Litoměřice – Sparta 4:2 (kon.) | Jihlava – Francie 3:4 (kon.) | Olomouc – Skalica 4:4 (kon.)
Motor ČB – Barys 5:4 (po s.n.) | Litvínov – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:1, 1:3, 1:0)
Francie
Pátek 03.08.2012, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:19
    Sympatický průnik Štebiha přes celé hřiště zakončený do hrudi Quemenera. V zápětí ten samý hráč střílí od modré do břevna. Všichni svatí teď stáli při Francii.
     
    50:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Při signalizované početní výhodě se Velecký natlačil do branky a padl na Quemenera. K volnému puku se prodral MICHAL JESLÍNEK a pohodlně ho doklepl do sítě. Možná lehce sporný gól vzhledem k jasnému postavení hráče v brankovišti. Asistence: Michal Velecký.
     
    44:40
    Poklona až na zem Quemenerovi! Vysloužil střílel do prázdné brány a francouzský golman předvedl rozštěp, který se jen tak nevidí. Famózní zákrok levým betonem maří 100 % tutovku.
     
    42:37
    Kévin Dusseau (FRA) vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    36:50
    Ondřej Malec (JIH) si u mantinelu vyšlápl na na francouzského obránce a dostává 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    33:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ MALEC se po střele Tomáše Kalába postaral o vykřesání malé jiskřičky naděje pro Duklu. Snižuje na 2:4. Asistence: Tomáš Kaláb.
     
    31:18
    Francie právě vstřelila branku!
    Poněkud komická situace. VALENTIN CLAIREAUX najížděl z pravé strany na Novotného, náhle zastavil, domácí brankář padl na břicho a odklouzal doleva. Francouzský útočník překvapen odkrytou klecí jen líně zasunul puk za čáru. Asistence: Anthony Rech.
     
    25:54
    Francie právě vstřelila branku!
    ANTHONY RECH se urval ve středním pásmu do brejku a Novotného doslova vykoupal. Domácí brankář spadl na břicho, což je to nejhorší, co může golman v takové situace udělat. Rutinní bekhendová klička znamená vedení Francie 3:1. Bez asistence.
     
    24:30
    Charlie Doyle (FRA) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    22:40
    Francie právě vstřelila branku!
    Nepozornost jihlavských obránců trestá ROMAIN GUITIERREZ. Zakončuje do prázdné brány. Domácí hlasatelé označili za střelce branky Ritze, ale ten v tu dobu ani nebyl na hřišti. Asistence: Vincent Kara, Josselin Besson.
     
    18:53
    Ondřej Malec (JIH) je potrestán za hákování. Francie se chystá na svou první přesilovku v zápase.
     
    17:29
    Francie právě vstřelila branku!
    ROBIN GABORIT využil nedůrazné rozehrávky Jeslínka. Francie srovnává krok. Asistence: Anthony Rech.
     
    14:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jeslínek v rohu kluziště vybojoval puk, vyjel před bránu a přihrál na druhou tyč, kde číhal MARTIN FILIP. A ten už ve svých letech ví, jak s takovou příležitostí naložit. Asistence: Michal Jeslínek.
     
    12:48
    Guitierrez Romain se prodral skrz jihlavský obranný val. Novotný je ve střehu a nepříjemnou střelu švihem kryje do lapačky.
     
    10:07
    Charlie Doyle (FRA) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    09:04
    Domácí se do toho obuli. Vysloužilovi teď sjel puk z hole, když už zakončoval do odkryté klece.
     
    08:02
    Mazaný Filip naservíroval skrz útočné pásmo exkluzivní pas Veleckému, který tváří v tvář francouzskému golmanovi zklamal. Trefuje pouze jeho levý beton.

    Pavel Zeman

    Branky a nahrávky: 15. Filip (Jeslínek), 34. Malec (Kaláb), 51. Jeslínek (Velecký) - 18. Gaborit (Rech), 23. Guitierrez (Kara, Besson), 26. Rech, 32. Claireaux (Rech)


    HC Dukla Jihlava: Novotný - Podlipnik, Jaroš, Kolafa, Štebih, Dobrovolný, Jícha, Kaláb, Zadražil - Hodek, Polcar, Maliník - Jeslínek, Filip, Velecký - Čachotský, Vysloužil, Zeman - Prokš, Kadlec, Malec
    Francie: Quemener - Baazi, Benoit, Claireaux, Besson, Colotti, Arrossemena, Ritz - Guitierrez, Michel, Trabichet - Custosse, Gaborit, Chakiachvili - Terrier, Dusseau, Rech - Doyle, Mulle, Kara

    Rozhodčí: Homola - Rittich, Guth

    Diváci: 543
    bahis siteleri