Olomouc – Slovácko 2:0 (kon.) | Brno – Teplice 1:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
Sparta – Příbram 2:1 (kon.) | Jihlava – Plzeň 1:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
2:1 (0:1)
FK Příbram
Neděle 05.08.2012, 17:00 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Právě Zápotočný měl na hlavě třetí branku Sparty! Skalák načechral před branku fantastický centr a Zápotočného prudkou hlavičkou skvělým zákrokem vychytal Hruška!
     
    80
    Střídání hostů, odpracováno má Lukáš Pleško, nahrazuje jej Tomáš Wagner.
     
    76
    Ještě před rozehráním Sparta podruhé střídá, Přikryla nahrazuje Jiří Skalák.
     
    74
    Hosté měli vyrovnání na dosah! Po rohovém kopu hostů hlavičkoval naprosto osamocený Krbeček a brankář Vaclík reflexivním zákrokem vyrazil míč mířící pod břevno jeho branky! Parádní zákrok mladého sparťanského brankáře a trochu dal zapomenout na obrovskou chybu z úvodu zápasu! Tentokrát ale trestuhodná chyba sparťanské defenzivy, která výborného hlavičkáře Krbečka nechala bez povšimnutí uprostřed pokutového území.
     
    65
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zmiňovaný protiútok stál u zrodu vedoucí sparťanské branky! Kadeřábek po přechodu na útočnou polovinu vysunul na levé křídlo Přikryla, ten se neprobil k centru ani střele, vybojoval ale rohový kop.

    Po něm následovala branka jako přes kopírák té vyrovnávající. Hušbauer vyslal před příbramskou branku přetažený centr na Jarošíkovu hlavu, ten vrátil míč k opačné tyči, kam si naběhl LEO KWEUKE a mezi příbramskými zadáky si našel míč, který hlavou dopravil do odkryté svatyně!
     
    62
    Po Hušbauerově rohovém kopu se do vzduchu zavěsil Balaj a razantní hlavičkou těsně přestřelil příbramskou branku! Albánský útočník poté dostal žlutou kartu, když se u sudího Adama zřejmě dožadoval odpískání faulu na svoji osobu.
     
    57
    Přikryl si parádně zpracoval třicetimetrový pas od Jarošíka a pádil z úhlu k Hruškově brance, v klíčovou chvíli mu však míč lehce uskočil z kopačky a příbramský brankář byl pod jeho nohami včas.
     
    50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se dočkali vyrovnání! Přetažený centr Hušbauera na zadní tyč vrátil Jarošík zpětnou hlavičkou před branku, kde míč propadl k zemi přímo před PAVLEM KADEŘÁBKEM, jenž jej poté snadno dopravil do odkryté části Hruškovy branky! Mladý sparťanský záložník vstřelil svojí prvoligovou branku.
     
    49
    Kadeřábek načechral svůj centr na hlavu Přikryla, ten dobře mířenou střelou k tyči pořádně protáhl brankáře Hrušku. První vážnější příležitost Sparty.
     
    46
    Sparťané do druhého poločasu poprvé změnili svojí jedenáctku, ze hry byl stažen naprosto nevýrazný Kadlec, nahradil jej Kweuke. Ten skóroval v obou dosavadních soutěžních zápasech.
     
    36
    Švejdík nepřesnou rozehrávkou dostal do problémů ve středu hřiště Hušbauera, ten si musel pomoci faulem za žlutou kartu.
     
    28
    U příbramské střídačky je připraven Martin Šlapák, jenž nahrazuje zraněného Trappa.
     
    6
    Příbram právě vstřelila branku!
    Nečekaný úvod zápasu! Sparťané z rohového kopu nejen, že soupeřovu branku nijak neohrozili, ale hosté dokonce vyrazili do protiútoku, který se Sparťanům podařilo ubránit. Po malé domů Vaclíkovi ale sparťanský brankář katastrofální rozehrávkou přihrál zcela volnému Marešovi, jenž přihrávkou přes Krbečka dopravil míč před prázdnou branku PETRU TRAPPOVI, ten už s odehráním míče do odkryté sparťanské svatyně neměl sebemenší problém.

    Tomáš Kohlmann


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 50. Kadeřábek (Jarošík), 65. Kweuke (Jarošík) – 6. Trapp (Mareš)

    Karty:   36. Hušbauer (SPA), 62. Balaj (SPA)


    AC Sparta Praha: Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek (90. Zápotočný), Hušbauer, Holek, Přikryl (76. Skalák) - Kadlec (46. Kweuke), Balaj
    FK Příbram: Hruška - Huňa (66. Střihavka), Hájovský, Dejmek, Divíšek - Mareš, Koukal, Trapp (28. Šlapák), Pleško (80. Wágner) - Pilík - Krbeček

    Rozhodčí: Adam - Štěrba, Dobrovolný
    bahis siteleri