Závody žen (kon.) | Závody mužů (kon.)
konec
Závody mužů

Středa 08.08.2012, 14:00Olympijské hry - Jachting
Sledujte:
     
    Medailové stupně vítězů jsou tedy v konečném součtu obsazeny takto: Nathan Outteridge a Iain Jensen z Austrálie mají zlato, přičemž jim k němu stačilo dnešní čtvrté místo. Burling s Tukem berou stříbro a dnes třetí Dánové získali bronz. (14:45:39)
     
    Dánům se nakonec podařilo Brity předjet a urvat pro sebe třetí pozici. Burling s Tukem připlachtili jako druzí a Delle Karth s Reschem se radují z prvního místa, přičemž jejich konečný náskok byl dokonce 29 vteřin.
     
    Rakušanům se podařilo opět poodjet. Během jedné otáčky zvýšili náskok na téměř dvacet sekund. Třetí Britové se musí nyní dívat spíše dozadu, protože ze čtvrté pozici je atakuje dánská loď Langa a Norregaarda.
     
    Novozélandská a rakouská loď připlouvají ke čtvrté bójce s nulovým rozdílem. Britové na třetí pozici ztrácejí už celou půlminutu.
     
    Burling s Tukem úspěšně předjeli britskou loď a stahují teď náskok vedoucích Rakušanů. Ten nyní činí už jen pouhých sedm vteřin.
     
    Rakušané se nadále drží na první pozici. Svádí se boj především o druhou pozici mezi Novozélanďanami a Brity.
     
    Nejrychleji doplachtili k první bójce Rakušané Delle Karth s Reschem. Mají náskok devět vteřin před britskou lodí Rhodesa a Morrisona. Na třetí pozici se drží s nepatrnou ztrátou dvojice Burling s Tukem z Nového Zélandu.
     
    Medailový závod mužů v kategorii 49er byl právě odstartován.
     
    Startovní listina kategorie 49er:

    Outteridge / Jensen (AUS), Delle Karth / Resch (AUT), Norregaard / Lang (DEN), Lehtinen / Bask (FIN), Dyen / Christidis (FRA), Morrison / Rhodes (GBR), Angilella / Sibello (ITA), Burling / Tuke (NZL), Freitas / Andrade (POR), Von Geuer / During (SWE)
     
    Soubojem o medaile vyvrcholí od 14 hodin mužská kategorie 49er. Ve vedení je zatím australská dvojice Outteridge / Jensen před kounkurenční posádkou Nového Zélandu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    Václav Baumann

    Statistiky
    Konečné pořadí:

    1. Outteridge / Jensen (AUS)
    2. Burling / Tuke (NZL)
    3. Norregaard / Lang (DEN)
    bahis siteleri