Bordeaux – Nice 1:1 (kon.) | Marseille – Rennes 3:1 (kon.) | Lille – PSG 1:2 (kon.)
konec
Lille OSC
1:2 (1:2)
Paris Saint-Germain
Neděle 02.09.2012, 21:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    84
    Už mohlo být zase podstatně jasněji! Na Jalletův centr si přes Beriu naskočil Ibrahimovič a brankář Landreau se musel pořádně vytáhnout, aby razantní hlavičku mířící pod břevno, dokázal vytěsnit nad svoji svatyni. Už potřetí nedokázal ve finální fázi dokonat svůj dnešní hattrick.
     
    82
    Zraněného Menéze na závěrečné minuty nahradil Kevin Gameiro.
     
    80
    Menez unikl domácí obraně a už si v pokutovém území chystal míč na střelu, když mu do ní vletěl naprosto mimořádným skluzem Chedjou! Ve vlastním pokutovém území vytáhl neuvěřitelně riskantní obranný zákrok, ale naprosto centimetrově přesně povedený, ukopl Menézovi míč v poslední chvíli od kopačky, ale bohužel také Menéze zřejmě zranil a hostující záložník sám signalizoval na střídačku znamení ke střídání.
     
    75
    Poslední střídání Lille, ze hry je stažen Payet, nahrazuje jej Ryan Mendes. Domácí trenér Garcia tak vytahuje poslední trumf z rukávu a zároveň to znamená, že do hry dnes nezasáhne David Rozehnal, který byl připraven na střídačce Lille. Při současném průběhu zápasu to však není zrovna překvapení.
     
    73
    Kalou vyslal z pětadvaceti metrů parádní pumelici, jedinou chybu měla v nasměrování, kdy nemířila úplně k tyči a brankář Sirigu ji stačil vyrazit.
     
    71
    Sražený centr Berii už dává hostům možnost vystřídat, Rabiatovi přepustil místo na hřišti Marco Verratti.
     
    66
    Ve stejný moment střídají i domácí, konkrétně na hrotu útoku. Nolan Roux přepustil své místo Tuliu De Melovi.
     
    66
    Po 38 dnešních dotycích s míčem a zejména fantastické přihrávce na druhou branku hostů má odpracováno Javier Pastore, nahrazuje jej Nené.
     
    63
    Nolan Roux ostře sestřelil Thiaga Mottu a žluta karta v ruce Ruddy Buqueta je naprosto po právu.
     
    57
    Ibrahimovič je nadále při chuti! Tentokrát natáhl k nečekané střele z velkého úhlu i dálky a ta proletěla jen těsně vedle protějšího horního rohu domácí branky.
     
    51
    Digného centr Sirigu vyrazil pouze do bránícího Alexe a teď měli hosté pořádné štěstí, že se od něj míč odrazil těsně vedle odkryté branky ležícího Siriga a nikoliv do ní.
     
    Domácí do druhého poločasu výrazně oživují ofenzivu, obranně založeného středopolaře Pedrettiho do druhého dějství nahrazuje útočné křídlo Salomon Kalou.
     
    45
    Thiago Motta je druhým žlutě potrestaným fotbalistou hostů. Došlo k tomu po poměrně nevinném, ale přesto určitě za hranicí pravidel provedeném zákroku Jalleta na Payeta, kdy po odpískání Motta odkopl míč od postranní čáry do hřiště a doslova si o žlutou kartu za zdržování hry řekl, okamžitě ji také v ruce Ruddy Buqueta viděl.
     
    36
    Ibrahimovič se silou pokusil prostřelit zeď, tento úmysl mu vyšel výborně, neboť domácí zeď se skutečně rozestoupila, nakonec ale tečovaná rána proletěla těsně vedle branky.
     
    33
    Po zpracování míče atakovaný Nolan Roux dokázal ve středu pole udržet míč, jeho útočnou snahu ale přerušil hvizd Buqueta, který dodatečně ohodnotil předchozí podražení Martina Verrattim jako nedovolené a ukazuje italskému středopolaři v barvách PSG žlutou kartu.
     
    21
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Hosté předvedli fotbalovou báseň! Javier Pastore téměř dokonalou kolmicí přelstil hostující obranu a Zlatan Ibrahimovič jemným obloučkem přehodil Landreaua!
     
    12
    Lille právě vstřelilo branku!
    Obrovské nadšení v padesátitisícových ochozech! Domácím se podařilo vyrovnat! Poděkovat ale musí především Jalletovi, který v zárodku celé akce předvedl katastrofální malou domů brankáři Siriguovi, vystihl ji Roux, toho sice ještě díky výbornému zákroku nepustil k zakončení Alex.

    Domácí ale zahrávali rohový kop, po povedeném centru Payeta se do vzduchu zavěsil AURELIEN CHEDJOU a nekompromisní hlavičkou nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout!
     
    10
    Ještě během doznívající akce domácích předvedl fotbalovou parádu Nolan Roux, když překvapil celou defenzivu hostů nečekanou akrobatickou střelou přes hlavu a brankář Sirigu musel hodně rychle na zem, aby prudkou ránu dokázal vyrazit! Nádherný fotbalový okamžik z dílny domácího útočníka.
     
    1
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Obrovský šok pro domácí fanoušky! Krátce po úvodním výkopu otevřel skóre dnešního šlágru ZLATAN IBRAHIMOVIČ! Pařížané ve čtvrtém kole vstřelili třetí branku a o všechny se postarala tato hvězdná švédská posila. V závěru pohledné souhry Menez kolmicí za domácí obranu uvolnil Ibrahimoviče, který už se tváří v tvář Landreauovi nemýlil.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 12. Chedjou - 1. Ibrahimovič, 21. Ibrahimovič

    Karty:   63. Roux (LIL) - 33. Verratti (PSG), 45. Motta (PSG)


    Lille OSC: Landreau - Beria, Basa, Chedjou, Digne - Martin, Gueye, Mavuba, Pedretti (46. Kalou), Payet - Roux
    Paris Saint-Germain: Sirigu - Jallet, Alex, Sakho, Maxwell - Verratti, Motta, Matuidi - Pastore, Ibrahimovič, Menez

    Rozhodčí: Buquet - Cano, Debart
    bahis siteleri