Dundee – Hearts 2:2 (kon.)
konec
Dundee United FC
2:2 (1:1)
Heart of Midlothian FC
Sobota 28.04.2012, 13:30 • Tannadice Park • Skotská Premier League
Předzápasové kurzy
     
    83
    Hearts právě vstřelili branku!
    Nádhera, prostě fotbalová nádhera! ARVYDAS NOVIKOVAS se na to z lavičky asi už nemohl dívat a vše vzal do svých rukou. Jen po pár desítkách vteřin dostal míč od Webstera, narovnal si míč na levačku a přesnou ránou do šibenice nedal Pernišovy žádnou šanci.
     
    65
    Dundee právě vstřelilo branku!
    Ze svého prvního rohového kopu se Dundee podařilo skórovat. Prudká přihrávka Flooda prošla na hranici vápna až ke GARYMU MACKAY-STEVENOVI, který z první zamířil přesně k tyči.
     
    35
    Hearts právě vstřelili branku!
    Hearts vzápětí vyrovnávají! A postaral se o to RUDOLF SKÁCEL. McGowanův centr se dostal právě k českému záložníkovi, který hlavou prazvláštním způsobem dostal míč přesně tam, kam chtěl.
     
    32
    Dundee právě vstřelilo branku!
    To byl ale fíkus! WILLO FLOOD dostal míč zhruba na střed hřiště, napřáhl asi z třiceti pěti metrů a jeho bomba z dálky proletěla obranu a přesně k tyči, kam se MacDonald jen marně natahoval.

    Viktor Sandev

    Branky: 32. Flood, 65. Mackay-Steven - 35. Skácel, 83. Novikovas

    Karty:   46. Kenneth (DND) - 22. Barr (HEA), 31. Žaliukas (HEA), 78. Santana (HEA), 90+3. Webster (HEA)


    Dundee United FC: Perniš - Dillon, Dixon, Kenneth, Neilson, Flood, Robertson, Rankin, Mackay-Steven, Daly, Russell (82. Ryan)
    Heart of Midlothian FC: MacDonald - Grainger, Barr, Webster, McGowan (71. Templeton), Žaliukas, Santana, Black, Driver (81. Novikovas), Skácel, Beattie (30. Elliott)

    Rozhodčí: William Collum
    bahis siteleri