Bystrc – SK Bystřice n/P 3:0 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
3:0 (2:0)
SK Bystřice n.Pernštejnem
Neděle 09.09.2012, 16:30 • Dosta Bystrc - Kniničky. • Divize skupina D
     
    73
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Domácí STANISLAV KLUSÁK penaltu proměnil s naprostou jistotou. Bystrc vede již 3:0 a je na nejlepší cestě k zisku tří bodů.
     
    20
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Dosta je při chuti, především dvojice Luboš Košulič a STANISLAV ZEDNÍČEK, ten se během pět minut trefuje podruhé. Brněnský kanonýr se dostal po výborné hlavičce Košuliče za obránce a sám upaloval na Trávnička. Těsně před ním zakončil po zemi k tyči a domácí tak vedou již dvoubrankovým rozdílem.
     
    15
    Bystrc právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do vedení. Velice dobře hrající Košulič znovu utekl po levé straně hostující obraně a našel ve vápně tentokrát přesným centrem STANISLAVA ZEDNÍČKA, který dopravil míč za záda Trávníčka. Ten si sice na míč sáhl, ale zabránit vedoucímu gólu Dosty nedokázal.

    Roman Zajíček

    Branky: 15. Zedníček, 20. Zedníček, 73. Klusák (pen.)

    Karty:   17. Bárta (BYS), 75. Košulič (BYS), 83. Fiala (BYS), 87. Klusák (BYS) - 23. Sklenář (BNP), 73. Veselý (BNP)


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Kukleta - Drbal, Fousek, Smékal, Jirásek (45. Šural), Košulič, Křivánek, Zedníček (79. Dolina), Klusák, Janíček (K), Bárta (74. Fiala). Trenéři: Roman Kotol, Miroslav Karpíšek.
    SK Bystřice n.Pernštejnem: Trávníček - Chocholáč, Holý (K), Vícha (62. Veselý), Zbytovský, Sklenář Z. (46. Krošlák), Prášil, Illek (79. Cacek), Hrubeš, Sklenář R., Padrtka. Trenér Karel Fencl.

    Rozhodčí: Hrůza - Smekal, Janíček

    Diváci: 320
    bahis siteleri