Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Olomouc – Havířov 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
Chomutov – Písek 8:0 (kon.) | Jihlava – Tábor 12:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:8 (0:2, 0:2, 1:4)
HC Kometa Brno
Neděle 09.09.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Palebný kolotoč hostí pokračuje osmou brankou. Podobná situace jako předchozí. Tentokrát je šťastným střelcem JAKUB ČEJKA.
    Asistence: Robert Havlát, Daniel Hroudný
     
    53:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává sedmičku. Její hokejisté jsou nyní ve značné pohodě. Po sérii kombinací Hasoně s Dvořákem byl u puku RADEK KOBLÍŽEK, který střelou k tyči rozsvítil na tabuli sedmičku.
    Asistence: Jan Hasoň, Filip Dvořák
     
    47:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zmiňovaný tlak Komety opět vyústil v gól. Na Brože nejprve střílel Čejka, kotouč se ale záhadně dostal na druhou stranu brankoviště, odkud jej přesně mezi brankářovy betony procedil DANIEL HROUDNÝ.
    Asistence: Jakub Čejka
     
    43:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychlá odezva ze strany Komety. Hosté se rozjeli do útočného pásma. Dvořák adresoval puk na jeho střed, kde jej uzmul RADEK KOBLÍŽEK a z levé strany jej zavěsil nad Brožovo rameno.
    Asistence: Filip Dvořák
     
    40:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Máme tu rychlý gól domácího mužstva. Rebelové se pustili do silného tlaku před Slavíčkem. Nejprve střílel Abbrent, jehož pokus golman vyrazil před sebe. Zde však stál připravený DANIEL KOLOUCH a propasíroval touš do sítě.
    Asistence: Jakub Abbrent
     
    27:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá přesilovku! Tlak hostí vyústil ve čtvrtou branku hostí. Po nahrávce Hasoně procedil z bezprostřední blízkosti bezmocného Brože RADEK KOBLÍŽEK.
    Asistence: Jan Hasoň
     
    26:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po sérii dorážek při vysokém tlaku zůstali Brněnští stále na puku. K fináulní dorážce se prokousal JAN HASOŇ a propasíroval touš za Brožovy záda.
    Asistence: Radek Koblížek, Rostislav Šnajnar
     
    10:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krátce po vyrovnání počtu sil na ledě adresoval adresoval Hroudný puk v mezikruží najetému ROBERTU HAVLÁTOVI, jenž se nemýlil a příklepem poslal kotouč do sítě.
    Asistence: Daniel Hroudný
     
    03:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ve vlastní přesilovce se obrana Rebelů dopustila veliké chyby. Puku se na vrcholu kruhu chopil RADEK KOBLÍŽEK a pohodlně jej zavěsil nad bezmocného Brože.
    Asistence: Jiří Kališ

    Luboš Vácha

    Branky a nahrávky: 41. Kolouch (Abbrent) - 4. Koblížek (Kališ), 11. Havlát (Hroudný), 27. Hasoň (Koblížek, Šnajnar), 28. Koblížek (Hasoň), 44. Koblížek (Dvořák), 48. Hroudný (Čejka), 54. Koblížek (Hasoň, Dvořák), 56. Čejka (Havlát, Hroudný)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Jelínek, Vala L., Lacina "C", Vacek, Veselka, Vlach, Benák, Nguyen "A", Kraučuk, Němec, Cejpek "A", Bušek, Michálek, Hrabaň, Suchý, Kolouch, Abbrent.
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) - Hájek, Jirůšek, Horký, Dvořák "A", Havlát, Kališ, Heinrich, Hasoň, Kratochvíl, Čejka, Zukal, Koblížek "A", Král, Hroudný, Jambor, Šnajnar "C", Škvrně, Gotthard, Sedláček.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Filip Honza, Jan Kubát
    bahis siteleri