Česko – Švédsko 6:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 31.03.2012, 18:10 • KAJOT ARENA, Brno • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Trvaj je venku z brány, Kometa to zkusí v šesti.
     
    54:24
    Kometa bude mít jednu z posledních šancí na vyrovnání. Hanzlík zastavil nedovoleně Tomáše Svobodu a jde na trestnou.
     
    53:32
    Hra je přerušena, u brány Mazance leží v nepříliš dobré poziic Jeřábek. Kometa v přerušené hře sice vstřelila branku, ale vzrušení bylo zbytečné. Taková branka samozřejmě být uznána nemohla.
     
    49:13
    Bude se vylučovat na obou stranách. Švrček se u mantinelu pošťuchoval s Mrňou a oba kohouti si jdou odpočinout.
     
    45:21
    Velká šance Komety a v ní Leoš Čermák, který mohl vyrovnat. Řítil se ve dvojici s Eratem a nakonec zvolil zakončení bekhendem, kotouč těsně minul bránu.
     
    39:59
    Navíc Kometa bude hrát ve třetí třetině opět ve třech lidech. Vyloučen byl vyloučen za hrubost.
     
    38:50
    Tutovka pro Plzeň, z dobré palebné pozice střílel Kratěna a jeho ránu zastavuje tyč Trvajovy brány!
     
    38:30
    Po střele Hanzlíka chytá v pohodě Trvaj, leč Žižka fauloval a pro Kometu nastává kritická chvíle.
     
    38:09
    Milan Hruška vyhazuje do ochranné sítě, jenže bez teče a putuje na dvě minuty za katr. Plzeň v závěru druhé třetiny bude hrát přesilovku.
     
    37:44
    Duda si neodpustil zase jedno z mnoha svých extempore a za nesportovní chování je potrestán osobním desetiminutovým trestem. Něco zřejmě nepěkného řekl Trvajovi, a to si domácí brankář nenechal rozhodně líbit.
     
    37:36
    Kratěna byl zcela sám před bránou, ale radost mu překazil výborným zákrokem Trvaj.
     
    35:17
    Vzájemné vyloučení Malce (hrubost) a Dudy (sekání). Bude se hrát 4/4.
     
    32:34
    38 vteřin možnost přesilovky 5/3.
     
    32:34
    Milan Minář ukazuje krosček pro plzeňského hráče a Kometa bude mít velkou šanci na vyrovnání. Potrestán je Vykoukal.
     
    31:12
    Domácí jsou kompletní a navíc si zahrají přesilovku. Tomáš Vlasák zahákoval Čermáka a jde na trestnou.
     
    30:23
    Plzeň uzamkla Kometu a je v obrovském tlaku. Trvaj vytasil zákrok dne, když vychytal u své levé tyče dorážku Kováře, kterého našel křižně Kratěna. Velká šance hostů, kteří mohli jít opět do dvoubrankového vedení.
     
    28:59
    Brňané jdou do čtyř. Kováčik vyfasoval menší trest za podražení.
     
    28:44
    Kometa propadla ve středním pásmu a Pavel Vostřák útočil na hattrick. Hostujícího střelce našel Havlíček samotného před Trvajem, ale zvýšení skóre se nekoná. Vostřák napálil kotouč pouze do připraveného brněnského gólmana.
     
    25:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další neskutečná branka dnešního zápasu. Z prakticky nulového úhlu vypálil TOMÁŠ SVOBODA a jeho rána zapadla přesně do sítě. Na první pohled to vypadalo, že kotouč zamířil do boční sítě, ale nakonec si puk našel cestu do brány. Je sníženo a Kometu by kontaktní branka měla pokropit živou vodou. Asistence: Jakub Svoboda a Jozef Kováčik.
     
    21:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další velice smolná branka v síti Komety, a to hned v úvodu druhé třetiny. PAVEL VOSTŘÁK vypálil jen takovou lehkou střelu, kterou byl zřejmě Trvaj v pohodě chytil, jenže domácí Koreis si srazil kotouč do své brány a hrdina posledních zápasů, dostává druhý prapodivný gól čtvrtého zápasu semifinálové série. Asistence: Jiří Vykoukal.
     
    19:37
    V obrovské šanci autor druhé plzeňské trefy Jan Kovář, který si najel mezi kruhy a střelou švihem jen těsně minul bránu.
     
    16:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A jedna z šancí Plzně končí v sítí Trvaje, který si nešťastně srazil kotouč do sítě. Hodně důležitá branka a zároveň smolná v síti Brna. Z levé strany nahodil puk JAN KOVÁŘ a ten skončil v kleci. Plzeň znovu v Brně vede. Asistence: Tomáš Vlasák.
     
    11:54
    Kometa si zahraje přesilovku. Na trestnou putuje Frolo za hození hole.
     
    06:50
    Kometa má možnost hrát krátkou přesilovku a hned mohla udeřit podruhé. Jakub Svoboda bojoval s Mazancem u levé tyče, kotouč neustále poskakoval, neměl ho plzeňský brankář pod kontrolou, nakonec s vypětím všech sil drží své borce.
     
    06:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo před pár okamžiky, povedlo se nyní. ROMAN ERAT vypálil kotouč kousek za modrou čárou a Mazanec vůbec nic neviděl. K překvapení všech puk zapadl do sítě bezmocného plzeňského brankáře. Domácí tým tak dokázal velice rychle reagovat na nepříznivý stav a při hře 4/4 vyrovnat. Asistence: Tomáš Malec.
     
    05:29
    Duda trefil Vašíčka hokejkou do obličeje a půjde si sednou na dvě minuty.
     
    04:37
    Tlak Plzně může pokračovat. Vyloučen je Jakub Koreis za hákování.
     
    02:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení a autorem branky je hráč, který včera utkání vynechal. PAVEL VOSTŘÁK dostal přesný pas od Vykoukala a ve vlastním oslabení ujel celé brněnské obraně. Zdálo se, že se mu zakončení nepodaří, kotouč se mu sklouzl po hokejce, nakonec ale zakončil a Trvaj je po více jak 150 minutách překonán plzeňským střelcem. Asistence: Jiří Vykoukal.
     
    01:03
    Uběhlo třiašedesát vteřin a registrujeme první vyloučení. Za katr putuje Václav Pletka, který u mantinelu dohrál Divíška. Kometa si zahraje první přesilovku.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 7. Erat (Malec), 26. Svoboda T. (Svoboda Jakub, Kováčik) - 3. Vostřák (Vykoukal), 17. Kovář (Vlasák), 22. Vostřák (Vykoukal)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Hovi) - Žižka, Kováčik, Bičánek, Švrček, Hruška. Malec, Vašíček - Jaroslav Svoboda, Čermák, Dlouhý - T. Svoboda, Divíšek, Jakub Svoboda - Erat, Petrovický, Koreis - Balej, Zohorna, Polodna. Trenéři: Zdeněk Venera, Lubomír Oslizlo.
    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Svoboda) - Marušák, Hanzlík, Modrý, Růžička, Jeřábek, Frolo, Vykoukal - Duda, Straka (C), Kratěna - Pletka, Kovář, Vlasák - Andrašovský, Havlíček, Dvořák - Stránský, Heřman, Mrňa, Vostřák. Trenéři: Marian Jelínek, Michal Straka, Milan Razým.

    Rozhodčí: Minář, Fraňo - Gebauer, Lederer

    Diváci: 7200
    bahis siteleri