Kortrijk – Anderlecht 2:0 (kon.) | Standard – Gent 2:1 (kon.) | Genk – Club Bruggy 1:2 (kon.)
konec
KRC Genk
1:2 (1:1)
Club Bruggy KV
Čtvrtek 10.05.2012, 20:30 • Cristal Arena, Genk • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    79
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Genk má to, o co si dlouho koledoval a lavička Brugg pod vedením Christopha Dauma začíná pořádat oslavy! Lestienneho centr propadl na zadní tyč k nepochopitelně volnému JOSEPHU AKPALOVI, jenž na přední tyč překonal Kötelese. Ten ani při druhém gólu nebude mít čisté svědomí.
     
    45
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Tento gól jde na vrub jinak skvělému Kötelesovi. Ten totiž mírně podcenil situaci, srazil se s jedním spoluhráčem, do druhé vyboxoval míč a společně tak umožnili MAXIME LESTIENNEMU, aby pohodlně srovnal do prázdné branky.
     
    23
    Genk právě vstřelil branku!
    Najednou z ničeho nic udeřilo. Nezištnou přihrávkou se prezentoval Benteke, který v šestnáctce našel naprosto volného JELLEHO VOSSENA, který si přehodil míč na levou nohu, oklamal Almebäcka a poslal svůj tým do vedení.

    Daniel Polách

    Branky: 23. Vossen - 45. Lestienne, 79. Akpala

    Karty:   57. Grimi (GNK), 76. Anele (GNK) - 86. Zimling (BGY), 87. Odidja (BGY), 90+1. Hoefkens (BGY)


    KRC Genk: Köteles - Anele, Nadson, Simaeys, Grimi (64. Croux) - Dugary, Hyland, Tözser, Tshimanga - Vossen (67. Nwanganga), Benteke
    Club Bruggy KV: Jorgacevic - Hoefkens (90+2. Camozzato), Almebäck, Figueras, Høgli - Odjidja, Donk, Zimling, Vazquez (65. Refaelov, 89. Meunier) - Akpala, Lestienne

    Rozhodčí: Johan Verbist
    bahis siteleri