Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Liberec 1:2 (po s.n.) | Motor ČB – Vítkovice 2:5 (kon.)
Plzeň – Litvínov 6:4 (kon.) | Zlín – Slavia 2:1 (kon.) | Sparta – K. Vary 2:1 (po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 14.09.2012, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Účelná hra slaví úspěch a hosté jsou blízko vítězství! Walker v závaru před brankou nejprve poslal puk do tyče, u odraženého kotouče byl opět nejdříve jeho vítkovický spoluhráč PETR STRAPÁČ, a ten už trefil za ležícího Kantora. Asistence: Nathan Walker.
     
    44:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek, dokázali potrestat další okénko v budějovické obraně. Klimek se Svačinou jeli na jediného obránce, Kantor vyrazil střelu Klimka, ale VLADIMÍR SVAČINA měl při dorážce do prázdné brány hodně snadnou úlohu. Asistence: Lukáš Klimek.
     
    33:41
    Mountfield právě vstřelil branku!
    RASTISLAV DEJ překonal Málka a snižuje na 2:3 z pohledu domácího týmu. Prosadil se nadvakrát po Langhammerově přihrávce. Na gólu se podílela stejná trojice, jako u první budějovické branky. Asistence: Jakub Langhammer, Lukáš Květoň.
     
    31:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenomže hned další dvě zakončení stála za to! Huna nabídl kotouč zpoza brány neobsazenému Kudělkovi, jehož střela skončila na tyči. Vítkovice se přesto mohly radovat - do prázdné brány poslal puk VLADIMÍR SVAČINA. Asistence: Tomáš Kudělka, Rudolf Huna
     
    07:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté zachytili rozehrávku HC Mountfield a Ujčík vyrazil do bleskového protiútoku. V útočném pásmu předal puk do jízdy obránci DENISU REHÁKOVI a Kantor se po puku natahoval marně. Vítkovice otáčejí zápas dvěma slepenými brankami. Asistence: Viktor Ujčík.
     
    05:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice srovnávají krok zásluhou dorážky ROMANA SZTURCE. Zúročil práci Hrušky před bránou - ten sám po šťastném odrazu od brusle bránícího hráče Kantora ještě nepřekonal, ale Szturc dílo dokonal. Asistence: Radim Hruška, Rudolf Huna.
     
    00:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Na první branku sezóny se v budějovické aréně nečekalo dlouho! Přečíslení vyřešila dvojice Langhammer - LUKÁŠ KVĚTOŇ nejlepším možným způsobem a druhý jmenovaný překonal střelou k protější tyči Málka. Ten byl bez šance. Asistence: Jakub Langhammer, Rastislav Dej.
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 1. Květoň (Langhammer, Dej.), 34. Dej (Langhammer, Květoň) - 6. Szturc (Hruška, Huna), 8. Rehák (Ujčík), 32. Svačina (Kudělka, Huna), 45. Svačina (Klimek), 54. Strapáč (Walker)


    Banes Motor České Budějovice: Kantor (Sáblík) – Jank, Ptáček, Kolarz, Frühauf, Vráblík, Vydarený, Kříž – Šimánek, Červený, Kotalík - Dej, Langhammer, L. Květoň – Mertl, Kapšařík, Podlešák - Soudek, Knotek, Suja - Rousek.
    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) – Malík, Kudělka, Barinka, Rehák, Voráček, Sloboda, Sedlák – J. Káňa, Burger, Ujčík – Szturc, R. Hruška, Huna – Klimek, Roman, Svačina – Walker, Strapáč, Šedivý - Káňa T..

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda - Bláha, Kostka.
    bahis siteleri