Dundee – Hearts 2:2 (kon.)
konec
Dundee United FC
2:2 (1:1)
Heart of Midlothian FC
Sobota 28.04.2012, 13:30 • Tannadice Park • Skotská Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Webster může být rád, že za zastavení Mackay-Stevena nyní dostal jen žlutou kartu.
     
    89
    Dundee mohlo rozhodnout o vítězství! Rankin se nejlépe zorientoval ve skrumáži ve vgápně, z otočky vypálil levačkou, jenže jeho střela narazila pouze do reklamních bariér vedle brány.
     
    83
    Hearts právě vstřelili branku!
    Nádhera, prostě fotbalová nádhera! ARVYDAS NOVIKOVAS se na to z lavičky asi už nemohl dívat a vše vzal do svých rukou. Jen po pár desítkách vteřin dostal míč od Webstera, narovnal si míč na levačku a přesnou ránou do šibenice nedal Pernišovy žádnou šanci.
     
    82
    Také domácí střídají. Odchází Russell, přichází Ryan.
     
    81
    Hosté naposledy střídají. Do hry jde za Drivera střídající Novikovas.
     
    80
    Z ničeho nic mohlo udeřit na druhé straně! Hosté se dostali do rychlého brejku, Santana přihrál doprava na Templetona, ten si míč narovnal na levačku a smolně pro Hearts trefil břevno.
     
    78
    Santana se hezky prohnal po levé straně. Jenže pak byl proti přesile. Následně si vyšlápl na Nielsona a dostal za to žlutou kartu. Jeho slib být hodným mužem, zdá se, neplatil příliš dlouho.
     
    71
    Ze hřiště odešel McGowan, do hry se přišel podívat Templeton.
     
    65
    Dundee právě vstřelilo branku!
    Ze svého prvního rohového kopu se Dundee podařilo skórovat. Prudká přihrávka Flooda prošla na hranici vápna až ke GARYMU MACKAY-STEVENOVI, který z první zamířil přesně k tyči.
     
    61
    Skácel mohl vsítit druhou branku! To byla ale šance. A opět to mohlo být hlavou. Driver z pravé strany nacentroval krásně na českého záložníka, jehož střelu konečky prstů vytěsnil Perniš.
     
    56
    Žaliukas z následného rohové kopu v další tutovce! Krásně si naběhl na centr a jen o píď přestřelil branku.
     
    55
    Skvělý zákrok muhutného Perniše! Grainger technicky obstřelil zeď a jeho střela se měla snést pod břevno. Tam však na poslední chvíli zasáhl domácí gólman.
     
    46
    Hned na úvod poločasu si Kenneth za svůj faul vykoledoval žlutou kartu.
     
    45+2
    Santana ve stoprocentní pozici! Dostala se k němu do vápna přihrávka, jenže až moc dlouho otálel se střelbou, až napálil jen jednoho z protihráčů. Měl přitom před sebou prázdný prostor.
     
    44
    Tohle nebylo vůbec špatné! Barr se pokusil o střelu asi z třiceti metrů, škoda pro něj, že zamířila jen pár centimetrů mimo.
     
    35
    Hearts právě vstřelili branku!
    Hearts vzápětí vyrovnávají! A postaral se o to RUDOLF SKÁCEL. McGowanův centr se dostal právě k českému záložníkovi, který hlavou prazvláštním způsobem dostal míč přesně tam, kam chtěl.
     
    32
    Dundee právě vstřelilo branku!
    To byl ale fíkus! WILLO FLOOD dostal míč zhruba na střed hřiště, napřáhl asi z třiceti pěti metrů a jeho bomba z dálky proletěla obranu a přesně k tyči, kam se MacDonald jen marně natahoval.
     
    31
    Žaliukas zastavil akci soupeře, ale jen za cenu žluté karty. Moc dobře to ví.
     
    30
    Kvůli zranění odstoupil Beattie, na jeho místo přišel Elliott.
     
    26
    Pěkný projektil vyslaný od Dixona! Ten si popotáhl míč dopředu, levačkou napřáhl z velké dálky a jeho střela jen o kousíček minula branku.
     
    22
    Barr ve středu hřiště fauloval rozjetého protihráče. Sudí nechal Dundee výhodu a dodatečně Barra za jeho přestupek potrestal.

    Viktor Sandev

    Branky: 32. Flood, 65. Mackay-Steven - 35. Skácel, 83. Novikovas

    Karty:   46. Kenneth (DND) - 22. Barr (HEA), 31. Žaliukas (HEA), 78. Santana (HEA), 90+3. Webster (HEA)


    Dundee United FC: Perniš - Dillon, Dixon, Kenneth, Neilson, Flood, Robertson, Rankin, Mackay-Steven, Daly, Russell (82. Ryan)
    Heart of Midlothian FC: MacDonald - Grainger, Barr, Webster, McGowan (71. Templeton), Žaliukas, Santana, Black, Driver (81. Novikovas), Skácel, Beattie (30. Elliott)

    Rozhodčí: William Collum
    bahis siteleri