdu krásnou hokejovou akci teď předvedli Solenský a Minařík! SAMUEL SOLENSKÝ převzal kotouč ve středním pásmu, poradil si s jedním obráncem, předal puk Minaříkovi, ten s obrovským klidem puk vrátil, Solenský si při cestě na branku rozpohyboval Huzlíka a zakončil do branky. Tomu už chybí jen kšiltovky na ledě. Asistence: František Minařík, Matyáš Kačírek.
     
    25:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    V době, kdy se tak akorát vyloučený Furch vracel z trestné lavice, se domácím podařilo znovu udeřit. Huzlík nedokázal po nepřehledné situaci udržet kotouč ve své moci, na brankovišti se jej tak zmocnil SAMUEL SOLENSKÝ a poslal je do odkryté sítě. Asistence: Zikmund Mróz.
     
    21:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští mladíci sehráli krásný protiútok, při němž dokázal Heinrich položit obránce a předložit skvělou přihrávku PATRIKU ŘÍČKOVI, jenž nedal Žajdlíkovi šanci. Asistence: Aleš Heinrich, Lukáš Jirůšek.
     
    19:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ještě v dvojnásobné přesilovce to ale domácí zvládli. SAMUEL SOLENSKÝ si vzal pod svou moc puk za brankou, vyjel před Žajdlíka a střelou nad lapačku mu nedal šanci. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    10:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec dočkali. Huzlík nepředvedl příliš jistý zákrok a domácí díky MATYÁŠI KAČÍRKOVI srovnávají. Hosté ještě reklamují postavení střelce v brankovišti, nic jim to ale není platné. Asistence: Jan Eichler, Zikmund Mróz.
     
    06:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ačkoliv byl Liberec pod tlakem, přihodilo se mu něco naprosto nešťastného, neboť si kotouč srazil do vlastní sítě. Branka je připsána ALEŠI HEINRICHOVI.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 11. Kačírek (Eichler, Mróz), 20. Solenský (Kačírek), 26. Solenský (Mróz), 32. Solenský (Minařík, Kačírek), 35. Solenský (Eichler) - 7. Heinrich, 22. Říčka (Heinrich, Jirůšek), 53. Havlát (Furch)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Jiránek) - Henych, Kunst, Zachar, Wiencek, Straka, Wieser, Solenský, Minařík, Slavík, Balabán, Čechura, Dvořák, Mróz, Eichler, Nejedlý, Nezbeda, Jursa, Kačírek, Velechovský
    HC Kometa Brno: Huzlík (Januš) - Neusser, Zukal, Petlák, Jirůšek, Tauwinkl, Havlát, Heinrich, Mikyska, Hasoň, Škvrně, Bohanos, Čejka, Straka, Knap, Hájek, Furch, Svoboda, Bernát, Říčka

    Rozhodčí: Hrubý - Grundler, Kajínek
    bahis siteleri