GFC Ajaccio – Lyon 0:4 (kon.)
konec
GFC Ajaccio
0:4 (0:0)
Olympique Lyon
Úterý 10.04.2012, 20:45 • Stade Ange Casanova, Ajaccio • Coupe de la Ligue
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Lyon právě vstřelil branku!
    BAFÉTIMBI GOMIS přidal z rychlého brejku čtvrtý gól. Postupoval z pravé strany sám na brankáře Rastella a chladnokrevně zakončil.
     
    80
    Lyon právě vstřelil branku!
    Lyon s největší pravděpodobností rozhodl o svém postupu. Střelu Fofany z přímého volného kopu vytáhl na roh brankář Rastello. Po rohovém kopu se snesl míč do šestnáctky, kde ho nedůrazně vyboxoval domácí gólman přesně k nohám střídajícího CLÉMENTA GRENIERA, jenž lobem poslal balon do sítě.
     
    73
    Lyon právě vstřelil branku!
    Réveillére pěkně prošel do pokutového území, u brankové čáry našel přesnou přihrávkou osamoceného LISANDRA LÓPEZE, jenž si zhruba na penaltovém puntíku zpracoval balon a přízemní střelou levačkou rozvlnil síť.
     
    59
    Lyon právě vstřelil branku!
    Lyon se dostal do vedení. Briandovu ránu z pokutového území vyrazil gólman Rastello před sebe a ALEXANDRE LACAZETTE pohotovou střelou vrátil míč do brány.

    Tereza Švandová

    Branky: 59. Lacazette , 73. Lisandro López, 80. Grenier, 90+1. Gomis

    Karty:   11. Colloredo (GFC), 17. Dufau (GFC) - 32. B. Koné (LYO), 90+1. Gomis (LYO)   38. Colinet (GFC)


    GFC Ajaccio: Rastello - Bocognano, Rachidi, Filippi, Romey - Poggi, Colinet, Dufau (66. Boesso), Seymand - Verdier (74. Gbizie), Colloredo (76. Diallo).
    Olympique Lyon: Lloris - Réveillére, Lovren, B. Koné, Dabo - Briand, Gonalons (77. Fofana), Källström, Lacazette (71. Bastos) - Gomis, Lisandro López (79. Grenier).

    Rozhodčí: Ennjimi‎
    bahis siteleri