Slavia – Plzeň 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 3:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 3:0 (kon.)
Liberec – Sparta 2:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:5 (2:1, 0:3, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 16.09.2012, 17:30 • KV Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    A vítězství Třince je definitivní. RADEK BONK dostal přihrávku na útočnou modrou a upaloval na branku domácích úplně sám. Bez problémů zasunul puk do branky Energie. Asistence: Martin Růžička, Josef Hrabal.
     
    58:44
    Domácí bez brankáře.
     
    58:44
    Domácí si vzali oddechový čas.
     
    56:15
    Polanský se dostal ke kotouči u pravé tyče Závorkovi brány, poslal puk po ledě, ale brankář domácích dokázal k tyčce vymrštit svůj levý beton a Polanského vychytat.
     
    48:52
    Gulaši si doslova vyskočil u mantinelu na Růžičku, což rozhodčí ocenil známkou 2. Dvojkou na trestné lavici.
     
    46:13
    Hostující Lukáš Zíb fauloval ve svém obranném pásmu a už sedí na trestné lavici.
     
    37:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po střele Skuhravého se hra přelila do útočného pásma Třince, kde od modré vystřelil Hrabal. Puk sice branku netrefil, ale od modrého mantinelu se odrazil na hokejku MARTINA RŮŽIČKY, který po školáckém zaváhání domácího Grundlinga načapal Závorku na švestkách a poslal tak svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Josef Hrabal, Radek Bonk.
     
    36:20
    Místo tlaku Energie je tu její vyloučení. Na trestnou se už odebírá Martin Zaťovič, který v útočném pásmu podrazil protihráče.
     
    30:43
    Zucker ujížděl po pravém mantinelu, když ho za cenu faulu musel zahákovat hostující Lukáš Zíb.
     
    30:20
    Energetici vyhodili puk z pásma a za kotoučem se rozjel Vachovec. Za brankou hostí obral o puk vyjetého Hamerlíka a přihrál před branku, kde obrovskou šanci neproměnil Koblasa.
     
    28:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je fofr. Energetici se ještě nevzpamatovali z vyrovnávající branky a už prohrávají. DAVID KVĚTOŇ se dostal po přihrávce Galvase k puku a poslal puk pod Závorkou. Asistence: Lukáš Galvas, Martin Adamský.
     
    28:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec z čista jasna vyrovnává. Bonk vyhrál buly po levici Závorky, nechal puk v kruhu, kam přijel MARTIN RŮŽIČKA a střelou do vinglu vyrovnal stav utkání. Asistence: Radek Bonk.
     
    25:13
    Trestné střílení se ujal Pohl, který však nevymyslel nic kloudného.
     
    25:13
    Obrovská šance Karlových Varů. Kumstát dostal puk k pravé tyči Hamerlíka, následně posunul puk na Zaťoviče, který nedokázal kotouč usměrnit do odkryté klece. Gólová situace následně pokračovala, kdy rozhodčí zvedl ruku na signalizaci trestuRotha. Následně Polanský rukou sevřel puk směřující do branky a je nařízeno trestné střílení.
     
    20:00
    Tak nakonec ještě vyloučení hostujícího hráče. Květoň obdržel dvě minuty, které si vybere na začátku druhé třetiny.
     
    19:57
    Hostující Hrabal nevybíravě strčil u mantinelu do domácího hráče a jde za to sedět. Na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    16:57
    Lukáš Zíb fauloval za brankou Hamerlíka Skuhravého a jde si sednout na dvě minuty na trestnou lavici za držení.
     
    15:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rozhodčí signalizoval výhodu, protože se chystal vyloučit hostujícího hráče, ale k tomu nedojde. Václav Skuhravý vybojoval puk u pravého mantinelu, který se následně odrazil k DAVIDU ZUCKEROVI. Ten si popotáhnul puk k levé tyči a do skoro odkryté branky následně kotouč zasunul a rozjásal domácí fanoušky. Asistence: Václav Skuhravý.
     
    12:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Václav Skuhravý vzal na červené čáře puk, přihrál ho na modré volnému DUSTINU KOHNOVI, který se kolem levého mantinelu prosmýknul až ke kruhu a odtud propálil Hamerlíka mezi betony. Asistence: Václav Skuhravý, David Zucker
     
    10:09
    Tomu se říká závar. Energetici několikrát ostřelovali Hamerlíka, objížděli jeho bránu a vytvářeli si ideální střeleckou pozici, až se k bekhendové střele dostal Gřegořek. Vystřelil do Hamerlíkovo šibenice, který ovšem opět předvedl své kvality. Pochvala jak pro Energii, tak i pro brankáře hostů.
     
    09:05
    Energetici jsou jednoznačně aktivnějším mužstvem a to platí i pro tuto šanci. Na modré se k puku dostal Zucker, který krásnou kličkou oklamal svého nepřítele a dostal se až k těsné blízkosti brankáře Třince. Ten je však zatím bezchybný.
     
    06:45
    Pech sebral ve své obranné třetině puk a upaloval směrem k brance hostí. Následně našel úplně volného Kumstáta, který se ocitl sám tváří v tvář Hamerlíkovi, který jeho bekhend dokázal vychytat.
     
    04:15
    Po střele Gřegořka se do šance dostal Zaťovič, který ani nadvakrát nedokázal překonat Hamerlíka v brance Třince.
     
    02:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zpoza branky energetiků našel přesnou přihrávkou Peterek DAVIDA KVĚTONĚ, který přímo z první poslal puk za domácího Závorku. Asistence: Jan Peterek, Lukáš Zíb.
     
    01:21
    A máme tu první vyloučení. Na trestnou lavici usedá domácí Martin Grundling, který dostal dvě minuty za držení.
    Marken.cz

    Michal Žáček

    Branky a nahrávky: 13. Kohn (Skuhravý, Zucker), 16. Zucker (Skuhravý) - 3. Květoň (Peterek, Zíb), 29. Růžička (Bonk), 29. Květoň (Galvas, Adamský), 38. Růžička (Hrabal, Bonk), 60. Bonk (Růžička, Hrabal)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Mensator) - Kohn, Gřegořek, Látal, Gulaši, Gründling, Prošek, Kloz, M. Rohan - Zucker, Skuhravý, Košťál - Kumstát, Pech, Zaťovič - Pohl, Keith, Skladaný - Koblasa, Vachovec, T. Rohan
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Zíb, Hrabal, Roth, Galvas, Lojek, Klouček, Ovčačík – Růžička, Bonk, Varaďa – Květoň, Peterek, Adamský – Klimenta, Polanský, Rákos – Hrňa, Zagrapan, Orsava - Podešva

    Rozhodčí: Svoboda, Hodek - Pouzar, Bádal
    bahis siteleri