HC Kladno – HC Litvínov 3:0 (kon.) | K. Vary – Sparta 6:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:2 (po pr.)
Vsetín – Havířov 1:4 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 7:4 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Letňany – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 1:2 (kon.) | Zlín – Přerov 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 5:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Písek 4:6 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 2:1 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
7:4 (0:0, 4:3, 3:1)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 14.09.2012, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak nevím, jestli krok budějovických trenérů označit jako odvážný tah, anebo bláznovství... každopádně teď víme, že se nevyplatil. Hradečtí prchli s pukem dopředu a Drahoš Jebavý ještě nesobecky přihrál RADKU PILAŘOVI, který stačil před dojíždějícími hráči zakončit do prázdné brány - 7:4. Asistence: Drahoš Jebavý, Daniel Šeps.
     
    48:17
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté si za svou aktivitu zasloužili snížit, ale gól přišel pro Hradec hodně nešťastným způsobem. PAVEL SAMOHEJL hledal bekhendem napříš brankovištěm svého spoluhráče, ale buď hradecký obránce nebo přesouvající se brankář si puk srazil do vlastní klece - 6:4. Asistence: Jiří Smejkal.
     
    43:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teprve až byl soupeř na ledě v plném počtu, dočkali se domácí šesté branky! Na modré čáře napřáhl JAKUB HOFMAN a střelou přes několik hráčů zamířil milimetrově přesně ke vzdálenější tyčce, kde nemohl Aleš Sova být. Druhý gól hradeckého obránce v zápase - 6:3! Asistence: Daniel Voženílek.
     
    40:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou přesilovku už po šesti sekundách! V mezikruží se zjevil úplně sám MICHAL MUSIL a zacílil krásně do růžku. Hradec znovu vede o dva góly - 5:3! Bez asistence.
     
    38:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve druhé třetině prakticky neexistují obrany, už sedmý úder v této části přidávají Hradečtí, kteří se tak vrací do vedení! Daniel Šeps našel od hrazení neomylně RADKA PILAŘE, který přesně zamířil do mezírky u druhé tyčky - 4:3! Asistence: Daniel Šeps.
     
    38:17
    Mountfield právě vstřelil branku!
    No a je to tady, máme zase vyrovnáno! Hradecká pětice nevěděla, kde jí hlava stojí, až na sebe natáhl Jan Michálek několik hráčů a vyzval ke skórování mezi kruhy RADKA PROKEŠE. Ten zakončil nádherně do růžku - 3:3! Asistence: Jan Michálek.
     
    36:20
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Do rozpoutané kanonády se ale zapojují také Budějovičtí! Přes obránce vystřelil MARTIN KOUPAL, Müller evidentně čekal zakončení do horní části branky. Puk se možná otřel o hradeckého beka, každopádně zaplul po ledě do klece překvapeného brankáře domácích - 3:2! Asistence Jiří Smejkal.
     
    35:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    V plném počtu se domácí dostávají do dvoubrankového trháku! Předchozí hříšník JAKUB HOFMAN byl na ledě teprve dvacet sekund, když si najel do pásma a z velkého úhlu prostě zkusil najít díru v Sovově výstroji. Našel - 3:1! Asistence: Michal Musil.
     
    34:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už i domácí vědí, jaké to je udeřit ve vlastním oslabení! Po obrovské chybě v budějovické rozehrávce se puku ujal DANIEL ŠEPS a tváři v tvář Aleše Sovu propálil - 2:1! Asistence: Daniel Voženílek.
     
    25:02
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté už ve čtyřech překvapili hradeckou obranu a srovnávají skóre! Parádním kouskem se blýskl právě PAVEL SAMOHEJL, který se nedávno předtím vrátil z trestné lavice. Nádherně si píchl puk přes letícího hráče domácích a ocitl se tváři v tvář Müllerovi, kterého překonal zakončením mezi betony - 1:1! Bez asistence.
     
    20:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce po příchodu z kabin otevírají domácí skóre! DAVID GANČARČÍK přenechal puk do strany Michalu Musilovi, který už z úhlu naznačoval střelu. Pak však Aleše Sovu rozhodil a nečekaně ještě nahrál zpátky Gančarčíkovi, který už střílel do prázdné brány - 1:0! Asistence: Michal Musil.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 21. Gančarčík (Musil), 35. Šeps (Voženílek), 36. Hofman (Musil), 39. Pilař (Šeps), 41. Musil, 44. Hofman (Voženílek), 55. Pilař (Jebavý, Šeps) - 26. Samohejl, 37. Koupal (Smejkal), 39. Prokeš (Michálek), 49. Samohejl (Smejkal)


    Královští lvi Hradec Králové: Müller (Veselý) – Klust, Skála, Hofman, Novotný, Matějček, Pumr, Havránek, Bezděk – Musil, Matouš, Miškář, Malinský, Jaroš, Gančarčík, Wolf, Drašnar, Voženílek, Jebavý, Šeps "C", Pilař. Trenér: Petr Luštinec.
    Banes Motor České Budějovice: Sova (L. Kadlec) – Malovec, A. Kadlec, Matoušek, Břečka, Vavřík, Piegl, Kutiš, Žáček – Brož, Prokeš, Panáček, Smejkal, Michálek, Samohejl, Krátoška "C", Vácha, Suchánek, Šafář, Koupal. Trenér: Jan Trummer.

    Rozhodčí: Doležal – Klouda, Křivohlavý.
    bahis siteleri