Slavia – Plzeň 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 3:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 3:0 (kon.)
Liberec – Sparta 2:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Rytíři Kladno
Neděle 16.09.2012, 17:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:47
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kladenský rodák dokázal nájezd provézt znamenitě. Blafákem si položil Cháberu a ten musí lovit kotouč potřetí ze svého stanoviště. Autor branky samozřejmě MILOSLAV HOŘAVA. A KAJOT ARENA se otřásá v základech. Je zde randál jako při play-off.
     
    48:01
    Kometa právě vstřelila branku!

    I v tomto případě registrujeme gól z přesilovky 5/3. Stejně jako Kladno, tak i teď Kometa dokázala velice rychle udeřit. Od modré napřáhl z voleje RADIM BIČÁNEK a kotouč zapadl do kladenské svatyně. Brněnským bekům to dnes pálí jako na dělostřeleckém bojišti. Asistence: Tomáš Žižka, Jakub Svoboda.
     
    30:24
    Kometa právě vstřelila branku!

    Vyrovnáno a využitá přesilovka tentokrát v podání Komety. Tomáš Svoboda přihrál na modrou čáru ostrostřelci JOZEFU KOVÁČIKOVI a ten nádhernou přízemní ránou trefil levý roh brány. To bylo snad jediné místo, které neměl Chábera pokryté. Slovenský bek to trefil skutečně parádně. Asistence: Tomáš Svoboda a Jan Hruška.
     
    25:48
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Přesilovka využita. MAREK HOVORKA dostal kotouč na levý kruh a rovnou z voleje prostřelil mezi betony přesunujícího se Trvaje. Rytíři tak dokázali potrestat brněnskou nedisciplinovanost a jdou v tomto duelu do vedení. Asistence: Pavel Patera, Jan Hlaváč.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 31. Kováčik (Svoboda T., Hruška Jan), 49. Bičánek (Žižka, Svoboda Jakub), 51. Hořava (TS) - 26. Hovorka (Patera, Hlaváč)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) - Žižka, Kováčik, Malec, Valach, Švrček, Bičánek (C), Válabik, Krejčiřík - Dlouhý, Čermák, Erat - Jakub Svoboda, Hruška J., Tomáš Svoboda - Hořava, Koreis, Holec - Káňa, Dočekal, Zohorna. Trenér Zdeněk Venera.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Drtina, Macholda, Růžička, Černošek, Piskáček, Procházka, Mocek, Majeský - Hlaváč, Patera, Obdržálek - Látal, Dragoun, Hovorka - Eberle, Melka, Valský - Dalecký, Kuchler, Kuchejda. Trenér: Zdeněk Vojta.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Milan Minář - Jaromír Bryška, Jiří Novák

    Diváci: 7200
    bahis siteleri