Řecko – Česko 1:2 (kon.) | Polsko – Rusko 1:1 (kon.)
konec
Řecko
1:2 (0:2)
Česko
Úterý 12.06.2012, 18:00 • Městský fotbalový stadion Miejski ve Vratislavi. • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    80
    Je před námi posledních deset minut základní hrací doby. Hraje se ve středu hřiště, kde dostává žlutou kartu Papadopulos.
     
    66
    A právě autor nepodařené střely Daniel Kolář inkasuje žlutou kartu. Je to již naše třetí v duelu.
     
    57
    Na karty máme opět vyrovnáno, Salpingidis pravděpodobně za mluvení vidí žlutý kartonek.
     
    36
    Velká škoda. Zbytečný faul výborně hrajícího Jiráčka. Petr zajel ostře do Maniatise a ani tentokrát rozhodčí dlouho na nic nečekal.
     
    34
    Źlutí se i na druhé straně a na karty máme vyrovnáno. Hodně nepříjemně si došlápl na Pilaře Torosidis a sudí Lannoy okamžitě tasí z rukávu, přesně řečeno z kapsičky.
     
    27
    Karagunis dostal pořádně naloženo od Tomáše Rosického, který vyfasoval žlutou kartu. Řecký fotbalista zůstává stále na hřišti, dostal kopačkou do hlavy. Pravdou také je, že kapitán soupeře dokáže hodně věcí náležitě přibarvit, což se stalo i nyní. Každopádně Rosický měl nohu hodně vysoko a karta je asi udělena správně.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Roman Zajíček

    Branky: 53. Gekas - 3. Jiráček, 6. Pilař

    Karty:   34. Torosidis (GRE), 57. Salpingidis (GRE), 80. Papadopulos (GRE) - 27. Rosický (CZE), 36. Jiráček (CZE), 66. Kolář (CZE)


    Řecko: Chalkias (22. Sifakis) - Holebas, Katsuranis, Papadopulos, Torosidis - Karagunis (K), Maniatis, Fotakis (46. Gekas) - Fortunis (72. Mitroglu), Salpingidis, Samaras. Trenér: Fernando Santos.
    Česko: Čech - Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limberský - Jiráček, Hübschman, Plašil, Rosický (46. Kolář, 90. Rajtoral), Pilař - Baroš (64. Pekhart). Trenér: Michal Bílek.

    Rozhodčí: Stéphane Lannoy - Frédéric Cano, Michael Annonier (všichni FRA)

    Diváci: 42 000
    bahis siteleri