Slovensko – Velká Británie 21:0 (kon.) | Česko – Švýcarsko 11:0 (kon.) | Německo – USA 1:5 (kon.)
konec
Německo
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
USA
Pondělí 18.06.2012, 21:50Mistrovství světa hráčů do 20 let
Předzápasové kurzy
     
    42:11
    Německý výběr si vybral oddechový čas!
     
    39:53
    USA právě vstřelilo branku!
    A vzápětí přichází pátá branka do sítě Dürra! JONATHAN RUIZ z pravé strany vypálil přesnou ránu a míček skončil v síti - 1:5! Bez asistence.
     
    39:40
    USA právě vstřelilo branku!
    A nyní je definitivně rozhodnuto! Američané využili rychlého přečíslení, když Laperriere přistrčil kotouč na TRAVISE BLISSE, který střelou k pravé tyči zvyšuje na rozdíl tří branek - 1:4! Asistence: Anthony Laperriere.
     
    35:11
    Jenže další faul Američanů. Tyler Warila (USA) se provinil sekáním a již sedí shrbený za plexisklem.
     
    32:49
    Robin Platz namířil svoji střelu do tyče!
     
    31:29
    Nepěkný zákrok Coddyho Brennera (USA), když poslal soupeře na mantinel. Pochopitelně za svůj zákrok dostává 2 minuty.
     
    29:33
    Američané hráli v pěti jen chvíli, za sekání se vrací na trestnou lavici Jonathan Ruiz (USA).
     
    28:31
    Stephan Horrer (GER) je vyloučen za nedovolené bránění. Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    27:22
    Nyní si však přesilovou hru zahrají němečtí hokejbalisté. Jonathan Ruiz (USA) podrazil protihráče a již sedí na lavici hanby.
     
    26:52
    USA právě vstřelilo branku!
    Velice pohledná akce Spojených států vrací soupeři ze zámoří dvoubrankové vedení! Cody Brenner ideální přihrávkou na mezikruží našel hokejku ANTHONYHO LAPERRIERA a ten střelou příklepem pod břevno překonal Dürra - 1:3! Asistence: Cody Brenner.
     
    25:00
    Německo právě vstřelilo branku!
    A máme tu zápletku! Trestné střílení vyřešil ANDRE GERARTZ kličkou do forhendu a zakončením do odkryté branky - 1:2!
     
    25:00
    V závěru přesilové hry unikl do samostatného úniku Andre Gerartz, ale byl faulován. Němci pojedou trestné střílení!
     
    22:56
    V době, kdy se přesilová hra řítí ke konci, se německý obránce dopustil dalšího faulu. Za krosček putuje za katr Veit Holzmann (GER) a posílá svůj tým do tří. Dvojnásobná přesilová hra bude trvat jedenáct vteřin.
     
    21:07
    Další přesilovka pro Američany. Na trestnou lavici odchází za krosček Maximilian Trainer (GER). Hráči ze zámoří mohou navýšit své vedení.
     
    17:06
    USA právě vstřelilo branku!
    A silný tlak v úvodních minutách je přeměněn ve druhý gól! Holman si pohrál s míčkem za brankou, vymyslel kouzelnou přihrávku na NICKA CARTERA a ten střelou po zemi k tyči překonal bezmocného Dürra - 0:2! Asistence: Craig Holman a Matt Caron.
     
    14:23
    USA právě vstřelilo branku!
    Jenže ještě do konce první třetiny se americký výběr prosazuje! Krásnou kombinaci zača JUSTIN DEFAZIO, který si vyměnil kotouč s Crosseyem a chladnokrevně do poloodkryté branky posílá Spojené státy do vedení - 0:1! Asistence: Ryan Crossey.
     
    11:37
    Jenže po chvíli je tu další přesilová hra pro Spojené státy. Na trestnou lavici odchází za sekání Ferdinand Hibler (GER).
     
    08:48
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Americký kapitán Robert Roth (USA) odchází za sekání na trestnou lavici. Zhruba půl minuty se bude hrát ve čtyřech, poté přijde na řadu přesilovka Německa.
     
    07:54
    A mohla to být senzace! Andre Gerartz ukázal při vlastním oslabení záda všem svým pronásledovatelům a šel sám na Jonese. Nic nevymýšlel, zkusil střelu, ale americký brankář míček do sítě nepustil!
     
    07:17
    Nyní se ale bude muset Německo opět bránit. Ferdinand Hibler (GER) zbytečně v útočném pásmu podrazil protihráče a již sedí u časoměřičů.
     
    04:11
    Nick Carter vyslal z levého kruhu nebezpečnou střelu, Dürr ji vyrazil pouze před sebe, kde následně dorážel Craig Holman. Americký útočník ale nepochopitelně přestřelil poloprázdnou klec!
     
    03:42
    Stephan Horrer (GER) se provinil hrou vysokou holí a přidělává tím německému trenérovi další vrásky na čele. Tlak Spojených států se ještě umocní.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 25. Gerartz - 15. Defazio (Crossey), 18. Carter (Holman, Caron), 27. Laperriere (Brenner), 40. Bliss (Laperriere), 40. Ruiz


    Německo: Dürr (Klimesch) - Seifert, Köhler, Kogler, Horrer, Schneidersmann, Müller Mat., Dicke, Hopp, Trainer, Hibler, Roetzheim, Holzmann, Bätzold, Platz, Luschenz, Gerartz, Hagen, Müller Max., Masel
    USA: Jones (Müller A.) - Andreoli, Bliss, Brenner, Caba, Caron, Carter, Crossey, Defazio, Dellechiatie, Fredrickson, Holman, Laperriere, Roth, Ruiz, Wagner, Warila, Wilson, Zimmerman, Zubik, Defazio

    Rozhodčí: Krenz (Rakousko), Polášek (Česká republika)
    bahis siteleri