JYP – Linköping 3:5 (kon.) | Jokerit – Frölunda 7:1 (kon.) | Zug – Ingolstadt 5:4 (po pr.)
Zürich – Mannheim 3:2 (kon.)
konec
ZSC Lions
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Adler Mannheim
Pátek 07.09.2012, 20:00 • KEK, Küsnacht • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Vítejte u dnešního on-line přenosu, já jsem David Motloch a budu vás provázet tímto zápasem. Proti sobě stojí ZSC Lions a Adler Mannheim.
     
    Oběma týmům už v podstatě o nic nejde, snad jen o čestné dohrání letošního turnaje European Trophy. ZSC Lions totiž za dosavadních sedm zápasů stihl nastřádat pouhých pět bodů, což na postup do play-off stačit nemůže, uvážíme-li, že dnes se pro ZSC bude jednat o poslední zápas na turnaji. Jen pro pořádek, druhý tým Západní divize EV Zug má na svém kontě čtrnáct bodů, tedy o devět více než Lions. Adler Mannheim je na tom do konce ještě hůře, stihl nasbírat čtyři body a krčí se na posledním místě v tabulce. Má však ještě jeden zápas k dobru, a tak může soutěžit alespoň o to, aby mu po základní části nezůstal v rukou Černý Petr.
     
    O beznadějnosti obou týmů hovoří i to, že žádný z hráčů ani brankářů se nedokázal protlačit do desítky nejlepších hráčů turnaje v jakékoliv kategorii.
     
    Oba týmy vstupují na led, utkání za malou chvíli začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:14
    James Sifers (Mannheim) odjíždí na trestnou lavici za krosček.
     
    03:00
    Baltisberger a Trachsler si jako první hráči v tomto zápase vytvořili šanci, ale úspěšní nakonec nebyli.
     
    05:04
    Marco Maurer (Lions) inkasuje dvě minuty za podražení. V tom samém čase odchází na trestnou lavici také Adam Mitchell (Lions) za nesportovní chování, pykat bude 10 minut.
     
    10:27
    Yannic Seidenberg (Mannheim) inkasuje dvě minuty za držení protihráče.
     
    12:00
    Bärtschi se dostal do skvělé příležitosti ale neuspěl, hned po něm se ke střele dostal Reul, oba dva ale skvěle vychytal brankář Dennis Endras (Mannheim). Lions měli nyní dobrou pozici ke skórování.
     
    12:47
    Denis Reul (Mannheim) inkasuje dvě minuty za naražení na hrazení. Tento incident vyvolal na ledě velké spory a hráči se do konce dostali i do potyčky!
     
    15:30
    Lions nyní promrhali skvělou možnost skórovat! před Schäppim stála zcela prázdná klec, ale hráč ZSC branku minul!
     
    17:54
    Lions právě vstřelili branku!
    Nádherná akce o jedné přihrávce! Brankář Lukas Flüeler viděl najíždějícího ROMANA WICKA, ten s pukem dokázal vjet až skoro před brankoviště a nádhernou střelou překonal brankáře Dennise Endrase. Asistence: Lukas Flüeler.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Zápas zatím ovlivňuje řada vyloučení, ani jeden z týmů se tak nedostal do klasické herní situace. Viděli jsme pár brejků, ale to je tak asi zhruba všechno. Po brance Romana Wicka tak vede ZSC Lions 1:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    24:51
    Cristoph Ulmann (Mannheim) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    25:00
    Zatím jsme ve druhé třetině větší šanci neviděli, puk se většinou pohybuje ve středním pásmu.
     
    25:41
    Přesilovka se zatím ZSC Lions nedaří.
     
    28:14
    Stále čekáme na větší příležitosti.
     
    30:31
    Ačkoliv Lions měli k dispozici pět minut dlouhou přesilovku, neuspěli v ní. Hlavním důvodem je skvělá obranná činnost Adleru Mannheim.
     
    30:51
    Marcus Kink (Mannheim) vyloučen na dvě minuty za držení hokejky.
     
    33:50
    Matt Lashoff (ZSC) inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    36:00
    Doposud byli mírně lepším týmem na ledě Lvi z Curychu, ale nyní přebírá iniciativu zápasu Adler Mannheim.
     
    36:48
    Mark Bastl a Michale Glumac odchází do šatny a už se do zápasu nevrátí! Na ledě jsme nyní viděli velkou potyčku a zápas se začíná vymykat z rukou. Dvě minuty ještě inkasuje Bastl (ZSC) za sekání.
     
    38:30
    Marco Maurer (Lions) rovněž dostává dvě minuty!
     
    38:30
    Lions právě vstřelili branku!
    Závěr druhé třetiny v režii Zugu! Prosazuje se ANDRES AMBÜHL a to prosím pěkně v oslabení! Asistence: Jeff Tambellini.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    43:17
    Hra zatím jen plyne a nic zajímavého diváci neviděli. Přitom by to měl být Mannheim, který by se měl prezentovat útočnou hrou a zakládat akce podobné hokeji na který jsme zvyklí a který dnes moc nevidíme.
     
    45:59
    Mannheim právě vstřelil branku! Sotva jsme začali kritizovat pasivitu německého týmu, padla branka! FLORIAN KETTEMER našel úžasnou přihrávkou volného MATTHIASE PLACHTU, a ten prostřelil brankáře Lukase Flüelera. Asistence: Florian Kettemer.
     
    46:47
    Mannheim právě vstřelil branku! Máme srovnáno! CHRISTOPH ULLMANN dostal nádhernou přihrávku od ADAMA MITCHELLA a střelec branky už neměl problém zavěsit. Asistence: Adam Mitchell, Kenneth Magowan.
     
    52:00
    Lions právě vstřelili branku!
    Misky vah se opět převažují na stranu Lions! Prosazuje se CHRIS BALTISBERGER. Asistence: Morris Trachsler, Thibaut Monnet.
     
    53:48
    Sifers (Mannheim) inkasuje dvě minuty za zdržování hry. To je pro Adler velice nepříjemné a otupí to jeho tlak.
     
    54:59
    Hra se i nadále kouskuje a není se takřka na nic dívat. Teda kromě branek, které padly.
     
    59:42
    Marco Maurer (ZSC) inkasuje dvě minuty za držení protihráče a Mannheim má tak jedinečnou šanci ještě srovnat! Má už však žalostně málo času.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Jak už bylo řečeno dříve, v tomto zápase snad kromě čestného se rozloučení s turnajem, o nic nešlo. Zápas lépe zvládl tým ZSC Lions, který sice hlavně v závěru utkání vypadal takřka na prášky a čekalo se, kdy soupeř udeří vítěznou branku, ale stal se pravý opak.
     
    Tímto se s vámi loučí David Motloch a u dalších on-line přenosů na počtenou. (22:21:49)

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 18. Roman Wick (Lukas Flüeler), 39. Andres Ambühl (Jeff Tambellini ), 52. Chris Baltisberger (Morris Trachsler, Thibaut Monnet) - 46. Matthias Plachta (Florian Kettemer), 47. Christoph Ullmann (Adam Mitchell, Kenneth Magowan)


    ZSC Lions: Lukas Flüeler (Tim Wolf) - Ronalds Kenins, Reto Schäppi, Patrik Bärtschi, Marco Maurer, John Gobbi - Roman Wick, Ryan Shannon, Chris Baltisberger, Matt Lashoff, Andri Stoffel - Jeff Tambellini, Andres Ambühl, Gilbert Brulé, Patrick Geering, Severin Blindenbacher - Thibaut Monnet, Morris Trachsler, Mark Bastl, Luca Camperchioli
    Adler Mannheim: Dennis Endras (Felix Brückmann) - Ken Magowan, Christoph Ullmann, Adam Mitchell, Steve Wagner, Doug Janik - Marcus Kink, Craig MacDonald, Mike Glumac, Nikolai Goc, Denis Reu - Ronny Arendt, Yanick Lehoux, Frank Mauer, Florian Kettemer, Jaime Sifers - Yannic Seidenberg, Marc El-Sayed, Matthias Plachta, Corey Mapes, Dominik Bittner
    bahis siteleri