Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Olomouc – Havířov 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
Chomutov – Písek 8:0 (kon.) | Jihlava – Tábor 12:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 09.09.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:30
    Tomáš Hofman chtěl už konečně dát gól. Nádherně se prosmýkl kolem posledního obránce, pak mu ale podjela brusle... O titulu smolaře utkání je zřejmě jasno.
     
    57:30
    Víc prostoru na ledě zatím svědčí Středočechům. Nenápadnou střelu po buly dokonce zastavila až hradecká tyč!
     
    56:10
    Oba týmy si zahrají ve čtyřech, po souboji za domácí klecí vylučuje rozhodčí Jakuba Planého a také jednoho z Hradeckých.
     
    56:05
    Hosté ještě mohli zkorigovat stav z přečíslení, ale Dominik Skořepa nedosáhl na puk. Střelu z velkého úhlu už si Červený pohlídal.
     
    54:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na světě je třetí zásah domácích mladíků, který s největší pravděpodobností rozhoduje o vítězi. Obrovský kus práce odvedl Nicolas Bureš, který z levé strany vyjel před Růžičku, jenž ještě jeho bekhend vytěsnil. Puk ale poslal jen nad sebe a jako první dojel situaci DAVID CHALUPA, který ze vzduchu zvyšuje už na 3:0. Asistence: Nicolas Bureš.
     
    53:16
    Dlužno však dodat, že gólové šance má pouze Hradec, Stejně jako teď David Malík, který cílil k bližší tyčce. Jan Růžička ale dál prokazuje svoji fazónu.
     
    51:43
    Tomáš Hofman tak, jako ho známe - za zády všech soupeřů a sám před brankářem soupeře. Po bekhendové kličce ale máchla vzduchem Růžičkova lapačka a nepustila puk do branky!
     
    48:20
    Šikovné ruce zajistily Filipu Hronkovi exkluzivní pozici před Janem Růžičkou. Pak se ale protivníci rychle vraceli a Hronek nestihl zakončit přesně, Růžička vzešel z tohoto souboje jako vítěz.
     
    43:16
    No a hosté si navíc zahrají přesilovku. Martin Hejna (HKR) zvedl svou hokejku příliš vysoko a už sedí za katrem s dvouminutovým trestem.
     
    40:39
    Vzápětí dostal před brankovištěm až moc prostoru Jiří Veselý, ale po své otočce už byl moc blízko brankáři.
     
    38:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesto je tu zasloužený druhý gól domácího týmu. DAVID CHALUPA předvedl na modré čáře obrovské zrychlení a najednou byl v přečíslení s Tomášem Hofmanem. Poslal mu puk, který poté Hofman vrátil před odkrytou klec, kde byl Chalupa připraven zasunout puk do prázdné branky - 2:0! Asistence: Tomáš Hofman.
     
    38:19
    Radovan Pavlík i z hodně krkolomné pozice v rohu našel úplně volného Matěje Krejčíka. Stejně jako v řadě předchozích situací ale platilo, že bekhendové zakončení nemělo příliš šancí.
     
    36:21
    Uřidil nabídl puk před branku Dominiku Skořepovi. Z bekhendu ale nenašel mezírku v postoji Patrika Červeného!
     
    35:33
    Domácí hráli v šesti, zrovna když byl u jejich střídačky puk. Čárový sudí to nenechal bez povšimnutí, takže Mladá Boleslav jde na přesilovku.
     
    31:06
    Hra nabrala obrovské tempo a co chvíli je nebezpečno před oběma brankami. Nejdřív rozesmutil Matěje Krejčíka Růžička a pak musel Červený dávat pozor při přečíslení hostů.
     
    30:38
    Na druhé straně zase zkoušel bekhend Jakub Planý a Červený ho musel vytáhnout výtečným zákrokem.
     
    30:07
    Hofmanovu střelu vytěsnil Jan Růžička jen s vypětím všech sil, pár centimetrů vedle tyčky! Oba týmy v plném počtu.
     
    28:04
    Po souboji před hradeckou střídačkou vylučuje sudí po jednom hráči na každé straně. Radovan Pavlík i Jan Řečinský si vysloužili menší trest za hrubost. 4 na 4
     
    23:49
    Středním pásmem se jako blesk prohnal Tomáš Hofman a na Růžičku pak ujížděl úplně sám. Zvolil střelu, ale stejně jako dnes v mnoha případech nemusel Jan Růžička zasahovat.
     
    21:54
    To Radovan Pavlík se přes obránce natlačil do lepšího postavení, pak ale střelou po ledě zamířil vedle.
     
    19:48
    Pro domácí mohl být odchod do šaten ještě veselejší. Z Hofmanovy práce těžil rychlík David Chalupa, který pak z pravé strany zazvonil na tyčku!
     
    17:14
    V závěru prvního dějství přichází také šance pro hosty. Nicolas Bureš (HKR) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    16:10
    Až po přesilovce ujeli domácí do brejku dva na jednoho. Štěpán Matějček ho správně řešil střelou, jenomže mu scházela přesnost.
     
    13:31
    A další, tentokrát jen krátká dvojnásobná přesilovka pro Hradec. Michal Mattis si odpočine na dvě minuty za napadení.
     
    11:49
    Navíc přichází další trest pro Středočechy. Tomáš Hofman se užuž hnal do sóla a Jan Mitter si ho prostě musel podržet.
     
    10:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nešlo to kombinací, vyšlo to individuálně! TOMÁŠ ZAHRADNÍK na úrovni brankové čáry viděl, že ho neatakuje žádný protihráč, tak si snadno vykroužil před Jana Růžičku. Kotouč pak zvedl nádherně do bližšího růžku a Hradečtí se ujímají vedení - 1:0. Asistence: David Malík.
     
    08:31
    Nápor domácích síli a Hradečtí si navíc zahrají dvě minuty proti třem! Vojtěch Outrata pyká za krosček a Jiří Makovička za podražení.
     
    07:53
    Další velká možnost pro Hradec. David Chalupa už měl na levém křídle střílet, místo toho ale ještě přihrál Tomáši Zahradníkovi. Tomu puk sebral obránce.
     
    07:14
    Od zadního hrazení se puk odrazil před branku přímo na hůl Tomáše Hofmana. Ten pak mířil nahoru, jenže přestřelil!
     
    00:30
    Hradec se hned na začátku usadil v útočném pásmu, jenže pak zvedl Tomáš Hofman (HKR) ruce příliš vysoko a je vyloučen za krosček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Zahradník (Malík), 39. Chalupa (Hofman), 55. Chalupa (Bureš)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Chour) – Čech, Havránek, E. Veselý, Hroudný, Píč, Mlčoch, Fanderlik, Bureš – Matouš, Krejčík "C", Hronek, Zahradník, Malík, Hejna, Hnik, Hofman, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík. Trenér: Tomáš Martinec.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Petruželka) – Makovička, Mašek "C", Mitter, Tichý, Řečinský, Řípa, Mattis – Prokop, Planý, Vajsejtl, Kysela, Outrata, Vaníček, Hochman. Skořepa, J. Veselý, Uřidil. Trenér: Jan Křivohlávek.
    bahis siteleri