Slovensko – Velká Británie 21:0 (kon.) | Česko – Švýcarsko 11:0 (kon.) | Německo – USA 1:5 (kon.)
konec
Německo
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
USA
Pondělí 18.06.2012, 21:50Mistrovství světa hráčů do 20 let
Předzápasové kurzy
     
    35:11
    Jenže další faul Američanů. Tyler Warila (USA) se provinil sekáním a již sedí shrbený za plexisklem.
     
    31:29
    Nepěkný zákrok Coddyho Brennera (USA), když poslal soupeře na mantinel. Pochopitelně za svůj zákrok dostává 2 minuty.
     
    29:33
    Američané hráli v pěti jen chvíli, za sekání se vrací na trestnou lavici Jonathan Ruiz (USA).
     
    28:31
    Stephan Horrer (GER) je vyloučen za nedovolené bránění. Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    27:22
    Nyní si však přesilovou hru zahrají němečtí hokejbalisté. Jonathan Ruiz (USA) podrazil protihráče a již sedí na lavici hanby.
     
    22:56
    V době, kdy se přesilová hra řítí ke konci, se německý obránce dopustil dalšího faulu. Za krosček putuje za katr Veit Holzmann (GER) a posílá svůj tým do tří. Dvojnásobná přesilová hra bude trvat jedenáct vteřin.
     
    21:07
    Další přesilovka pro Američany. Na trestnou lavici odchází za krosček Maximilian Trainer (GER). Hráči ze zámoří mohou navýšit své vedení.
     
    11:37
    Jenže po chvíli je tu další přesilová hra pro Spojené státy. Na trestnou lavici odchází za sekání Ferdinand Hibler (GER).
     
    08:48
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Americký kapitán Robert Roth (USA) odchází za sekání na trestnou lavici. Zhruba půl minuty se bude hrát ve čtyřech, poté přijde na řadu přesilovka Německa.
     
    07:17
    Nyní se ale bude muset Německo opět bránit. Ferdinand Hibler (GER) zbytečně v útočném pásmu podrazil protihráče a již sedí u časoměřičů.
     
    03:42
    Stephan Horrer (GER) se provinil hrou vysokou holí a přidělává tím německému trenérovi další vrásky na čele. Tlak Spojených států se ještě umocní.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 25. Gerartz - 15. Defazio (Crossey), 18. Carter (Holman, Caron), 27. Laperriere (Brenner), 40. Bliss (Laperriere), 40. Ruiz


    Německo: Dürr (Klimesch) - Seifert, Köhler, Kogler, Horrer, Schneidersmann, Müller Mat., Dicke, Hopp, Trainer, Hibler, Roetzheim, Holzmann, Bätzold, Platz, Luschenz, Gerartz, Hagen, Müller Max., Masel
    USA: Jones (Müller A.) - Andreoli, Bliss, Brenner, Caba, Caron, Carter, Crossey, Defazio, Dellechiatie, Fredrickson, Holman, Laperriere, Roth, Ruiz, Wagner, Warila, Wilson, Zimmerman, Zubik, Defazio

    Rozhodčí: Krenz (Rakousko), Polášek (Česká republika)
    bahis siteleri