Skalica – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Poprad – Doněck 1:7 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 3:3 (kon.)
Žilina – Pavlodar 3:4 (po s.n.) | Třinec – Košice 4:2 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:3 (kon.)
Sparta – Lev 2:4 (kon.) | Litvínov – Soligorsk 1:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:4 (kon.)
Plzeň – Chomutov 2:0 (kon.) | Sparta – Lev 2:4 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:2 (kon.)
Břeclav – Senica 1:3 (kon.) | Technika Brno – Prostějov 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Litoměřice – Kadaň 6:5 (po s.n.)
konec
HK Skalica
1:5 (1:0, 0:2, 0:3)
HC Kometa Brno
Úterý 07.08.2012, 17:00 • Skalica (SVK) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Celkově na nájezdy 2:1 pro Kometu. Ze Skalice přeji hezký večer. (21:23:20)
     
    Po skončení utkání se diváci dočkali i nájezdů. Jelo se v tomto pořadí: Jan Hruška 0:1, René Školiak nedal, Tomáš Divíšek nedal, Tibor Kutálek nedal, Jakub Svoboda 0:2, Marek Bartánus 1:2, Miroslav Holec nedal, Michal Šátek nedal, Roman Erat nedal, Andrej Kudrna nedal.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Kometa právě vstřelila branku!

    V přípravě sympaticky se jevící posila z Třebíče MARTIN DOČEKAL se po přečíslení dva na jednoho trefuje do odkryté branky a dává pátou branku Komety. Asistence: Tomáš Malec.
     
    55:26
    Kometa právě vstřelila branku!

    Chyba brankáře Trenčana. Ten chtěl rozehrát a položil puk na led, nevšiml si však MIROSLAVA HOLCE, který lehce šťouchl do volného puku a navýšil vedení hostí. Bez asistence.
     
    50:41
    Dvě obrovské šance v řadě měl Roman Erat. Nejprve najížděl sám na bránu a jen těsně minul, následně si opět našel místečko k zakočení a tentokrát ho Trenčan dokázal vychytat.
     
    50:04
    Rastislav Konečný mohl snížit. Vyražený kotouč napálil z prostoru mezi kruhy, ovšem Martin Falter v bráně Komety jej stihl pravým betonem vytěsnit, za což si vysloužil pochvalu od hrstky fanoušků brněnského týmu.
     
    49:09
    Holec si všimnul rozjetého Koreise a bekhnendovou žabkou jej vyslal do úniku z levé strany. Statný útočník Komety se tělem zbavil beka a zamířil do horní části brány. Trenčan byl nyní bezchybný a puk vyrazil ramenem.
     
    46:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Formace mladíků Komety se s tím ve Skalici nepáře. Po vhazování pálil od modré čáry obránce ONDŘEJ DLAPA a puk zaplachtil až do šibenice Trenčanovy brány. Asistence: Jan Křivohlávek, Roman Jurák.
     
    44:13
    Jan Hruška málem překvapil brankáře Skalice. Objel bránu a puk trefil do levého natáhlého betonu.
     
    43:37
    Martin Vyrůbalík, jenž hrál v Kometě, si na dvě minuty posedí na trestné lavici.
     
    39:39
    Jan Káňa (KOM) dostal menší trest za potyčku v závěru druhé třetiny.
     
    40:43
    Rastislav konečný byl hned nebezpečně blízko u Faltera, ovšem klečícího brankáře střelou po ledě nepřelstil. Puk se odrazil za bránu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Brněnský klub svůj projev ve druhé části výrazně polepšil. Zatímco v první se počítaly šance hlavně před Falterem, ve druhé před brankářem Trenčanem. Po zásluze se pak Kometě podařilo vyrovnat a těsně před koncem části se pod břevno skalické brány trefila brněnská posila Jan Hruška.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:47
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno během tří minut otáčí skóre zápasu. V přesilové hře se znovu hosté radovali po dorážce, tentokrát JAN HRUŠKA vrátil do branky střelecký pokus Jakuba Koreise. Asistence: Jakub Koreis, Tomáš Malec.
     
    34:46
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hosté srovnávají krok při hře ve čtyřech bruslařích na obou stranách. Střelu Petra Haluzy vyrazil Trenčan pouze k mladému obránci ONDŘEJI DLAPOVI, který padáčkem poslal puk do sítě. Asistence: Petr Haluza, Roman Jurák.
     
    32:50
    Kapitán Brna Radim Bičánek si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 8. Bartánus (Školiak, Vyrůbalík) - 35. Dlapa (Haluza, Jurák), 38. Hruška J. (Koreis, Malec), 47. Dlapa (Křivohlávek, Jurák), 56. Holec, 58. Dočekal (Malec)


    HK Skalica: Trenčan (Kotvan) – Vyrůbalík, Trška, Jaborník, Gábriš, Jankovič, Kozák, Barák, Srnec – Bartánus, Školiak, Konečný – Višňovský Mikůš, Kudrna - Kutálek, Holovič, Šátek – Penák, Sloboda, Jurík. Trenér: Peter Oremus.
    HC Kometa Brno: Falter (Trvaj) – Bičánek, Kováčik, Valach, Švrček, Malec, Bilčík, Dlapa, Kadela – Erat, Dočekal, Dlouhý – Křivohlávek, Haluza, Jurák – Jakub Svoboda, Divíšek, Káňa – Jan Hruška, Koreis, Holec. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Müllner - Šefčík, Otrubčák.
    bahis siteleri