Bosna – San Marino 3:1 (kon.) | Švédsko – Malta 4:0 (kon.) | Portugalsko – Albánie 3:1 (kon.)
konec
Bosna a Hercegovina
3:1 (1:0)
San Marino
Středa 06.06.2012, 17:00Kvalifikace ME U21
Předzápasové kurzy
     
    75
    Bosna právě vstřelila branku!
    Většina rohových kopů dnes Bilbijovi ani zdaleka nevycházela podle představ, tentokrát se ale jeho přesný centr snesl na hlavu MIROSLAVA STEVANOVIĆE, pro něhož bylo zakončení z hranice malého vápna už hračkou.
     
    56
    San Marino právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! San Marino během několika sekund snižuje opět na rozdíl jediné branky. Gnjatić vyprodukoval nepřesnou přihrávku, míč zachytil LORENZO BUSCARINI a vyběhnuvšího brankáře Bukviće s přehledem přeloboval.
     
    54
    Bosna právě vstřelila branku!
    Třetí větší šance Bosny ve druhém poločase už přeci jen končí brankou. Stevanović vyslal výborný centr na zadní tyč, tam se dostal k hlavičce špatně strážený MILAN DJURIĆ a hlavou rozvlnil síť za Manzarolim.
     
    4
    Bosna právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté dokázali z ničeho nic udeřit. Do míče se opřel MUHAMED BEŠIĆ a zpoza vápna propálil vše, co mu stálo v cestě. Manzaroli byl naprosto bezmocný.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 4. Bešić, 54. Djurić, 75. Stevanović - 56. Buscarini

    Karty:   21. Ciavatta (SMA), 52. Bernardi (SMA)


    Bosna a Hercegovina: Bukvić – Čolić (86. M. Kvesić), J. Kvesić, Markić, Zahirović, Višća (73. Mešanović), Stevanović, Bilbija, Grahovac (46. Gnjatić), Bešić, Djurić.
    San Marino: Manzaroli – Berardi, Ciavatta, Genghini, Brolli, Della Valle, Buscarini (90. Zonzini), E. Golinucci (63. A. Golinucci), Bernardi (83. Angelini), Gasperoni, Battistini.

    Rozhodčí: Clayton Pisani (MLT)
    bahis siteleri