Třinec – Vítkovice 4:1 (kon.) | Sparta – Chomutov 2:3 (kon.) | Liberec – Motor ČB 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 29.03.2012, 17:30 • Svijanská arena • Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    49:00
    Sparta právě vstřelila branku!

    Pražané střílejí kontaktní branku! Zpoza branky obdržel přihrávku na brankoviště JINDŘICH ABDUL, který si trpělivě zamířil a překonal Lukeše.

    Asistence: Jiří Hozák.
     
    35:23
    Piráti právě vstřelili branku!

    Chomutov si opět vytvořil tlak, ze kterého po chvilce skóruje. Puk se odrazil ke KRYŠTOFU ZEDNÍKOVI, který nekompromisně prostřelil Pírse.

    Asistence: Petr Macháček.
     
    31:30
    Piráti právě vstřelili branku!

    Tentokrát to Pirátům už vyšlo. Pírs byl na další střelu JOSEFA TOMANA od modré už krátký, a tak se Chomutov vrací do vedení. Přesilovka 4 na 3 ale pokračuje.

    Asistence: Martin Strunz.
     
    25:43
    Sparta právě vstřelila branku!

    Cokoli si hráči Sparty o přestávce řekli, očividně to funguje. Další útok zakončuje střelou pod víko LUKÁŠ LOJKA, který tak potvrzuje, že patří mezi tahouny svého celku.

    Asistence: Marek Györi, Jindřich Abdul.
     
    17:40
    Piráti právě vstřelili branku!

    Piráti se opět usadili v útočné zóně, asi jako už zhruba dvacetkrát v této třetině, tentokrát se jim ale podařilo udeřit! Rohlovi se totiž podařilo najít v mezikruží volného JOSEFA TOMANA, který si zamířil a vystřelil nad Pírsovu lapačku.

    Asistence: Roman Rohla.

    Radoslav Vavřina

    Branky a nahrávky: 26. Lojka (Györi, Abdul), 49. Abdul (Hozák) - 18. Toman (Rohla), 32. Toman (Strunz), 36. Zedník (P. Macháček)


    HC Sparta Praha: Pírs (Nahodil) – Kalina, O. Knobloch, Svoboda, Zídek, Kadeřávek, Pacovský, Zářecký, Lojka, Hroboň, Kazda, Sviták, Kolář, Györi, Hůla, Černoch (C), Sladkovský, Hrdlička, Abdul, Mikliš, Hozák.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Taraška, Toman, Krstev, A. Macháček, Klepl (C), M. Knobloch, Pokorný, Dimitrov, Pitra, P. Macháček, Rohla, Adámek, Pala, Páleník, Kaše, Rindoš, Zedník, Strunz.

    Rozhodčí: Hanzlík – Grundler, L. Podrazil.
    bahis siteleri