St. Louis – Arizona 1:4 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po s.n.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Arizona Coyotes
Sobota 07.04.2012, 01:30 • Scottrade Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:19
    Phoenix právě vstřelil branku!
    A je nejspíš rozhodnuto. Mikkel BOEDKER byl v útočné třetině sice sám proti dvěma bránícím Bluesmanům. Jeho nahození na bránu ale končí v síti. Bez asistence.
     
    27:54
    Phoenix právě vstřelil branku!
    To jsou věci, to jsou věci. Phoenix utíká do dvoubrankového vedení. Svižnou střelou se prosazuje kapitán Shane DOAN. Asistence: Antoine Vermette, Mikkel Boedker.
     
    25:44
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Aktivnější vstup Coyotes do druhé třetině nakonec pramení v branku. Střelou zápěstím se prosazuje nejlepší střelec Phoenixu v letošní sezóně Radim VRBATA, pro nějž je to 34. branka v sezóně. Asistence: Ray Whitney, Martin Hanzal.
     
    14:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Smith s problémy vyrazil střelu T.J. Oshieho tak, že se puk odrazil přímo na hokejku domácích útočníků, kteří nakonec propasírovali kotouč za jeho záda. Autorem branky nakonec určen Patrik BERGLUND. Asistence T.J. Oshie, Andy McDonald.
     
    02:13
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Tvrdou ranou se po jedenácté v letošní sezóně prosazuje Keith YANDLE a posílá tak Kojoty do vedení! Asistence: Daymond Langkow a Raffi Torres.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 15. Berglund (Oshie, McDonald) - 3. Yandle (Langkow, Torres), 26. Vrbata (Whitney, Hanzal), 28. Doan (Vermette, Boedker), 51. Boedker


    St. Louis Blues: Eliott - Colaiacovo, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Russell, Polák - Steen, Backes, Oshie - McDonald, Berglund, Perron - Langenbrunner, Arnott, Stewart - Reaves, Sobotka, D´Agostini
    Arizona Coyotes: Smith - Yandle, Morris, Ekman-Larsson, Aucoin, Klesla, Rozsíval - Whitney, Hanzal, Vrbata - Boedker, Vermette, Doan - Torres, Langkow, Brule - Korpikoski, Gordon, Pyatt

    Rozhodčí: Rooney, Lee - Gibbs, Murray

    Diváci: 19 150
    bahis siteleri