Slovensko – Velká Británie 21:0 (kon.) | Česko – Švýcarsko 11:0 (kon.) | Německo – USA 1:5 (kon.)
konec
Německo
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
USA
Pondělí 18.06.2012, 21:50Mistrovství světa hráčů do 20 let
Předzápasové kurzy
     
    39:53
    USA právě vstřelilo branku!
    A vzápětí přichází pátá branka do sítě Dürra! JONATHAN RUIZ z pravé strany vypálil přesnou ránu a míček skončil v síti - 1:5! Bez asistence.
     
    39:40
    USA právě vstřelilo branku!
    A nyní je definitivně rozhodnuto! Američané využili rychlého přečíslení, když Laperriere přistrčil kotouč na TRAVISE BLISSE, který střelou k pravé tyči zvyšuje na rozdíl tří branek - 1:4! Asistence: Anthony Laperriere.
     
    26:52
    USA právě vstřelilo branku!
    Velice pohledná akce Spojených států vrací soupeři ze zámoří dvoubrankové vedení! Cody Brenner ideální přihrávkou na mezikruží našel hokejku ANTHONYHO LAPERRIERA a ten střelou příklepem pod břevno překonal Dürra - 1:3! Asistence: Cody Brenner.
     
    25:00
    Německo právě vstřelilo branku!
    A máme tu zápletku! Trestné střílení vyřešil ANDRE GERARTZ kličkou do forhendu a zakončením do odkryté branky - 1:2!
     
    17:06
    USA právě vstřelilo branku!
    A silný tlak v úvodních minutách je přeměněn ve druhý gól! Holman si pohrál s míčkem za brankou, vymyslel kouzelnou přihrávku na NICKA CARTERA a ten střelou po zemi k tyči překonal bezmocného Dürra - 0:2! Asistence: Craig Holman a Matt Caron.
     
    14:23
    USA právě vstřelilo branku!
    Jenže ještě do konce první třetiny se americký výběr prosazuje! Krásnou kombinaci zača JUSTIN DEFAZIO, který si vyměnil kotouč s Crosseyem a chladnokrevně do poloodkryté branky posílá Spojené státy do vedení - 0:1! Asistence: Ryan Crossey.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 25. Gerartz - 15. Defazio (Crossey), 18. Carter (Holman, Caron), 27. Laperriere (Brenner), 40. Bliss (Laperriere), 40. Ruiz


    Německo: Dürr (Klimesch) - Seifert, Köhler, Kogler, Horrer, Schneidersmann, Müller Mat., Dicke, Hopp, Trainer, Hibler, Roetzheim, Holzmann, Bätzold, Platz, Luschenz, Gerartz, Hagen, Müller Max., Masel
    USA: Jones (Müller A.) - Andreoli, Bliss, Brenner, Caba, Caron, Carter, Crossey, Defazio, Dellechiatie, Fredrickson, Holman, Laperriere, Roth, Ruiz, Wagner, Warila, Wilson, Zimmerman, Zubik, Defazio

    Rozhodčí: Krenz (Rakousko), Polášek (Česká republika)
    bahis siteleri