Kärpät – Luleå 2:4 (kon.) | JYP – Kuopio 2:5 (kon.) | Djurgården – Brynäs 5:4 (po s.n.)
HV71 – Linköping 4:1 (kon.) | Salzburg – Motor ČB 0:3 (kon.)
konec
HV71
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Linköpings HC
Čtvrtek 30.08.2012, 19:00 • Kinnarps Arena. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:33
    HV71 právě vstřelili branku!

    Jenže veškeré šance Linköpingu jsou rázem v trapu. Asi nejlepší hráč dnešního utkání RHETT RAKHSHANI počtvrté překonává Engstranda. Asistence: Tommy Kristiansen.
     
    43:01
    Linköping právě vstřelil branku!

    Hosté se dostávají do hry. MATTIAS BÄCKMAN vykřesal jiskřičku naděje pro svůj tým. Dva góly za sedmnáct minut je v hokeji možné vstřelit. O možnou dramatickou zápletku máme možná postaráno. Asistence: Eric Himelfarb.
     
    26:32
    HV71 právě vstřelili branku!

    Nedisciplína hostů je potrestána. Znovu byl ve správný čas na správném místě JASON KROG a využivá tak přesilovku. Na jeho dorážku před bránou byl Engstrand krátký. Asistence: Rhett Rakhshani.
     
    10:05
    HV71 právě vstřelili branku!

    Jenže nyní už se stav mění. V závěru přesilovky se dokázal prosadit JASON KROG, který propálil bezmocného Engstranda. Ten sice dělal co mohl, ale na prudký kotouč byl krátký. Asistence: Per Ledin a Rhett Rakhshani
     
    06:13
    HV71 právě vstřelili branku!

    A je to tady. Kouč Ulf Dahlén může být spokojen se svou třetí formací, která se teď dokázala prosadit. MARCUS NILSSON otevírá skóre dnešního utkání, když si ideálně našel prostor před bránou a zavěsil. Asistence: Mattias Karlsson.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 7. Nilsson (Karlsson), 11. Krog (Ledin, Rakhshani), 27. Krog (Rakhshani), 45. Rakhshani (Kristiansen) - 44. Bäckman (Himelfarb)


    HV71: Wesslau (Gunarsson) - Karlsson M., Williamsson, Fantenberg, Fälth, Luoma, Trygg, Thörnberg, Dyk - Ledin, Krog, Rakhshani - Carlsson, Karlsson W., Fasth - Sundh, Davidsson, Nilsson - Kristiansen, Strandberg, Lindström. Trenér: Ulf Dahlén.
    Linköpings HC: Engstrand (Högberg) - Bäckman, Hävelid, Rahimi, Johansson, Grillfors, Pettersson, Lorentzon, Hultström - Salmonsson, Himelfarb, Karlsson S. - Jämtin, Nermark, Weihandl - Hjalmarsson, Almtorp, Arlbrandt - Ottosson, Lindhagen, Fish. Trenér: Roger Melin.

    Rozhodčí: Sören Persson, Wolmer Edqvist - Tobias Haster, Emil Rydh.
    bahis siteleri