Kert Park Praha – Vlašim 6:5 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
6:5 (2:0, 2:4, 2:1)
HBT Vlašim
Neděle 13.05.2012, 14:00Coalsoft play-off Extraligy
     
    Na obou stranách plály velké emoce, protože rozhodčí nepískali podle představ jednoho ani druhého týmu. Bylo rozdáno hodně menších a osobních desetiminutových trestů a závěr zápasu byl hodně hektický. Nic to ale nemění na tom, že domácí si připsali v sérii vítězství a srovnali finálový souboj na 1:1. Třetí a čtvrtý zápas se hraje příští víkend ve Vlašimi! (16:18:43)
     
    Je tu konec krásného a dramatického zápasu, který nakonec zvládli domácí hokejbalisté. Ti vedli 2:0, poté 2:4 prohrávali, následně vedli 5:4, přesto ale dokázali hosté ještě vyrovnat. V čase 44:05 vstřelil David Kuna gól na 6:5 a zdálo se být rozhodnuto. Hosté ještě čtyři vteřiny před koncem zahrávali trestné střílení, které ale Špale neproměnil!
     
    44:56
    Desetiminutový trest za nesportovní chování dostal Martin Špale, který nájezd neproměnil a následně zlomil svou hokejku o tyčku Gerlichovy brány!
     
    44:56
    Domácí úmyslně posunuli bránu a čtyři vteřiny před koncem pojedou hosté trestné střílení! Zahrávat ho bude Martin Špale.
     
    44:31
    Sikora a Juráček dostávají v závěru ještě dvě minuty za hrubost! Závěr zápasu je hodně dramatický a kvůli nepříliš přesvědčivým výrokům rozhodčích planou emoce na obou stranách.
     
    44:05
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Dramatický zápas dost možná rozhoduje DAVID KUNA, který se trefuje ranou od modré. Asistence: Lukáš Plzák.
     
    43:52
    Tresty pro hosty! Dvě minuty za sekání dostal Jan Střeska a následně i Šindelář desetiminutový osobní trest.
     
    38:51
    Další desetiminutový trest za nesportovní chování dostává Tomáš Wróbel.
     
    38:51
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté opět srovnávají, když se po střele Blažka prosazuje dorážkou MARIÁN JURÁČEK. Asistence: Josef Blažek.
     
    38:45
    Osobní desetiminutový trest za nesportovní chování dostává domácí David Tyburec.
     
    37:23
    Dvě minuty za hákování dostal Adam Führich.
     
    36:47
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácím se přesilovka čtyř proti třem povedla. Míček se dostal po kombinaci k LUKÁŠI PLZÁKOVI, který propálil Šindeláře. Asistence: Martin Kruček.
     
    36:10
    Michal Kříž dostal následně dvě minuty za sekání a bude se hrát dlouho čtyři na tři.
     
    35:53
    Domácí trenér se tak dlouho dohadoval s rozhodčím, až si vykoledoval trest pro hráčskou lavici.
     
    35:28
    Hostující kapitán Tomáš Horák nyní dostal dvě minuty za podražení Martina Kručka.
     
    32:33
    Dvě minuty za hrubost dostal domácí Luděk Hradecký.
     
    32:06
    Nejprve střílel Nýdl a následně měl gól na hokejce dnešní kanonýr Libor Topolánek. Míček z jeho hokejky se po lehké teči Gerlicha prokutálel po brankové čáře!
     
    28:45
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Neskutečné drama pokračuje! Domácí hráči dokázali vyrovnat, když dělovku Martina Kručka vyrazil Šindelář skoro až na modrou čáru k DAVIDU TYBURCOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 4:4! Asistence: Martin Kruček.
     
    28:22
    V obrovské šanci byl nyní hostující Juráček, který byl zcela sám před Gerlichem. Rychlým blafákem se snažil zakončit, domácí gólman ale jeho ránu skvěle pokryl.
     
    27:22
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Po buly se ke střele dostal Ptáčník, jeho ránu obrana Vlašimi odrazila k ADAMU FÜHRICHOVI, který pohodlně překonal rozhozeného Šindeláře. Asistence: Lukáš Ptáčník.
     
    26:12
    Další velkou šanci měl po přihrávce z pravé strany Martin Kruček, jeho přesnou ránu přímo do šibenice ale fantasticky ramenem vyrazil Filip Šindelář!
     
    30:42
    Hned po buly střílel bez přípravy Tyburec, rána z jeho hokejky šla ale těsně mimo.
     
    21:32
    Alespoň malá naděje pro domácí. Dvě minuty za faul loktem dostal Jakub Šindelář.
     
    20:59
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Totální destrukce domácího týmu pokračuje. Tvrdou střelu Kříže vyrazil Gerlich přímo na hokejku LIBORA TOPOLÁNKA, který svým třetím gólem v zápase zvyšuje na 2:4! Asistence: Michal Kříž a Tomáš Horák.
     
    20:14
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté nyní předvedli dokonalý obrat, když se po přihrávce Jakuba Šindeláře míček odrazil přímo ke zcela volnému JOSEFU BLAŽKOVI, který z bezprostřední blízkosti forhendovou střelou do šibenice střílí třetí gól Vlašimi. Asistence: Jakub Šindelář.
     
    19:32
    Vlašim právě vstřelila branku!
    A rázem je srovnáno! Po obrovském tlaku před bránou Kertu se prosazuje druhou brankou v zápase LIBOR TOPOLÁNEK. Asistence: Tomáš Wróbel.
     
    18:49
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté se vracejí do zápasu, když se trefuje LIBOR TOPOLÁNEK. Asistence: Michal Kříž a Tomáš Horák.
     
    16:55
    Tyburec s Martinem Kručkem i v oslabení motali obranu soupeře a oba se dostali do velkých šancí. Především ta druhá Kručkova byla vyložená, Šindelář ale tygřím skokem zakročil!
     
    16:07
    Dvě minuty za podražení dostal Michetschläger.
     
    14:25
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí svému soupeři bleskově odskakují na dva góly, když po ideálním pasu Pospíšila šel sám na Šindeláře MARTIN KRUČEK a jeho blafák skončil až za zády bezmocného gólmana. Asistence: Jaroslav Pospíšil.
     
    14:09
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do brány, když střelu Führicha Šindelář vyrazil pouze ke zcela volnému JIŘÍMU KRUČKOVI, který zavěsil pod břevno. Asistence: Lukáš Plzák a Adam Führich.
     
    13:44
    Hostující Wróbel byl u pravé tyčky sám před Gerlichem, domácího gólmana ale překonat nedokázal a následně je pískaná posunutá brána.
     
    11:45
    Jakub Šindelář vybojoval míček, zpoza brány přihrál Bartejsovi, který ale v gólové pozici u pravé tyče Gerlicha nepřekonal.
     
    08:14
    Lukáš Ptáčník dostává dvě minuty za držení protihráče před vlastní bránou.
     
    04:12
    Tyburec byl ale při zakončení zasažen vysokou holí Jana Střesky a ten nyní dostává dvě minuty.
     
    04:12
    Martin Kruček šel sám na gólmana! Jenže míček se mu připletl mezi nohy a nedokázal vystřelit. Míček se ale dostal k Tyburcovi, který ale v další gólové pozici přestřelil!
     
    03:00
    Velkou šanci měl po přesilovkové kombinaci hostující Libor Topolánek, zcela nehlídaný z mezikruží ale vypálil mimo!
     
    02:04
    Konečný dotíral před Gerlichem a ač byla hra již přerušena, domácí Führich to přehnal s odklízením lidí před svou bránou a za hrubost dostává dvě minuty!

    Petr Bílek

    Branky a nahrávky: 15. J. Kruček (L. Plzák, Führich), 15. M. Kruček (Pospíšil), 28. Führich (Ptáčník), 29. Tyburec (M. Kruček), 37. L. Plzák (M. Kruček), 45. Kuna (L. Plzák) - 19. Topolánek (Kříž, Horák), 20. Topolánek (Wróbel), 21. Blažek (J. Šindelář), 21. Topolánek (Kříž, Horák), 39. Juráček (Blažek)


    HC Kert Park Praha: Gerlich (Sup) - Sikora, Ptáčník, Michetschläger, Pospíšil, Pavlík, Rozenberg, Führich, J. Plzák, M. Kruček, Kuna, Tyburec, Hradecký, Kočka, M. Plzák, J. Kruček, Bošák
    HBT Vlašim: F. Šindelář (Mikl) - Kžíž, Střeska, Nýdl, Špale, Blažek, Kieler - Dedek, Topolánek, Dušek, Horák, J. Šindelář, Burda, Bartejs, Konečný, Juráček, Denis, Wróbel, Veselý

    Rozhodčí: Koskuba, Florián
    bahis siteleri