Žižkov – Most 0:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Karviná 5:1 (kon.) | Znojmo – Zlín 2:0 (kon.)
Varnsdorf – Bohem. Pr. 0:0 (kon.) | Čáslav – Ústí n. L. 1:2 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
2:0 (0:0)
FC Zlín
Neděle 02.09.2012, 17:00 • HOSTAN ARÉNA - Městský stadion Znojmo (kapacita 5000 diváků) - Výstavba začala roku 1948 a stadión b • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Znojmo díky dvěma brankám v druhé půli zaslouženě bere tři body a dotahuje se vedoucí Žižkov. Ten už je teď první pouze díky lepšímu skóre. Ze Znojma se s vámi loučím a přeji pěkný zbytek nedělní dne. (19:42:33)
     
    Konec zápasu.
     
    90+
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Chvílí to vypadalo, že MATÚŠ LACKO bude spíše šetřit čas, ale vydal se směrem k bráně. Obešel protihráče a před sebou už měl jen brankáře Kořínka, pod jehož tělem poslal míč do sítě.
     
    90+
    Zlín se hnal do útoku, ale centr před bránu odvrátil domácí kapitán Yonov.
     
    90+
    Rozhodčí nastaví nad rámec základní hrací doby pouze dvě minuty.
     
    90
    Dnešnímu utkání přihlíží 810 diváků.
     
    89
    Zlínu už výrazně ubývá čas a nedaří se mu dostat do toho správného tlaku. Naopak musí se bránit. A trio hostujících fanoušků zklamaně sedí ve svém sektoru.
     
    88
    Znojemští střídají. Ze hry odchází Nepožitek a na hřišti přichází Tomáš Lukáš.
     
    88
    Hájkově hlavičce teď vůbec nechybělo moc a diváci na tribuně si výrazně oddechli.
     
    87
    Hrubý si sice zařval o míč, ale pak zjistil, že by mohl chytit už za vápnem, tak ho raději zakopl do autu.
     
    86
    Znojmo drží míč na polovině Zlína a to se mu samozřejmě náramně hodí. Čím dále od své brány, tím pro domácí lépe.
     
    85
    Hrubý posílal dlouhý nákop dopředu na Mandulu, ten měl však k míči příliš daleko.
     
    84
    Mandula byl v tísni a doslova si došel okatě pro faul, nicméně rozhodčí zapískal a jeho píšťalka je na hřišti zákonem.
     
    83
    Zlín nyní zatlačil Znojmo před vlastní bránu, ale žádný z jeho centr se nechytl. Naopak dopředu mohli jít Znojmo. Mandula však celou akci zbrzdil a na následný centr před bránu nedosáhl jen těsně Okleštěk.
     
    82
    Róbert Matějov napřáhl zhruba z dvaceti metrů a jeho střela vůbec nebyla špatné, přece jen jí však trochu scházelo.
     
    81
    Hosté pochopitelně zbraně nesložili a snaží se o vyrovnaní, až nyní se ovšem dostali na půlku Znojma. Šest minut po inkasované brance.
     
    80
    Poslední střídání Zlína. Ze hřiště odchází Ruskovský a nahradí ho Robert Bartolomeu.
     
    79
    ...po centru musel zasahovat brankář Kořínek, který vytlačil míč mimo šestnáctku do bezpečí. Zlín si konečně může na chvíli oddechnout.
     
    78
    Znojemský rohový kop, který byl tentokrát rozehraný nakrátko, přesto centr před zlínskou bránu přilétl. Zlín se horko těžko brání, další roh...
     
    76
    Zlín ve druhé půli naprosto vypadl ze hry a Znojmo dominuje. Pro Zlín je naopak stav 1:0 ještě hodně milosrdný.
     
    75
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    ...první roh Znojmu ještě nevyšel, opakovaný druhý už ano. Centr přistál přímo na hlavu nekrytého TOMÁŠE OKLEŠŤKA, který rozvlnil cíl. Nutno podotknout, že ve druhé půli pro Znojmo zcela zaslouženě.
     
    74
    Dominik Mandula se dostává do šancí, ale trestuhodně je zahazuje. Nyní šel na gólmana z levé strany a tak dlouho přemýšlel nad zakončením, až byla jeho střela zblokována...
     
    73
    Zlínský trenér Aleš Křeček cítí, že je potřeba oživit hru a tak posílá na hřiště Bronislava Červenku, který možná trochu překvapivě střídá Tomáše Polácha.
     
    72
    Buchta to zkoušel z dvaceti metrů, ale netrefil vůbec ideálně a jeho střela se točila od brány.
     
    71
    ...centr mířil do vápna, kde ho vyboxoval brankář Kořínek až za vápna. Tam se ke střele dostal Helísek, ale jeho pokus byl pro Kořínka lahůdka.
     
    70
    Znojmo mělo standardku a Okleštěk se pokoušel Kořínka překvapit střelou k bližší tyči, ten byl však u ní včas a vyrazil míč na rohový kop...
     
    69
    Kdyby měl trenér Leoš Kalvoda více vlasů, tak mu určitě z neproměněných šancí Znojma slezou. Kdyby Znojmo vedlo v druhé půli 2:0, asi by se nikdo nemohl moc divit.
     
    68
    Znojmo tlačí a Zlín má teď opravdu práce nad hlavu, teď se Ševci museli bránit dalšímu rohovému kopu, který ale gólem neskončil.
     
    66
    Znojmo teď jasně dokumentovalo, jak se dá zahodit jasná šance. Helísek dobře táhl míč po pravé straně, nahrál do vápna na pravou stranu úplně volnému Mandulovi, který nepochopitelně nezakončoval do poloprázdné brány, ale ještě vracel zpátky Helískovi. Ten pak svoje zakončení nezvládl a přestřelil bránu.
     
    65
    ...po centru do vápna se vytvořil zmatek a z bezprostřední blízkosti pálil nad bránu Sukup.
     
    64
    Helísek se přímočaře prodral do vápna, ale jeho finální přihrávka byla zblokována. Další rohový kop pro domácí...
     
    63
    ...Vysocí stopeři Zlína si však poradili s centrem do vápna na jedničku z hvězdičkou.
     
    62
    Okleštěk centroval z levé strany na nového muže na hřišti, Mandula byl však dobře pokrytý, pro Znojmo alespoň rohový kop...
     
    61
    Střídá i Zlín. Ze hry odchází Roman Dobeš a na hřišti ho nahradí Lukáš Železník. I na střídání tak máme srovnáno.
     
    60
    Nyní už můžeme od Znojma čekat nakopávané míče na vysokého Mandulu. Domácí to však nyní zkoušeli kombinací, ale zastavila je nepřesnost.
     
    59
    Experiment Znojma s Hnaníčkem v útoku končí. Na hřišti přichází rozený útočník Dominik Mandula. Hnaníček dělal, co mohl, ale jenom přece je zvyklý na úplně jiný post.
     
    58
    Znojemský hroťák si však ještě chvíli počká a zatím může sledovat neúspěšnou kombinaci Zlína, na kterou ovšem hned vzápětí navázali i domácí.
     
    57
    To co přijít muselo, zákonitě přichází. Ke znojemské lavičce přibíhá Dominik Mandula a za chvíli ho uvidíme ve hře.
     
    56
    Matějov se diví odpískání faulu na Nepožitka, ale rozhodčí byl hodně blízko a uchlácholit zlínským hráčem se rozhodně nenechal.
     
    55
    Zlín rozehrává od vlastní brány a tempo hry se teď razantně snížilo. Zlín ho však svoji chybou rázem zvýšil a dal Znojmu šanci k pěkné kombinaci, které chyběli opravu jen milimetry.
     
    53
    Každopádně zápas je to pro diváka zajímavý, chybí však to důležité - góly. Do konce zápase však zbývá ještě moře času.
     
    52
    Hra se odehrává nyní převážně ve středu hřiště. A střídají se přesnosti a nepřesnosti.
     
    51
    Zlín uklidnil hru, inkasovat hned v úvodu poločasu, to by opravdu Ševci potřebovali ze všeho nejméně.
     
    50
    Zlín přežil vlastní smrt, předchozí akce Znojmo byla stoprocentní šanci. Kdo ví, co by bylo, kdyby tam byl Václav Vašíček, ale jak se říká, na kdyby se nehraje.
     
    49
    ...Situace se však paradoxně vyvinula naprosto jinak. Zlín zahrál signál, ovšem na hranici vápna naprosto tragicky a Znojmo šlo do rychlého brejku a tohle je přesně doména domácích. Znojemský útok byl táhnut po levé straně a následně přišla přihrávka na úplně volného Oklešťka. Ten šel na brankáře Kořinka z prostředka. Chvíli znojemský hráč přemýšlel jak zakončí, aby ho následně vychytal zlínský brankáře. Střela šla k levé tyči, ale nebyl dostatečně umístěná.
     
    48
    Radek Buchta zastavil na pravé straně těsně před vápnem zlínský útok a bylo to za cenu žluté karty a také nebezpečné standardky...
     
    47
    Polách vymyslel další skvělou přihrávku za obranu a Poznarovi chybělo jen málo, aby se dostal k zakončení. Vypadá to, jakoby Znojemští ještě zůstali v kabině.
     
    46
    Zlín se vrhl do útoku. Vysoký míč nyní musel odvracet Yonov, který se trochu nedohodl s brankářem Hrubým, který řval mám. Hosté jsou nicméně stále u míče.
     
    46
    O přestávce neproběhly žádné změny. Na trávníku tedy vidíme stejné tváře jako v první půli.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle je za námi a k vidění byl pohledný fotbal, kterému chyběly jen branky. V první polovině měli více ze hry domácí, v té druhé hosté, kteří si i vypracovali o něco větší šance.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Na závěr se ještě pokusil Matějov o technické obstřelení zpoza vápna, pravou tyč minul zhruba o metr.
     
    45
    První dějství už se pouze dohrává a čeká se na hvizd rozhodčího a zasloužený odpočinek v kabině.
     
    44
    Hnaníček se sice na hrotu útoku bije statečně, ale jednoduše mu to na této pozici vůbec nesvědčí. Vůbec bych se nedivil o přestávce nějaké změně.
     
    43
    Závěr půle bude hlavně o tom, nechybovat. Gól do šatny na jedné, či druhé straně by znamenal možná rozhodující moment zápasu.
     
    42
    Roman Dobeš natáhl ke střele, trefil však pouze hráče před sebou a Znojmo se následně dostalo k míči.
     
    41
    Lacko dostal míč na hranici vápna a mohl střílet, míč si však ještě zpracovával, což ho o výhodnou pozici připravilo a znojemský záložník poté střílel dost nepřesně. Střílet z první, mohlo to být zajímavější.
     
    40
    První půle se nám chýlí ke konci. Šance jsme viděli, góly zatím ne, ale to může pouze otázka času. Nicméně je to velice zajímavý fotbal a dnes může rozhodnout při vyrovnanosti opravdu maličkost.
     
    39
    Chyby v rozehrávce však dělají i hosté, cože Aleši Křečkovi moc dobře nedělá a viditelné mu to zvedá tep. Znojmo však zlínské zaváhání nějak viditelně nevyužilo.
     
    38
    Trenér Zlína Aleš Křeček hecuje své hráči, cítí, že teď by mohl být ten moment na udeření a vstřelení vedoucí branky. Znojmo nyní poněkud rozhozené a roztěkané.
     
    37
    Znojmo se poněkud nechává unášet hrou a to ho může stát draho. Další ztráta v útoku totiž znamenala další brejk a tutovou šanci pro Tomáše Poznara, který se ocitl sám před brankářem Hrubým. Zlínský útočník však napálil právě jen znojemského brankáře. A ještě dlouho se potom chytal za hlavu.
     
    35
    Zlín táhne většinu akcí přes Polácha, což je pochopitelně logické. Je nutno dodat, že zkušený záložník zvládá svoji roli velmi dobře.
     
    34
    Standardka Zlína a tohle jsou situace, které ovládá Tomáš Polách. A to se také ukázalo. Nadýchaný centr tečoval před Hrubým Poznar a znojemský brankář měl štěstí, že teč nezměnila příliš původní dráhu míče.
     
    33
    Šance Znojma. Jeden z hráčů se dostal do vápna a nahrával pod sebe na penaltu, kde byl ke střele připravený Buchta, ten byl však na poslední chvíli zablokován a napálil jen hráče před sebou.
     
    32
    Kubica se schoval do davu, takže rozhodčí si ho musel nejprve najít. Nicméně Lubomír Kubica kartě neunikl.
     
    31
    Velká emoce teď vyvolalo hraní rukou Lubomíra Kubica, která jí zahrál úmyslně. Rozhodčí však celou situaci dobře viděla a už vytahuje žlutou kartu...
     
    30
    Nepožitek trestuhodně přišel na půlce Zlína o míč a to znamenalo rychlý útok Zlína, který táhl Polách. Ten si hravě poradil s Avdičem, nevyšla mu však přihrávka do vápna na spoluhráče, která byla přečtena Yonovem.
     
    29
    Znojmo se pokusilo zrychlit hru kombinaci na jeden dotek a poté přišel dlouhý nákop na nabíhajícího obránce Hříbka, který se vysunul do útoku. Zlín však celou akci dobře pokryl.
     
    28
    Připomíná to trochu zákopovou válku. Zlín se snaží útočit, ale je rád, když se posune o nějaký metr dopředu. Domácí hráči přestali běhat a jejich hra působí staticky.
     
    27
    Stále stejná situaci, teď se ji pokusil rozlousknout dlouhým nákopem dopředu brankář Kořínek, ale k žádnému zlepšení to nevedlo. Nicméně Znojmo je poněkud v útlumu.
     
    26
    Míč v tuto chvíli kontroluje Zlín, ovšem je utopený ve středu hřiště a nemůže se probít přes těsnou znojemskou zálohu, která v jednu chvíli čítá i šest hráčů.
     
    25
    Znojemští se dokáží prokombinovat k centru, či jinak dostal míč do vápna, ale jak už bylo zmíněno, hodně chybí útočník. Je možné, že v druhé půli nastoupí Mandula.
     
    24
    Přímy kop pro Zlín z pravé strany. U míče stáli Dobeš s Poláchem. Nakonec pálil prvně jmenovaný, který to zkoušel technicky. Branku však o dobrý metr přestřelil.
     
    23
    Zlínští hráči zavařili vlastnímu brankáři a díky dobrému napadání Hnaníčka Kořínek špatně odkopl a Znojmo se mohlo řítit do kontru. Hru přeneslo na pravou stranu a Helísek centroval před bránu. Tam však nebyl široko daleko nikdo ve znojemské dresu. Zkrátka Znojmo nyní doplácí na to, že nemá v sestavě žádného plnohodnotného útočníka.
     
    22
    Po dlouhé době sledujeme poněkud klidnější pasáž. Znojemský tlak už dávno opadl. Naopak hosté se teď snaží o aktivnější hru, platné jim to ale zatím moc není.
     
    21
    Znojemský pokus o střelu, ale zůstalo opravdu jen u pokusu. Střela byla totiž hodně slabá a navíc ani nemířila do potřebných míst. Bude se rozehrávat od zlínské branky.
     
    20
    ...Centr letěl na zadní tyč, kde však žádné nebezpečí nehrozilo. Teď by naopak potřebovalo situaci uklidnit Znojmo.
     
    19
    Znojmo fauloval pětadvacet metrů od své brány a dalo tedy soupeři možnost zahrávat standradní situaci...
     
    18
    Zlín si ale nenechá nic líbit a udeřil stejnou, ne-li lepší kartou. Tomáš Hájek pálil zpoza vápna a trefil levou tyč. Je možné, že míč ještě trochu líznul brankář Hrubý. Následně se strhla ve vápně Znojma závar, ale Zlín už se k zakončení nedostal.
     
    17
    Helísek dělá Zlínu na pravé straně nemalé problémy. Nyní se vyhnul ofsajdové pasti a centroval na přední tyč, kde si nabíhal Okleštěk. Ten si i dostal k zakončení, ale míč v nesnadné pozici spíše pohladil a do brány nezamířil.
     
    16
    Přenesení hry z levé strany na pravou , kde byl Vašíček, ten z první vracel před bránu, kde byl však pouze Lacko. A ten měl k míči velmi daleko.
     
    15
    Polách rozehrál velmi pohlednou akci na jeden dotek, na jejímž konci byl Jugas. Tomu však míč těsně před vápnem utekl a z možné šance tak nezbylo nic.
     
    14
    Znojmo začala nejaktivněji z doposud odehraných dvou utkání. Více se tlačí dopředu a Zlín má poměrně problémy, je také možné, že si připravovali hosté taktiku na Znojmo s Vašíčkem. To však nyní hraje úplně jinak.
     
    13
    ...Další znojemský roh už nebezpečí pro Zlín neznamenal a hosté mohou trochu uklidnit situaci, v tuto chvíli to potřebují jako sůl.
     
    12
    ...Okleštěk rozehrával na přední tyč, míč se k němu odrazil nazpět a znojemský záložník o míč přišel. Jenže Znojmo se rychle dostalo opět k balónu. Helísek nasadil protihráči housle a vřítil se až do vápna do střelecké pozice. Jeho střela se však točila od brány a navíc situaci jistil Poznar, který odkopával na roh. I bez jeho zásahu by však míč v síti neskončil...
     
    11
    ...Okleštěk rozehrál signál, který spočíval v tom, že si narazil se spoluhráčem a následně chtěl vystřelit, ale Zlín celý záměr dobře přečetl. Přesto Znojmo vybojovalo po chvíli rohový kop...
     
    10
    Avdič při střele faulovaný a vybojoval pro Znojmo standardní situaci....
     
    9
    Znojmo dnes musí výrazně změnit taktiku. Pokud by byl na hřišti Vašíček, nakopávali by míč na něj. To však nyní fungovat s daleko subtilnějším Hnaníčkem určitě nebude.
     
    8
    Ruskovský byl významně zapletený v předchozí akci a při své útočné snaze utrpěl nějakou nepříjemnou bolístku, kterou chvíli vydýchával na tartanu za znojemskou bránou.
     
    7
    Zlín rozehrával dlouho na své polovině, následně pak přišel dlouhý pas na pravé křídlo a bleskový pas před bránu, pro který si musel dojít brankář Vlastimil Hrubý.
     
    6
    O útočné manévry se pokouší i Zlín, ale moc dlouho to hostům nevydrželo. Na začátku utkání vidíme obligátní oťukávání soupeře a hledání cest, kudy by do budoucna bylo nejsnažší dostat se k zakončení.
     
    5
    Znojmo nyní Zlín přitlačilo k vlastnímu vápnu, ovšem zlínská obrana žádné nebezpečí nedovolila. Naopak mohla jít dopředu a za záchranou brzdu musel zatáhnout Sukup, za což viděl už v páté minutě žlutou kartu.
     
    4
    Znojmo však zůstalo u míče a Okleštěk přemýšlel na pravé strany vápna, co s míčem. Nakonec se rozhodl pro souboj jeden na jednoho, ale klička mu nevyšla.
     
    3
    ...Míč šel přímo do ohně a do bezpečí ho pro Zlín vyboxoval brankář Kořínek.
     
    3
    Znojmo vrhlo síly do útoku a vybojovala první rohový kop dnešního zápasu, bude ho zahrávat Okleštěk...
     
    2
    V základu Znojmu není jediný čistokrevný útočník, na hrotu útoku se nejčastěji objevuje Hnaníček. Uvidíme, jak se s touto roli popasuje. Mezitím Zlín vyslal centr před bránu Znojma, pro míč si došel brankář Hrubý.
     
    1
    Znojemští rozehráli utkání a mohou poprvé kalkulovat, co provedou s míčem. Ale neskončilo to vůbec šťastně, Yonov předvedl nepřesný nákop a Zlín mohl jít dopředu, následoval však faul a k míči se dostali opět domácí hráči.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před začátkem utkání blahopřání kapitánu Znojma Todoru Yonovovi k dvoustému utkání ve znojemském dresu. Bulharský hráč je ve Znojmě již od roku 2005 a je neodmyslitelném stavebním kamenem znojemskému kádru.
     
    Na hrací plochu už vcházejí obě jedenáctky v doprovodu rozhodčích. Utkání nám za chvíli začne. Znojmo v tradiční modrobílé kombinaci, hosté ve žlutých dresech a modrých trenýrkách.
     
    Hostující sektor byl v minulých zápasech Zlína ve Znojmě tradičně zaplněn. Nyní je v něm pouze trio fanoušků.
     
    V základní jedenáctce se objevuje oproti minulému utkání Poznar, Dobeš a Salachna. Už na pohled vypadá sestava hostí poměrně ofenzivně.
     
    V sestavě Znojma chybí zraněný Mudra, který bude absentovat celý podzim. Co je však velkým překvapením, je absence kanonýra Václava Vašíčka. Zřejmě ho trápí nějaké zranění.
     
    LAVIČKA ZLÍN: Dostál (GK), Železník, Červenka, Motal, Malcharek, Bartolomeu, Bublák, Dostál.
     
    LAVIČKA ZNOJMO: Doleček (GK), Mandula, Lukáš, A. Hájek, Juhaňák.
     
    SESTAVA ZLÍN: Kořínek – Jugas, Kroča, Kubica, T. Hájek – Ruskovský, Polách (K), Dobeš, Salachna - Matějov, Poznar.
     
    SESTAVA ZNOJMO: Hrubý - Buchta, Avdič, Yonov (K), Hříbek - Helísek, Nepožitek, Lacko, Okleštěk, Sukup - Hnaníček.
     
    TRENÉŘI PŘED UTKÁNÍM

    LEOŠ KALVODA (TRENÉR ZNOJMA) - Druhé místo je sice krásné, ale přesvědčili jsme se, že pokud kluci k zápasu nepřistoupí, jak mají, nedají do toho všechno, tak můžou prohrát i s Třebíčí. Musíme rychle spadnout na zem

    Díval jsem se na zápasy zlínských fotbalistů a v prvních dvou kolech hráli velmi ofenzivně, ale dostali od Olomouce 4:0. V následujícím utkání s Karvinou zase urputně bránili a vyhráli 1:0, ale v posledním zápase se skoro stejnou sestavou prohráli s Bohemkou 0:1. Uvidíme, s jakou taktikou k nám přijedou. (zdroj: Romana Holišová/deník.cz)

    ALEŠ KŘEČEK (TRENÉR ZLÍNA) - Znojmo je silný celek. Nečeká nás nic jednoduchého, ale já věřím, že se nám podaří navázat na pohárový úspěch, který jsme měli ve středu a předvedeme výkon, jenž nám zaručí body.

    Přišlo hodně nových hráčů, tým budujeme. Někteří kluci nemohli hrát z důvodu administrativních či kvůli zranění. Náš projev by měl být a bude ofenzivní. Vyhrajete třeba jen jedna nula, ale k tomu máte šest šancí. Máme teď problémy s útočníky. (zdroj: Romana Holišová/deník.cz)
     
    Zlínský klub, který dostal od nové sezóny do přídomku jméno svého sponzora Fastav, v prvním kole dokázal zvítězit nad Sokolovem a zdálo se, že je zpátky starý dobrý ZLÍN. Jenže už druhé kolo ukázalo, že nic nebude tak jednoduché. Na půdě nováčka HFK Olomouc Ševci totiž dostali pořádný výprask a prohráli 0:4. V dalším kole přišla náprava v podobě tří bodů v Karviné. Ovšem houpačkový efekt se znovu dostavil, i když je třeba přiznat, že proti exligovým Bohemians 1905 to neměli domácí vůbec lehké. Suma sumárum Zlín dokázal vydolovat ze čtyř kol šest bodů a v tabulce mu patří šesté místo, což ale zatím ve vyrovnané tabulce vůbec nic neznamená.
     
    Znojemští prožívají v lize velmi příjemné období a je to jejich nejlepší vstup do soutěže za tři roky. Jihomoravané potvrdili formu vítězstvím v Karviné, ovšem euforii poněkud zchladila facka v pohárů, kde ZNOJMO vypadlo ve druhém kole s divizní Třebíčí. Je to sice nepříjemný fakt, ale nikterak tragický, na ligu to totiž nemusí vůbec žádný dopad. Těžko si někdo mohl tipnout před začátkem ligy, že vedoucí Žižkov bude z druhého místa pronásledovat právě Znojmo. To má na druhém místě tabulky 10 bodů.
     
    Pěkný nedělní den. Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu 2. ligy mezi Znojmem a Zlínem. Utkání začíná v 17:00.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 75. Okleštěk, 90+. Lacko

    Karty:   5. Sukup (ZNO), 48. Buchta (ZNO) - 32. Kubica (ZLN)


    1. SC Znojmo FK: (4 - 5 - 1) Hrubý - Buchta, Avdič, Yonov (K), Hříbek - Helísek, Nepožitek, Lacko, Okleštěk, Sukup - Hnaníček (59. Mandula).
    Trenér: Leoš Kalvoda.

    FC Zlín: (4 - 4 - 2) Kořínek – Jugas, Kroča, Kubica, T. Hájek – Ruskovský (81. Bartolomeu), Polách (K), Dobeš (61. Železník), Salachna - Matějov, Poznar.
    Trenér: Aleš Křeček.

    Rozhodčí: Jíří Jech - Jakub Hrabovský, Tomáš Mokrusch
    bahis siteleri