Japonsko – Jihoafr. republika 0:0 (kon.) | Kanada – Švédsko 2:2 (kon.) | USA – KLDR 1:0 (kon.)
Francie – Kolumbie 1:0 (kon.) | Nový Zéland – Kamerun 3:1 (kon.) | V. Británie – Brazílie 1:0 (kon.)
konec
USA
1:0 (1:0)
KLDR
Úterý 31.07.2012, 18:15Old TraffordOlympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    83
    A poslední střídání také v dresu USA. Rodriguezová si zahraje místo Cheneyové.
     
    81
    Choe Mi Gyong dostala druhou žlutou kartu poté, co sejmula před vápnem Cheneyovou a to znamená konec.
     
    80
    KLDR střídá, odchází kapitánka Chung Sim Kim a nastupuje Un Hyang Kim.
     
    75
    Podruhé střídá i USA. Pie Sundhageové se zachtělo poslat na trávník Seabrunnovou, která nahrazuje Buehlerovou.
     
    68
    Ri Ye Gyong tentokrát v roli nahravačky. Tentokrát přikopla míč na nohu Kim Su Gyong, která byla před malým vápnem sama a z voleje trefila míč jen vedle tyče! Největší šance KLDR v zápase!
     
    63
    A ani vzduchem se nyní Američanky nedostaly k zakončení. Tempo hry upadlo. Korejky střídají. Mi Gyong Choe nahrazuje na hřišti Song Hui Kim, která si dnes do míče již nekopne.
     
    50
    Střídající Heatová měla první velkou příležitost! Američanky skvěle vybojovaly skluzem balon, myslím, že to byla O'Reillyová, která pak nahrála na Wambachovou, která míč posunula pod sebe na Morganovou, která přiťukla do druhé vlny na Heatovou, ale její pokus byl sice mířený dobře, ale přeletěl bránu!!
     
    46
    Druhý poločas začal střídáním Američanek. Rapinoeovou vystřídala Heatová.
     
    41
    Američanky i nadále aktivnější a hravější! Nyní se míč dostal k O'Reillyové, která si nádherně patičkou obešla protihráčku a centrem našla Morganovou, která, opět patičkou, našla Lloydovou, jejíž pokus skončil nad bránou. Zřejmě míč podebrala až přespšíliš!
     
    39
    2:0? Ne! Ale mohlo být! Morganová našla přihrávkou Rapinoeovou, která centrovala do vápna a na malé bedně se do míče hlavou opřela Wambachová, ale její hlavička skončila na tyči. Míč následně dorážela O'Reillyová, ale její dorážka z ostrého úhlu trefila jen boční síť!!
     
    31
    A máme tu první střídání. Kouč Ui Gun Sin chce evidentně oživit hru a stahuje Hyon Hui Yun, místo níž si zaběhá Su Gyong Kim.
     
    29
    Krásný rychlý centr z první od levé lajny našel kousek ve velkém vápně stojící Wambachovou, která se do míče opřela hlavou, balon so našel cestu k pravé tyči Korejské brány a brankářka Chang Ran O si připsala další výborný zákrok, když tento balon také vyrazila na roh!
     
    25
    Američanky právě vstřelily branku!

    Cheneyová našla krásný centrem za obranu Alex Morganovou, která si balon stopla, čímž se zbavila bránící hráčky, zvedla hlavu a zpětnou nahrávkou do druhé vlny našla přesně ABBY WAMBACHOVOU, která se z penalty trefila přesně do protipohybu bezmocné brankářky Chang Ran O!
     
    17
    Americká hráčka Cheneyová to přehnala s důrazem a vyšlápla si na protihráčku tvrdě zezadu, ale za to dostala žlutou kartu.
     
    16
    Tak jsme málem viděli branku! Američanky se dostaly rychle dostaly až na soupeřovu polovinu do blízkosti velkého vápna, kde Wambachová našla přesně Morganovou, která se vyhnula dvěma protihráčkám a z první z otočky pálila. Její pokus prosvištěl kolem brankářky Korejek, ale otřel se o tyč a odrazil se zpět do hřiště!
     
    13
    Ri Ye Gyong zákeřně faulovala zezadu Le Peilbetovou a uviděla žlutou kartu.
     
    8
    Wambachová se dostala do velmi dobré pozice a dokonce již i překonala brankářku soupeřkyň, ale bohužel pro Wambachovou se nalézala asi ve dvoumetrovém ofsajdu. Gól neplatí!
     
    5
    Ale Morganová dostala nádherný míč na velké vápno, obešla si obránkyni a vypálila na bližší tyč, tam však skočila jako lvice brankářka KLDR a parádně jednou rukou míč vyrazila na roh. Ten Američanky přetáhly!

    Richard Wagner

    Branky: 25. Wambachová

    Karty:   17. Cheneyová (USA) - 13. Ri Ye Gyong (PRK)   81. Choe Mi Gyong (PRK)


    USA: Soloová - Ramponeová "C", O'Harová, Le Peilbetová, Beuhlerová - O'Reillyová, Lloydová, Rapinoeová - Morganová, Cheneyová, Wambachová (náhradnice: Barnhartová - Mittsová, Sauerbrunnová, Boxxová, Heatová, Lerouxová, Rodriguezová)
    Trenérka: Pia Sundhageová

    KLDR: Chang Ran O - Nam Hui Kim, Myong Gum Kim, Son Hwa Pong, Yong Sim Choe - Un Ju Choe, Ye Gyong Ri, Myong Hwa Jon, Chung Sim Kim "C" - Hyon Hui Yun, Song Hui Kim (náhradnice: Yun Mi Jo - Song Mi Yun, Nam Sil Ri, Un Hyang Kim, Hui Sun O, Su Gyong Kim, Mi Gyong Choe)
    Trenér: Ui Gun Sin

    Rozhodčí: Jenny Palmqvistová - Anna Nyströmová, Helen Karöová (vš. SWE).
    Čtvrtá rozhodčí: Bibiana Steinhausová (GER)
    bahis siteleri