Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:8 (kon.) | Olomouc – Havířov 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:0 (kon.)
Chomutov – Písek 8:0 (kon.) | Jihlava – Tábor 12:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:3 (0:0, 1:2, 5:1)
AZ Havířov
Neděle 09.09.2012, 10:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (12:53:46)
     
    59:23
    V samotném závěru se ještě nechal za faul na domácího gólmana vyloučit Jakub Dudek (HAV).
     
    57:55
    Hosté si vzali oddechový čas.
     
    57:55
    Vzápětí se nechal vyloučit také Jiří Horák (OLO), hosté mají dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    57:38
    Menším trestem za podražení je potrestán Libor Janků (OLO).
     
    57:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté už byli kompletní, když Hanáci udeřili pošesté. Puk za záda havířovského gólmana poslal DOMINIK KREJČIŘÍK. Asistence: Jan Štefka.
     
    54:33
    Radek Pacoň (HAV) zbytečně píchl holí do lapačky domácího gólmana. Mimo dvouminutového trestu za sekání inkasoval havířovský hráč i několik nadávek ze strany domácích hráčů.
     
    50:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přestože faulovaný byl Miroslav Pacoň, trestné střílení bekhendovým blafákem proměnil RICHARD POLAK. Domácí lavička si stěžuje, neboť zraněný Pacoň rozhodně nebyl. Branka přesto platí.
     
    50:16
    Bylo nařízeno trestné střílení pro Havířov.
     
    48:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci pokračují v aktivní útočné hře a přidávají pátou branku. Po důrazu před hostujícím brankovištěm se mezi střelce zapsal JAKUB HEŽA. Asistence: David Holiš, Jiří Horák.
     
    47:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku sice nevyužili, ve výhodě proti čtyřem se ale Kohoutm už skórovat podařilo. Kapitán JIŘÍ HORÁK vybruslil zpoza hostující klece a nadvakrát překonal havířovskou jedničku. Asistence: Jakub Heža.
     
    46:50
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    46:12
    Domácí si před přesilovou hrou vzali oddechový čas.
     
    46:12
    Série vyloučení pokračuje. V pořadí již druhá dvojnásobná přesilová hra pro domácí hráče. Hákováním se provinil Richard Polak (HAV).
     
    45:26
    Domácí tým je kompletní a hraje přesilovou hru.
     
    44:50
    Olomoučtí jsou sice jen ve třech, aktivita jim však nechybí. Dominik Šteffko (HAV) se navíc provinil faulem a posílá hosty do čtyř.
     
    43:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hrdinou dnešního zápasu se stává JAN ŠTEFKA. Olomoucký hráč se při dvojnásobném oslabení natlačil s kotoučem do brankoviště soupeře a propasíroval puk za záda Vacula. Štefka touto brankou navíc zkompletoval hattrick. Bez asistence.
     
    43:26
    Dvojnásobná přesilovka také pro hosty. Jakub Kolařík (OLO) se provinil hrubostí a domácí celek se bude muset bránit.
     
    43:12
    Olomoučtí budou podruhé v zápase pykat. Za špatné střídání odjíždí na trestnou lavici Matěj Zabloudil (OLO).
     
    41:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovou hru Olomoučtí využívají, i když to nebyla žádná pohledná akce. Střelu Miroslava Kuby gólman Havířova vyrazil jen do klubka hráčů před sebou, kde se jako první zorientoval JAN ŠTEFKA. Asistence: Miroslav Kuba, Vojtěch Krejčiřík.
     
    41:00
    Skoro minutu budou mít domácí hráči přesilovou hru proti třem. Richard Polak (HAV) se dopustil krosčeku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 11:33.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    V samotném závěru druhé části je za nedovolený zákrok na soupeřova hráče potrestán dvěma minutami Martin Kalus (HAV). Domácí celek tak bude mít na začátku třetí části přesilovou hru.
     
    35:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí hrají, Havířov střílí branky. Po dvou ubráněných oslabeních se hostující celek podíval na chvíli do útočného pásma a vstřelil vedoucí branku. Martin Kalus pasem z rohu kluziště našel před domácí klecí osamoceného DOMINIKA MORAVČÍKA, který trochu krkolomným způsobem dostal kotouč za záda Michala Šoustala. Asistence: Martin Kalus, Daniel Mušuka.
     
    34:17
    V pořadí již čtvrtá přesilová hra domácího celku byla asi nejlepší. Branku z ní ale Kohouti nevytěžili. Hosté jsou v plném počtu.
     
    32:12
    Šanci na reparát budou mít ale domácí hned vzápětí. Dominik Moravčík (HAV) se provinil hákováním a oslabuje svůj tým.
     
    31:27
    Početní výhoda se domácím příliš nevyvedla. Olomoučtí sice byli po většinu času u kotouče v útočné třetině, ke vstřelení branky ale potřebují i vystřelit, a to se nestalo. Hosté jsou kompletní.
     
    29:27
    Jan Štefka byl při svém tažení do hostujícího obranného pásma podražen. Na trestnou lavici odjíždí Pavel Lenomár (HAV).
     
    25:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe udeřili Slezané a srovnali stav duelu. RICHARD POLAK se prodral po levé straně až do zakončení a přestože byl faulován, dokázal puk zasunout mezírkou mezi betony olomouckého gólmana až do brány. Bez asistence.
     
    24:27
    Hanáci pokračují v takovém náporu, že hostům zbývají po odehrátí kotouče síly tak akorát na vystřídání.
     
    21:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se od úvodních vteřin druhé části vrhli do útočného pásma a svírali tam svého soupeře až do vstřelení branky. Ta přišla tak trochu náhodou, když JAN ŠTEFKA přihrával před brankoviště Havířova, odrazil se kotouč od bruslí jednoho z obránců mezi betony Vacula, kterému propadl až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Spurný.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 10:47.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Hostující hra proti oslabenému soupeři byla mnohem lepší, než ta Olomoucká. Tečovaný puk holí Nikolase Stružíka ani pokus Jakuba Holeše z bezprostřední blízkosti ale brankou v síti domácích neskončily.
     
    17:00
    Početní výhoda tentokrát pro Havířov. Jakub Heža (OLO) se ve vlastním obranném pásmu provinil držením protihráče, což hlavnímu arbitrovi zápasu neušlo a olomouckého hráče ocenil menším trestem.
     
    16:38
    Hanáci sice strávili většinu z přesilové hry kombinací v útočném pásmu, chybělo jim však zakončení. Hosté jsou kompletní.
     
    14:38
    Příliš dlouho si hosté v kompletním složení nezahráli. Po špatném střídání, kdy se do hry zapojilo na jednou šest hráčů v černých dresech, inkasuje dvouminutový trest hostující lavička, za kterou si půjde odpočinout Daniel Mušuka (HAV).
     
    13:45
    Ránu Vítězslava Beutla od modré vyrazil havířovský gólman betonem jen na hůl Vojtěcha Krejčiříka, který střílel do prázdné. Skvělý a hlavně rychlým přesunem k pravé tyči ale Daniel Vacula znemožnil domácím skórovat.
     
    12:29
    Kohouti si zahrají přesilovou hru. Daniel Trombik (HAV) si po nedovoleném zákroku, napadení, odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    11:02
    První ohrožení domácí branky a hned se hosté mohli dostat do vedení. Miroslav Pacoň našel přihrávkou mezi kruhy neobsazeného Pavla Lenomára. Útočníkovi Havířova ale selhala přesnost a kotouč napálil vysoko nad domácí klec.
     
    08:20
    Domácí pokračují ve snaze skórovat. Tvrdý projektil Jakuba Kolaříka z levého kruhu si ale cestu mezi klubkem hráčů nenašel.
     
    05:13
    Daniel Vacula má hodně práce, obránci mu příliš nepomáhají. Nahození Jakuba Heži schoval brankář hostů v náruči, o pár vteřin později kotouč zalehl v brankovišti před dotírajícími se útočníky Mory.
     
    03:44
    Jan Štefka si nabruslil s kotoučem mezi kruhy a vystřelil. Vyražený kotouč se pokusil poté ještě dorazit za záda havířovského gólmana Vojtěch Krejčiřík, ale s úspěchem se nesetkal.
     
    02:08
    Domácí mužtsvo je v prvních minutách střetnurí lepším týmem, k vážnějšímu ohrožení Vaculovy klece ale zatím nedošlo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Šoustal M. (Pospíšil) – Beutl, Kolovrátník, Spurný, Škoda, Galvas – Heža J., Holiš, Horák J. (C), Janků, Kolařík, Krejčiřík, Kuba, Přibylová, Stryk, Štefka, Zabloudil M., Zabloudil Z.

    AZ Havířov: Vacula (Šimeček) – Hudeček, Moravčík, Ďurkáč, Stružík, Mušuka, Pacoň M., Lenomár, Pacoň R., Holeš (C), Kalus, Kurovský, Trombik, Mareček, Kiss, Šteffko, Dudek, Polak, Sojka.

    Rozhodčí: Kika – Novotný, Šimčík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 22. Štefka (Spurný), 42. Štefka (Kuba, Krejčiřík), 44. Štefka, 48. Horák J. (Heža J.), 49. Heža J. (Holiš, Horák J.), 58. Krejčiřík (Štefka) - 26. Polak, 36. Moravčík (Kalus, Mušuka), 51. Polak


    HC Olomouc: Šoustal M. (Pospíšil) – Beutl, Kolovrátník, Spurný, Škoda, Galvas – Heža J., Holiš, Horák J. (C), Janků, Kolařík, Krejčiřík, Kuba, Přibylová, Stryk, Štefka, Zabloudil M., Zabloudil Z.
    AZ Havířov: Vacula (Šimeček) – Hudeček, Moravčík, Ďurkáč, Stružík, Mušuka, Pacoň M., Lenomár, Pacoň R., Holeš (C), Kalus, Kurovský, Trombik, Mareček, Kiss, Šteffko, Dudek, Polak, Sojka.

    Rozhodčí: Kika – Novotný, Šimčík
    bahis siteleri