Litvínov – Ústí n/L 1:1 (kon.) | Slavia – Znojmo 4:2 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Beroun – Kadaň 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 1:2 (kon.)
Milevsko – Jindř. Hradec 2:4 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:4 (kon.)
Břeclav – Prostějov 4:3 (po s.n.) | Vsetín – Nový Jičín 7:3 (kon.) | Hr. Králové – Šumperk 2:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Úterý 21.08.2012, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a dovolím si vás pozvat na čtvrteční utkání HC Rebel Havlíčkův Brod - Královští lvi Hradec Králové. (19:41:05)
     
    Vyrovnané utkání, v němž se oba týmy přetahovaly po celých šedesát minut o vedení, končí těsnou výhrou Havlíčkova Brodu. O výhře rozhodl ve třetí části Milan Kostourek.
     
    Ještě jsme to měli s divadlem! Po závěrečném hvizdu se do sebe pěstně pustili Meidl s Vlachem. Pořádnou bitku uklidňují rozhodčí.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Puk je ve středním pásmu, už se nic nestane.
     
    59:48
    Soldán také zkusil trefit odkrytou klec, ale puk neměl takovou rychlosti, aby se dostal do branky.
     
    59:37
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:35
    Endál z otočky před brankou vyhazoval na odkrytou klec, ale minul. Je z toho tak pouze zakázané uvolnění.
     
    59:14
    Benátky to zkouší v šesti hráčích v poli.
     
    57:53
    Kosourek mohl definitivně rozhodnout. Rytnauer jej uvolnil v přečíslení, načež Kostourek sám před Blažíčkem zkusil blafák do bekhendu. Gólman hostí výborně zasáhl betonem.
     
    56:45
    Mohlo být vyrovnáno! Vařecha se prosmýkl podél mantinelu, naservíroval kotouč na vzdálenější tyč Lukáši Kruckému, kterého skvěle vychytal lapačkou Suchan!
     
    56:18
    Až Bortňák po delší době prověřil Suchana. Střelou z rohu kluziště však neměl příliš šancí na úspěch.
     
    55:29
    Benátkám se vůbec nedaří přechod do pásma. Domácí již působí dojmem, že by rádi za tohoto stavu utkání dohráli, a šetří tak čas nejdéle, jak mohou.
     
    53:57
    Domácí drží kotouč na svých holích a bez větších obtíží kontrolují hru.
     
    52:19
    Rebelové třikrát za sebou po buly v obranném pásmu zahráli na zakázané uvolnění. Jejich lajna byla na ledě už příliš dlouho a tímto chtěli získat čas na střídaní. Vyšlo to až na čtvrtý pokus.
     
    51:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Útočný tlak nakonec Rebelové zužitkovali na jedničku. Rytnauer si vyměnil puk s Moravou, který z rohu kluziště našel na druhé tyči číhajícího MILANA KOSTOURKA. Přesná střela z první pod břevno končí čtvrtým gólem domácích! Asistence: Marian Morava, Ladislav Rytnauer.
     
    50:24
    Krásná individuálně akce Václav Meidla. Útočník Rebelů se protáhl kolem mantinelu a musel podržet puk v rohu, jelikož jeho spoluhráči střídali. Následně se k puku dostal Protivný, jenž velmi tvrdou střelou zaměstnal Blažíčkovy betony.
     
    49:09
    Sledujeme sice hokej hraný stylem "nahoru-dolů", zároveň se ale zadáci obou soupeřů prezentují skvělou obranou hrou a nepouštějí útočníky do střeleckých pozic.
     
    47:24
    Dva hráči proti jednomu teď dělali na chvíli starosti Janu Pavlíkovi. Vít Jonák přihrávkou hledal svého spoluhráče, jenže nepřihrával přesně, a tak domácí Pavlík zažehnal nebezpečnou akci.
     
    46:45
    Na druhé straně z mezikruží do protipohybu pálil Ostrčil. Těsně minul vzdálenější tyč.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 9. Polodna (Třetina), 22. Endál (Ostrčil , Vondráček), 37. Polodna (Rytnauer, Třetina), 52. Kostourek (Morava, Rytnauer) - 9. Skalický (Jonát), 16. Chlapík (Štich, Mrkvička), 25. Skořepa (Liška, Jánošík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík "A", Blažek, Morava "C", Knesl, Novotný - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna "A", Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek
    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (Stejskal) - Jánošík, Vitásek, Mrkvička, Kolmann, Štich, Ulrych, Pabiška, Říha - Jonák, Plodek "A", Skalický, Liška, Skořepa "C", Vlach, Kellner, Bortňák, Bárta, Vařecha, Chlapík, Krucký

    Rozhodčí: Doležal - Honza, Kukeně
    bahis siteleri