Do 49 kg - semifinále (muži) (kon.) | Do 56 kg - semifinále (muži) (kon.)
Do 64 kg - semifinále (muži) (kon.) | Do 75 kg - semifinále (muži) (kon.)
Do 91 kg - semifinále (muži) (kon.) | Do 52 kg - semifinále (muži) (kon.)
Do 60 kg - semifinále (muži) (kon.) | Do 69 kg - semifinále (muži) (kon.)
Do 81 kg - semifinále (muži) (kon.) | Nad 91 kg - semifinále (muži) (kon.)
konec
Do 64 kg - semifinále (muži)

Pátek 10.08.2012, 15:30Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    My jdeme na semifinálové boje v kategorii střední váhy do 75 kilogramů, kde se představí domácí naděje Anthony Ogogo! (16:13:40)
     
    Je tomu skutečně tak! Berinčyk v posledním kole odvrátil blamáž, vyhrál ho neuvěřitelně vysokým rozdílem 17:6 a nakonec s přehledem postoupil do finále. Poslední dvě minuty v jeho podání byly skutečně světové!
     
    Dvanáct vteřin do konce, oba soupeři toho mají po krk.
     
    Berinčyk teď doslova ničí Uranchimega, to je drtivý nápor!
     
    Ve tváři Uranchimega se dokonce objevilo krvavé zranění, sudí dokonce začal odpočítávat, ale pokračuje se v boji!
     
    Soupeři jsou do sebe zaklesnutí jako lvi, vypadá to ovšem, že si Uranchimeg celou situaci už dokáže pohlídat!
     
    Berinčyk začal riskovat, hodně se otevírá a Uranchimeg ho za to trestá. Je to však jediná cesta, jak by mohl favorit odvrátit své vyřazení!
     
    Tak skutečně těch přesných úderů bylo opravdu hodně. Mongolec vytěžil ze skvělého začátku a zapsal celkem devět přesných úderů, přičemž Berinčyk jen osm! Jsme blízk osenzace! Berinčyk pomalu ale jistě míří do bojů o bronz.
     
    Jenže teď Ukrajinec přitlačil a začal rozdávat jednu přesnou ránu na druhou. Možná by mohlo být vyrovnáno po tomto kole.
     
    Divácky se však jedná o dnes asi nejatraktivnější zápas!
     
    No, teď mi pro změnu přijde, že tlačí spíše Uranchimeg. Tak uvidíme, jak se to projeví na bodech.
     
    Ale pozor, trochu jsem se nechal unést! Je to právě Uranchimeg, který vede 6:4, i když jeho údery do Berinčykovy hlavy byl určitě méně viditelné.
     
    Teď ovšem hezký přechod do útoku v podání Uranchimega. I tak ale nejspíš bude po prvním kole výrazně prohrávat. Je to však zajímavý box.
     
    Mongolec dělá zatím školácké chyby, Berinčyk má zatím jasně více ze hry.
     
    Ukrajinec je sice zatím jednoznačně aktivnější a má dokonce v hledišti podporu, teď už to ale s agresí přehnal a po odrazu od Uranchimega se bolestivě ocitl an zemi. Už se ale pokračuje v zápase.
     
    Berinčyk se loni v Baku stal vicemistrem světa, takže karty jsou v tomto semifináel rozdány naprosto jasně. Po vyřazení Falcaa je navíc zřejmě největším favoritem celého turnaje.
     
    Do ringu nyní nastupuje ukrajinský favorit Denis Berinčik, který se utká s mongolský překvapením jménem Munkh-Erdene Uranchimeg.
     
    Kubánec je nakonec po konečném výsledku 15:8 naprosto zaslouženě v olympijském finále. Mangiacapre se v posledních třech minutách prosadil přes pevnou obranu pouze dvakrát.
     
    Iglesias Sotolongo připomíná zlatou bránu, která však odemčená nikdy není Mangiacapre bije do těla, do rukou, jen ne tam, kde by za to dostal i nějaký ty bodíky. O postupujícím je rozhodnuto.

    Radek Barkman

    bahis siteleri