Česko – Švýcarsko 5:2 (kon.) | Kanada – Slovensko 1:0 (kon.)
konec
Česko
5:2 (2:0, 3:1, 0:1)
Švýcarsko
Sobota 23.06.2012, 12:30Mistrovství světa hráčů do 18 let
     
    44:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se švýcarský tým na závěr zápasu prosazuje. Pecinovo vyloučení potrestal přesně mířenou střelou JONAS TSCHANTZ - 5:2! Asistence: David Haeberli a Thomas Neveu.
     
    23:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže hned vzápětí přichází trest na straně druhé a nutno říci, že velkou měrou na něm podepsal brankář Chavaillaz. Mezi nohama totiž pustil střelu tahem od modré čáry v podání MARKA FOREJTA - 5:1! Asistence: Lukáš Vodrážka.
     
    22:52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A time-out jim přinesl ovoce! Opravdu pěknou střelu vytáhl ze svého repertuáru THOMAS NEVEU, který přešel modrou čáru a příklepem o pravou tyč poslal míček do branky - 4:1! Asistence: Jonas Tschantz a David Haeberli.
     
    21:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři jsou na lopatkách. Po skvělé individuální akci se prosazuje DAVID ŠRÁMEK a zvyšuje již na rozdíl čtyř branek! Řekl bych, že Českou republiku v honbě za bronzovými medailemi již nic nezastaví - 4:0! Bez asistence.
     
    21:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak dnes je to zatím zápas jen a jen první lajny Urbanec - Lux - Gabriel! Nyní si opět vytvořili velký tlak, ze kterého vyplynula druhá branka JANA GABRIELA v tomto zápase - 3:0! Bez asistence.
     
    14:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se s ničím nepárali a ještě do přestávky přesilovou hru využívají! Po dvou přihrávkách dostal míček těsně za modrou čarou JAN GABRIEL a přízemní ranou k tyči zvýšil na rozdíl dvou branek - 2:0! Bez asistence.
     
    04:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    První přerušení v tomto zápase je zapříčiněno změnou skóre! Stadion se poprvé raduje, protože brankáře Chavaillaze přesně prostřelil OTTO URBANEC - 1:0! Asistence: Jan Gabriel a Jan Lux.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Urbanec (Gabriel, Lux), 15. Gabriel, 22. Gabriel, 22. Šrámek, 24. Forejt (Vodrážka) - 23. Neveu (Tschantz, Haeberli), 45. Tschantz (Haeberli, Neveu)


    Česko: Janoušek (23. Kukrál) - Plecitý, Pecina, Dziadkowiec, Krch, Vodrážka, Izaj, Jiřík, Černý - Gabrel, Fojtík, Kohut, Tesař, Bečvář, Svoboda, Lux, Šrámek, Kotlík, Forejt, Vondrák, Urbanec
    Švýcarsko: Chavaillaz (24. Mottiez) - Blaettler, Decaillet, Fluri, Grandjean, Jordan, Kummer, Mattli, Orsinger, Wyss - Beeri, Bochatay, Coray, Haeberli, Hufschmid, Leuenberger, Marti, Mattli, Monnet, Neveu, Tschantz, Wallin, Worreby