Arnhem – Feyenoord 1:0 (kon.) | Twente – Venlo 1:0 (kon.) | Eindhoven – Alkmaar 5:1 (kon.)
Heerenveen – Ajax 2:2 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
1:0 (0:0)
Feyenoord Rotterdam
Neděle 02.09.2012, 12:30Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Poslední střídání hostů. Martinse Indiho nahrazuje Harmeet Singh.
     
    90+1
    Arnhem právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci jsou v extázi. Mike Havenaar zakončoval z otočky, jeho střelu tečoval patičkou BONY WILFRIED, čímž usměrnil míč do brány.
     
    90
    Ještě poslední změna na domácí straně. Za bouřlivého potlesku opuští hřiště Jonathan Reis, kterého nahrazuje Simon Cziommer.
     
    83
    Střídají také hosté. Odešel Guyon Fernandez, přišel Anass Achahbar.
     
    82
    Lex Immers se během několika málo okamžiků objevil hned ve dvou dobrých šancích. Také tentokrát zakončoval po centru Clasieho těsně vedle tyčky.
     
    81
    Odpracováno má pro dnešek také Renato Ibarra. Na hřišti jej nahradil útočník Mike Havenaar.
     
    80
    Teď pro změnu zahrozil Feyenoord! Schakenovu střelu vyrazil brankář Velthuizen pouze před sebe, čímž dal Immersovi možnost k zakončení. Hostující záložník ovšem poslal míč pár centimetrů vedle vzdálenější tyčky.
     
    77
    Jonathan Reis šel úplně sám na brankáře Muldera, kterého se snažil z úhlu obhodit. To mu ovšem nevyšlo a hostující gólman si tak připsal nesmírně důležitý zákrok.
     
    71
    Velká šance Feyenoordu. Elabdellaoui dostal vynikající přihrávku za obranu, z hranice vápna hledal dobíhajícího Fernandeze, který ale ve vyložené příležitosti jen těsně nedosáhl na míč.
     
    63
    Máme tu první změnu také na hostující straně, kde právě opouští hřiště Sekou Cissé a přepouští své místo Omaru Elabdellaouimu.
     
    62
    Schaken bravurně prošel okolo van Aanholta a následně svou přihrávkou našel volného Lexe Immerse, ten ale gól nevstřelil, jelikož jeho tvrdou střelu vyrazil Velthuizen.
     
    58
    Na domácí straně dochází ke střídání. Ze hřiště odešel středopolař Davy Pröpper, kterého nahradil Nicky Hofs.
     
    53
    Daryl Janmaat nyní dostal až nezvykle mnoho prostoru, čehož pochopitelně využil, pronikl do domácího pokutového území, odkud nepříjemně vypálil. Vitesse ale podržel brankář Velthuizen, který jeho střelu vyrazil na roh.
     
    47
    A další důležitý zákrok hostujícího gólmana. Tentokrát vyrazil na rohový rok nepříjemnou střelu Reise, která letěla přesně k pravé tyčce.
     
    20
    Guram Kašia poslal k zemi pronikajícího protihráče a mohl být rád, že rozhodčí Blom vytáhl pouze žlutou kartu.
     
    16
    Theo Janssen napřáhl z velké dálky a svou nebezpečnou střelu poslal zhruba metr vedle pravé tyčky Mulderovy brány. V hledišti to jen zahučelo.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 90+1. Bony

    Karty:   20. Kašia (ARN)


    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen – van der Heijden, Kašia, Kalas, van Aanholt – van Ginkel, Pröpper (58. Hofs), Janssen – Ibarra (81. Havenaar), Bony, Reis (90. Cziommer).
    Feyenoord Rotterdam: Mulder – Janmaat, Martins Indi (92. Singh), Mathijsen, Nelom – Leerdam, Clasie, Immers – Schaken, Fernandez (83. Achahbar), Cissé (63. Elabdellaoui).

    Rozhodčí: Kevin Blom
    bahis siteleri