Brazílie – Mexiko 0:2 (kon.) | Španělsko – Čína 1:0 (kon.)
konec
Španělsko
1:0 (0:0)
Čína
Neděle 03.06.2012, 22:00 • Estadio Olímpico de La Cartuja • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    85
    Zřejmě poslední střídání hostů, za Shenga nastupuje Liu.
     
    74
    Střídání Číny, v záloze nahradí Haie hráč Šandongu Luneng a zatím mladičky Zheng Zheng.
     
    70
    Střídání Číny, Xuriho nahradí Lü Peng.
     
    90
    Do morku kosti, takhle hraje Čína! Mata dostával přihrávku před Chenga, Španěl byl by úplně sám, kdyby mu ve skluzu nezabránil skvělým zákrokem Xiang.
     
    87
    Čína přece jenom ještě jednou střídá. Ze hry jde útočník Lin, do hry Yu Dabao.
     
    84
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak se Španělé přece jenom dočkali. Vše zařídil Iniesta, který se neohroženě vrhnul do vápna, v pravý moment přihrál pod sebe na DAVIDA SILVU, který měl více než snadnou práci trefit prázdnou branku.
     
    82
    Španělsko zahrálo rohový kop nakrátko. Iniesta opět zamotal hlavy všem Číňanům, z blízkosti tvrdě vypálil, ale na brilantního Chenga v bráně si ani on nepřišel.
     
    79
    A žlutá karta také na straně Španělska, obdržel jí Torres za faul na Jingadaa.
     
    77
    Španělsko a jeho další velká šance. Cheng ale drží svůj tým nad vodou. Silva se ocitl po kolmici Alby přímo před ním, trefil však následně pouze jeho nohy.
     
    78
    Silva znovu selhal v koncovce. Torres mu poslal nadýchaný centr do vápna, jenže on šancí pohrdl a hlavou zamířil jen mimo.
     
    75
    Žlutá karta pro střídajícího Lü Penga. Ten přitom není na hřišti tak dlouho...
     
    69
    Torres ve velké tutovce! Krásně si naběhl na kolmici, ocitl se sám před Chengem, jehož mezeru mezi nohami neprostřelil. O pár vteřin později se k míči dostal znovu, ale zase si na Chenga ve stoprocentní pozici nepřišel.
     
    68
    Střídání Španělska. Mata jde do hry za Cazorlu.
     
    67
    Druhé střídání Číny. Odchází Zhi, do hry jde Liu Jian.
     
    64
    A další břevno, které nastřelilo Španělsko! Iniesta ukázal, jaký že je to kouzelník a jaké že to čáry máry umí. Linpeng s Xiaotingem nevěděli, kde jim hlava stojí, jak je Iniesta vyškolil, a pak zamířil zase smolně jen do horní tyčky.
     
    63
    ... břevno! Na centr z rohového kopu si naběhl úplně volný Albiol a z blízkosti trestuhodně zamířil jen do brankové konstrukce.
     
    60
    Střídání také na straně Číny. Xiaolong jde do hry za Junmina.
     
    59
    První žlutá karta zápasu. Už toho bylo dost. Ve středu hřiště fauloval Xuri.
     
    56
    Další střídání Španělska. Ze hry jde Ramos, do hry Piqué.
     
    54
    Největší šance Španělska ve druhém poločase! Silva zakombinoval s Iniestou, druhý jmenovaný tvrdě vypálil asi z dvaceti metrů a Cheng jeho dělovku skvěle vyrazil nad branku.
     
    Čtyři střídání si připravila španělská reprezentace. Přichází Torres, Iniesta, Navas a do branky jde Valdés za Casillase. Odešel Xavi, Busquets a Negredo.
     
    32
    A v tutovce nyní domácí mužstvo, konkrétně Negredo. Silva mu poslal nádhernou kolmici do vápna, Negredo si zaběhl za obranu, jenže selhal v koncovce. Z úhlu minul bránu.
     
    30
    Panečku, to byla gólovka! A Čína mohla jít do vedení. Z rychlého brejku přihrával zleva Hai na nabíhajícího Zhiho, ten možná nečekal, že se k němu dostane balón a šance jako by se zalekl. Vystřelil jen do Casillase.
     
    21
    Wow! To byl ale dlouhý aut ze strany Shenga. To bych nečekal, že ho hodí až do malého vápna. Tam operoval hodně nebezpečně Zhi, trefit do míče se ale nakonec nedokázal. Ramos ho ubránil s velkým štěstím.
     
    10
    Španělsko se na druhé straně nenechalo zahanbit. David Silva srší aktivitou, přihrával do vápna Negreda, který však z blízkosti ve skluzu Chenga nepřekonal.
     
    8
    Čína kouše a rozhodně nepůsobí špatným dojmem. Kapitán Zhi si naběhl na krásný centr, Casillas proti němu špatně vyběhl. Zhi tak měl poloprázdnou branku před sebou, ale napálil trestuhodně boční síť.

    Viktor Sandev

    Branky: 84. Silva

    Karty:   79. Torres (ESP) - 59. Xuri (CHI), 75. Lü Peng (CHI)


    Španělsko: Casillas (46. Valdés) - Arbeloa, Albiol, Ramos (56. Piqué), Alba - Xavi (46. Navas), Busquets (46. Iniesta), Xabi Alonso - Cazorla (68. Mata), Negredo (46. Torres), Silva
    Čína: Cheng - Linpeng, Xiaoting, Z. Peng, Xiang - Xuri (70. Lü Peng), Sheng (85. Jianye Liu) - Junmin (60. Xiaolong), Zhi (67. Liu Jian), Hai (74. Zheng) - Lin (87. Yu Dabao)

    Rozhodčí: Bas Nijhuis (NED)
    bahis siteleri