Atlético – Valencia 4:2 (kon.) | Sporting – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
4:2 (1:1)
Valencia CF
Čtvrtek 19.04.2012, 21:05 • Vicente Calderón • Evropská liga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Valencia právě vstřelila branku!
    Stejně jako v prvním poločase se hosté prosazují po rohovém kopu v nastaveném čase! Tino Costa našel hlavu jmenovce RICARDA COSTY a ten nekompromisně poslal míč za Courtoise. Odveta tak dostává o hodně zajímavější náboj!
     
    78
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Neskutečnou parádu předvedl RADAMEL FALCAO! Dostal pas přes půl hřiště, u pokutového území pak obešel nejprve Mathiea a poté i Victora Ruize a z hranice šestnáctky poslal míč přímo do levé šibenice z pohledu bezmocného Diega Alvese. Viděli jsme asi jeden z nejhezčích gólů letošního ročníku Evropské ligy.
     
    54
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí vstoupili do druhé půle skvěle! ADRIÁN LOPÉZ to opět zkusil sám, ale tentokrát to dopadlo mnohem lépe, než v předchozím případě. Domácí ofenzivní hráč totiž obešel Victora Ruize, zprava vběhl do vápna a křížnou ranou překonal brankáře.
     
    49
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí udeřili po standardní situaci a jdou opět do vedení! Diego poslal do šestnáctky měkoučký centr, který našel hlavu MIRANDY a domácí stoper usměrnil míč tak, že Diego Alves nemohl zasáhnout.
     
    45+3
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Valencia ve třetí minutě nastavení vyrovnává a do šaten její hráči půjdou s mnohem lepší náladou. Míč totiž po rohu propadl až na zadí tyč k JONASOVI, kterému stačilo pouze usměrnit kulatý předmět do prázdné brány.
     
    18
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Madridský celek sklízí úrodu za svůj nápor. Skvělá práce Ardy Turana, který se jako tank protlačil po pravé straně, z brankové čáry ještě stačil odcentrovat a míč našel hlavu RADAMELA FALCAA, který si z těchto pozic už ví rady. Domácí hrot s číslem 9 střílí svůj devátý gól v letošním ročníku EL.

    Martin Augustin

    Branky: 18. Falcao, 49. Miranda, 54. Adrián, 78. Falcao - 45+3. Jonas, 90+4. Ricardo Costa

    Karty:   41. Turan (ATM) - 15. Feghouli (VAL), 68. Diego Alves (VAL)


    Atlético Madrid: Courtois - Juanfran, Miranda, Dominguez, Filipe - Suarez, Gabi - Turan (81. Tiago), Diego (88. Perea), Adrián (90. Salvio) - Falcao.
    Valencia CF: Diego Alves - Costa R., Rami, Victor Ruiz, Mathieu - Feghouli (72. Canales), Topal, Costa T., Alba (72. Piatti) - Soldado, Jonas (80. Aduriz).

    Rozhodčí: Thomson - Ross, Rose - Collum, Madden (SCO)
    bahis siteleri