Slavia – Plzeň 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 3:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 3:0 (kon.)
Liberec – Sparta 2:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
HC Sparta Praha
Neděle 16.09.2012, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. IVAN RACHŮNEK v oslabení protlačil kotouč až za Pince, který v tomto případě neměl čisté svědomí. Bez asistence.
     
    31:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané využívají přesilovku. Ton poslal kotouč mezi kruhy, kde ho z voleje poslal na branku JAN HANZLÍK. A jeho střela skončila až za Pincem. Asistence: Petr Ton a Marek Broš.
     
    24:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilovku ale hosté využívají. Ton poslal kotouč na JAROSLAVA HLINKU a ten se nemýlil. Asistence: Petr Ton a Ivan Rachůnek.
     
    14:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí ale přesilovku nakonec využívají. Nedvědova střela z kruhu se odrazila mezi kruhy, kde číhal JAN VÍŠEK a dorazil kotouč do sítě. Asistence: Petr Nedvěd a Martin Čakajík.
     
    09:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rozhodčí branku uznal. Galambošovo nahození vyrazil Schwarz do dojíždějícího LUKÁŠE KREJČÍKA, od kterého se kotouč odrazil do branky. Asistence: Peter Galamboš.
     
    01:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    První přesilová hra je hned využita. PETR TENKRÁT dostal kotouč na pravý kruh a odrazem od pravé tyče ho dostal do sítě. Asistence: Jaroslav Hlinka a Dominik Pacovský.
    Marken.cz

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 10. Krejčík (Galamboš), 15. Víšek (Nedvěd, Čakajík) - 2. Tenkrát (Hlinka, Pacovský), 25. Hlinka (Ton, Rachůnek), 32. Hanzlík (Ton, Broš), 51. Rachůnek


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, A. Jánošík, Výtisk, Derner, Cebák, Čutta, Holub - Dušek, Víšek, Špaček, Galamboš, R. Vlach, Kudrna, Filippi, J. Vlach, T. Urban, Kica, Vantuch, Krejčík, Nedvěd.
    HC Sparta Praha: Schwarz (Sedláček) - Vallin, Sobotka, Kočí, Milam, Hanzlík, Philipp, Krstev - Broš, Y. Treille, Rachůnek, Hlinka, Foster, Bahenský, Tenkrát, Pacovský, S. Treille, Jánský, Ton, Simon.

    Rozhodčí: Hribik, Lacina - Barvíř, Lhotský
    bahis siteleri