Bystrc – SK Bystřice n/P 3:0 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
3:0 (2:0)
SK Bystřice n.Pernštejnem
Neděle 09.09.2012, 16:30 • Dosta Bystrc - Kniničky. • Divize skupina D
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Hezké odpoledne, vítejte u sledování divizního zápasu mezi Dostou Bystrc a nováčkem čtvrté nejvyšší soutěže SK Bystřicí nad Pernštejnem. Oba týmy nevstoupily do ligové části příliš dobře, především favorizovaná Bystrc má prozatím pouze pět bodů a je až na dvanáctém místě. Hosté jsou s šesti body desátí.
     
    Bystřici takové umístění musí jako nováčkovi vyhovovat. Určitě nelze být nespokojen s dvěmi výhrami a dvěmi porážkami. To Dosta vyhrála pouze jednou a zatím nesplňuje očekávání. Každý rok se většinou pohybuje v horních patrech tabulky, letos se prozatím musí drápat z nižších pater do těch vyšších.
     
    Těžko odhadovat, koho pasovat do role favorita. Řekl bych, že je to 50 na 50. Hosté mohou překvapit a nějaký ten bodík od řeky Svratky uzmout, Bystrc by naopak ráda naplno bodovala a odčinila velice špatný výsledek 3:1 v tehdy posledním Hodoníně.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Kukleta - Drbal, Fousek, Smékal, Jirásek, Košulič, Křivánek, Zedníček, Klusák, Janíček (K), Bárta. Trenéři: Roman Kotol, Miroslav Karpíšek.

    Náhradníci: Slanina - Kubec, Fiala, Šural, Kubíček, Dolina, Mikšík.

    SK Bystřice n.Pernštejnem: Trávníček - Chocholáč, Holý (K), Vícha, Zbytovský, Sklenář Z., Prášil, Illek, Hrubeš, Sklenář R., Padrtka. Trenér Karel Fencl.

    Náhradníci: Novotný - Krošlák, Veselý, Cacek.

    Rozhodčí: Hrůza - Smekal, Janíček.
     
    Hráči spolu s rozhodčími nastupují na hrací plochu. Čeká je pekelné horko. Uvidíme, jak se s tímto rozmarem počasí poperou.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    4
    Od úvodu utkání sledujeme pěkné utkání. Nejprve si připsali šancí hosté. Po zaváhání Jiráska se dostal do dobré pozice Prášil a jen těsně minul levou tyč Kukletovy brány. Navíc tam byla drobná teč.
     
    6
    Na druhé straně šel do brejku Stanislav Zedníček a vybojoval těsně před vápnem standardku. Tu zahrával Jirásek a míč po jeho technické střele jen těsně minul bránu. Tak to bychom měli dvě velké šance na obou stranách.
     
    8
    Stále se hraje hodně aktivně a vypadá to, že hosté do Bystrce rozhodně nepřijeli pouze bránit.
     
    13
    I Bystrc hraje hodně ofenzivně, pro oko diváka zatím pohledný duel. Nyní po levé straně pádil Košulič a svým centrem hledal ve vápně Bártu. Ten následně v tísni zamířil mimo tři tyče.
     
    15
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do vedení. Velice dobře hrající Košulič znovu utekl po levé straně hostující obraně a našel ve vápně tentokrát přesným centrem STANISLAVA ZEDNÍČKA, který dopravil míč za záda Trávníčka. Ten si sice na míč sáhl, ale zabránit vedoucímu gólu Dosty nedokázal.
     
    17
    Domácí záložník Bárta inkasuje první žlutou kartu dnešního duelu.
     
    20
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Dosta je při chuti, především dvojice Luboš Košulič a STANISLAV ZEDNÍČEK, ten se během pět minut trefuje podruhé. Brněnský kanonýr se dostal po výborné hlavičce Košuliče za obránce a sám upaloval na Trávnička. Těsně před ním zakončil po zemi k tyči a domácí tak vedou již dvoubrankovým rozdílem.
     
    23
    Na karty je vyrovnáno. Radek Sklenář těsně před vápnem zastavil Košuliče a je za to oceněn žlutým kartonkem.
     
    26
    Bystrc kopala hned čtyři rohy v řadě. Především ten třetí byl obrovsky nebezpečný. Luboš Košulič jej zahrál tak šikovně, že mířil přímo do brány. Trávníček prudký míč vyrazil na břevno!
     
    28
    Hosté totálně odpadli a jasnou taktovku nad zápasem drží domácí soubor.
     
    38
    Domácí v poklidu kontrolují výsledek, bohužel pro ně se teď zranil Jirásek a je ošetřován.
     
    45
    Domácí trenér musel poprvé zasáhnout do sestavy. Odešel zraněný Ladislav Jirásek, na jeho místo jde David Šural, bratr libereckého kanonýra Josefa.
     
    45
    V závěru pálil na Kukletu hostující Padrta, ale byla to slabá střela, která mířila doprostřed brány.
     
    45
    Nastavují se dvě minuty.
     
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, ve které Dosta vstřelila dvě branky. O vše se postaral zkušený borec Stanislav Zedníček. Hosté měli dvě dobré šance, ale většinou chyběla přesnost a kvalita v koncovce. Bystrčtí ještě mohli přidat třetí gól, ale proti bylo po rohu Košuliče břevno.
     
    Statistiky prvního poločasu:

    Střely na bránu: 3:2
    Střely mimo: 3:2
    Rohy: 6:2
    Fauly: 10:5
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté do druhého poločasu udělali jednu změnu. V kabině již zůstal Zdeněk Sklenář a na plac vstupuje Tomáš Krošlák.
     
    48
    Velká šance Bystrce a byla opět po rohu. V podstatě totožná, kterou měl v prvním poločase Košulič. Tentokrát rozehrával roh David Šural a po jeho zahrání míč spadl opět na břevno!
     
    50
    Tak se k nám dostala informace, že Ladislav Jirásek odjel do nemocnice na rentgen s podezřením na výron kotníku. Domácí Bystrc se bude muset bez něj nějakou dobu obejít.
     
    56
    Stále se hraje za úmorného vedra, Bystrc má výsledek a hru neustále pod svou kontrolou. Hosté jsou hodně neškodní a bezradní v útočné fázi.
     
    62
    Druhé střídání v týmu Bystřice, odstoupil Vícha a do utkání se zapojil Veselý.
     
    67
    Dnešní utkání sleduje 320 diváků.
     
    72
    Ve druhém poločase už nesledujeme tak kvalitní fotbal. Bystrc stále kontroluje výsledek. Hosté se do šancí dostavají jen občas. Jako teď po Veselého střele z otočky.
     
    73
    Střídající Veselý stáhl ve vápně Zedníčka a budeme sledovat pokutový kop. Bystřický hráč navíc inkasuje žlutou kartu.
     
    73
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Domácí STANISLAV KLUSÁK penaltu proměnil s naprostou jistotou. Bystrc vede již 3:0 a je na nejlepší cestě k zisku tří bodů.
     
    74
    Bystrc střídá. Končí Bárta a na jeho místo přichází Fiala.
     
    75
    Brněnský Košulič dostává žlutou kartu, poměrně zbytečnou.
     
    79
    Stanislav Zedníček měl na kopačce hattrick. Po přihrávce střídajícího Fialy se dostal až před brankáře Trávníčka a takovou jemnou tečí orazítkoval tyč hostující brány. Dnes potřetí zazvonila konstrukce brány u Bystřice nad Pernštejnem.
     
    79
    Dosta potřetí střídá. Dohrál Zedníček, posledních deset a více minut si v tropickém parnu užije Dolina. Poslední možnost změny využil i kouč hostů. Ze hry stáhl Illka a na hřiště jde Cacek.
     
    83
    Radim Fiala po necelých deseti minutách na hřišti vyfasoval žlutou kartu za faul na Prášila.
     
    87
    Další žlutá karta z kategorie zbytečných, dostává ji Stanislav Klusák.
     
    90
    Nejlepší hráč zápasu Luboš Košulič se uvolnil na velkém vápně a tvrdou bombou protáhl Trávníčka.
     
    Konec zápasu.
     
    Je tu konec. Dosta po zásluze vítězí a připisuje si tři body. Odčinila tak špatný výsledek z minulého kola v Hodoníně. Bystřice dnes odehrála dobře pouze patnáct minut hry. Od té doby odpadla a Bystrc byla jasně pánem na hřišti. Dva góly dal Zedníček a zcela jistě má velký podíl na výhře brněnského mužstva Luboš Košulič, který perfektně rozhazoval míče po hřišti a byl hodně aktivní. Definitivní pojistku výsledku dal z penalty Klusák.
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na bránu: 9:3
    Střely mimo: 6:3
    Rohy: 8:6
    Fauly: 23:13
     
    Tolik z dnešního letního a parného mače. U dalších přenosů se budu těšit napočtenou. Pěkný zbytek víkendu. (18:20:23)

    Roman Zajíček

    Branky: 15. Zedníček, 20. Zedníček, 73. Klusák (pen.)

    Karty:   17. Bárta (BYS), 75. Košulič (BYS), 83. Fiala (BYS), 87. Klusák (BYS) - 23. Sklenář (BNP), 73. Veselý (BNP)


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Kukleta - Drbal, Fousek, Smékal, Jirásek (45. Šural), Košulič, Křivánek, Zedníček (79. Dolina), Klusák, Janíček (K), Bárta (74. Fiala). Trenéři: Roman Kotol, Miroslav Karpíšek.
    SK Bystřice n.Pernštejnem: Trávníček - Chocholáč, Holý (K), Vícha (62. Veselý), Zbytovský, Sklenář Z. (46. Krošlák), Prášil, Illek (79. Cacek), Hrubeš, Sklenář R., Padrtka. Trenér Karel Fencl.

    Rozhodčí: Hrůza - Smekal, Janíček

    Diváci: 320
    bahis siteleri