Slovensko – Bělorusko 5:1 (kon.) | Norsko – Lotyšsko 3:0 (kon.) | Švýcarsko – Francie 2:4 (kon.)
Německo – Dánsko 2:1 (kon.) | Kazachstán – Kanada 0:8 (kon.) | Itálie – Švédsko 0:4 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Francie
Sobota 12.05.2012, 15:15 • Hartwall Arena, Helsinky (13 349 míst) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:05
    Francie právě vstřelila branku!
    No a další branka v přesilovce Francie, která vede už 4:2! Tentokrát se prosadil STEPHANE DA COSTA po kombinaci před Stephanem, kdy dostal křížnou přihrávku přes prostor před Stephanem a přesně trefil horní prostor brány. Asistence: Pierre-Edouard Bellemare, Baptiste Amar.
     
    46:21
    Francie právě vstřelila branku!
    Přesně po minutě přesilové hry střílí branku LAURENT MEUNIER, který si najel do mezikruží a tvrdou ranou na lapačku propálil Stephana. Bez asistence.
     
    35:04
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno 2:2! Švýcary kontaktní branka natolik nastartovala, že se jim daří vstřelit i vyrovnávací gól! Opět jej vsítil DAMIEN BRUNNER z obdobné pozice, jako branku první poté co si vyměnil puk s Romym, tak zamířil přesně k tyči nad beton Hueta, který nemohl nic dělat. Asistence: Kevin Romy.
     
    33:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesně po minutě od doby, kdy Francie dala druhý gól se konečně prosazuje i favorit zápasu Švýcarsko, které snižuje na 1:2! DAMIEN BRUNNER dostal přihrávku před Hueta, který se nestačil přesunout a Švýcaři se radují. Asistence: Philippe Furrer, Severin Blindenbacher.
     
    32:44
    Francie právě vstřelila branku!
    Fanoušci Švýcarska s obličejem v dlaních, protože Francie vede 2:0! TEDDY DA COSTA dostal přihrávku zpoza brány před Stephana, který stačil přesunout pouze beton k druhé tyči, ale francouzský útočník zamířil přesně pod horní tyč, takže sudí si byli ještě branku ověřit u videorozhodčího, ale ten branku potvrdil a Francie oficiálně vede 2:0. Asistence: Charles Bertrand, Antoine Roussel.
     
    17:11
    Francie právě vstřelila branku!
    A Francie se dostává do vedení 1:0 po vstřelené brance v početní převaze! YOHANN AUVITU dostal přihrávku na střed modré čáry, odkud napřáhl a vypálil na Stephana, který nic neviděl, protože měl zakrytý výhled a na francouzskou ránu, tak nemohl reagovat. Asistence: Kevin Hecquefeuille, Laurent Meunier.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 34. Brunner (Furrer, Blindenbacher), 36. Brunner (Romy) - 18. Auvitu (Hecquefeuille, Meunier), 33. da Costa T. (Bertrand, Roussel), 47. Meunier, 48. da Costa S. (Bellemare, Amar)


    Švýcarsko: Stephan (Berra) - du Bois, Bezina, Blindenbacher, Streit, Sbia, Josi, Seger, Furrer, Gunten - Hollenstein, Romy, Brunner - Ambuhl, Wick, Bieber - Pluss, Niederreiter, Trachsler - Monnet, Ruthemann.

    Trenér: Sean Simpson

    Francie: Huet (Lhenry) - Bachet, Hecquefeuille, Amar, Rouleau, Auvitu, Besch, Manavian, Moisand - Treille, Meunier, Desrosiers - da Costa S., Bellemare, Guttig - Henderson, Bertrand, Roussel - Fleury, Raux, da Costa T..

    Trenér: David Henderson

    Rozhodčí: Jablukov (GER), Larking (SWE) - Shelyanin (RUS), Wilmot (CAN)
    bahis siteleri