Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Olomouc – Havířov 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
Chomutov – Písek 8:0 (kon.) | Jihlava – Tábor 12:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 09.09.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Čisté konto pro Hradec, tři góly v síti Mladé Boleslavi, to je spravedlivé vyjádření poměru sil na ledě. Domácí zahájili novou sezónu zaslouženým vítězstvím, a ve středovém kruhu si tak zazpívají tradiční Okolo Hradce. Hezký zbytek neděle! (14:08:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Tomáš Hofman chtěl už konečně dát gól. Nádherně se prosmýkl kolem posledního obránce, pak mu ale podjela brusle... O titulu smolaře utkání je zřejmě jasno.
     
    58:59
    Domácí trochu riskují, když si přihrávají napříč svým pásmem. Boleslav ale na moment stáhla svůj forčeking a k puku se nedostala.
     
    58:17
    Obě mužstva mají na ledě kompletní sestavu.
     
    57:30
    Víc prostoru na ledě zatím svědčí Středočechům. Nenápadnou střelu po buly dokonce zastavila až hradecká tyč!
     
    56:10
    Oba týmy si zahrají ve čtyřech, po souboji za domácí klecí vylučuje rozhodčí Jakuba Planého a také jednoho z Hradeckých.
     
    56:05
    Hosté ještě mohli zkorigovat stav z přečíslení, ale Dominik Skořepa nedosáhl na puk. Střelu z velkého úhlu už si Červený pohlídal.
     
    55:39
    Gól domácím očividně pomohl, zůstávají totiž usazeni v hájemství svého protivníka.
     
    54:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na světě je třetí zásah domácích mladíků, který s největší pravděpodobností rozhoduje o vítězi. Obrovský kus práce odvedl Nicolas Bureš, který z levé strany vyjel před Růžičku, jenž ještě jeho bekhend vytěsnil. Puk ale poslal jen nad sebe a jako první dojel situaci DAVID CHALUPA, který ze vzduchu zvyšuje už na 3:0. Asistence: Nicolas Bureš.
     
    53:16
    Dlužno však dodat, že gólové šance má pouze Hradec, Stejně jako teď David Malík, který cílil k bližší tyčce. Jan Růžička ale dál prokazuje svoji fazónu.
     
    52:14
    Hradečtí by toho ještě mohli litovat. Boleslav s nimi totiž drží krok a snaží se dostat do tlaku, který by ji mohl zajistit bodový zisk.
     
    51:43
    Tomáš Hofman tak, jako ho známe - za zády všech soupeřů a sám před brankářem soupeře. Po bekhendové kličce ale máchla vzduchem Růžičkova lapačka a nepustila puk do branky!
     
    50:38
    Matěj Krejčík si vysloužil bouřlivý ohlas svých spoluhráčů na střídačce, když čistým hitem odstavil od puku svého protějška s "céčkem" Jana Maška.
     
    49:36
    Vojtěch Outrata si na útočné modré poradil s Nicolasem Burešem, ale opakování jejich souboje znamenalo konec možnosti hostů.
     
    48:20
    Šikovné ruce zajistily Filipu Hronkovi exkluzivní pozici před Janem Růžičkou. Pak se ale protivníci rychle vraceli a Hronek nestihl zakončit přesně, Růžička vzešel z tohoto souboje jako vítěz.
     
    47:50
    Práce pro Patrika Červeného, o nic velkého ale nešlo. Jiří Veselý prakticky jen vyprášil jeho hruď.
     
    47:05
    Netrvalo to ale tak dlouho, aby hosté museli vystřídat gólmana či aspoň jejich masky. Jan Růžička už má zpátky tu svou.
     
    47:05
    Tak Růžičkova maska není v pořádku a hra je přerušena.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Zahradník (Malík), 39. Chalupa (Hofman), 55. Chalupa (Bureš)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Chour) – Čech, Havránek, E. Veselý, Hroudný, Píč, Mlčoch, Fanderlik, Bureš – Matouš, Krejčík "C", Hronek, Zahradník, Malík, Hejna, Hnik, Hofman, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík. Trenér: Tomáš Martinec.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Petruželka) – Makovička, Mašek "C", Mitter, Tichý, Řečinský, Řípa, Mattis – Prokop, Planý, Vajsejtl, Kysela, Outrata, Vaníček, Hochman. Skořepa, J. Veselý, Uřidil. Trenér: Jan Křivohlávek.
    bahis siteleri